in

Doom Patrol 3. Sezon Kadrosuna Sandman Desteği

Doom Patrol 3. Sezon, Sandman serisindeki Dead Boy Detectives karakterlerini içerek. Ty Tennant ve Sebastian Croft HBO Max dizisinin kadrosuna katıldı.

Doom Patrol 3. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Süper kahraman hikâyelerine farklı bir anlatım getiren Doom Patrol 3. sezon hazırlıkları son hızıyla devam ediyor. Michelle Gomez ve Madame Rouger’dan sonra yeni sezonda ekibe katılacağı açıklanan Ty Tennant ve Sebastian Croft ise dizide Neil Gaiman’ın ünlü Sandman çizgi romanındaki Dead Boy Detectives’i canlandıracak.

War of the Worlds ve Tolkien filmlerinden tanığımız Ty Tennant’ı Dead Boy Detectives’in iki üyesinden biri olan Edwin Paine rolünde göreceğiz. İlk defa Sandman 25. sayısının Season of the Mist bölümünde gördüğümüz Edwin Paine kendisini “1916 yılından beri ölü, yazım hatası yüzünden 80 yıldır kaldığı Cehennemde akla hayale sığmayacak korkuları gördü,” şeklinde tanıtıyor.

Sebastian Croft’u ise Dead Boy Detectives’in bir diğer üyesi olan Charles Rowland karakterini oynarken göreceğiz. Rowland, Season of the Mist hikâyesinde Paine’in de içinde bulunduğu olaylar sonucunda yaşayanların dünyasından ayrılıyor. Fakat ruhu öteki âleme geçmek yerine dünyada kalıyor ve Piane ile birlikte doğaüstü olayları incelemek üzere çalışıyorlar. Rowland ise kendini “1989’dan beri cana yakın, çekici ve ölü. Her daim neşeli kalmak için elinden geleni yapıyor ancak hipotermi ve ihmal yüzünden ölümü bir türlü aklından çıkmıyor,” diye tanıtıyor.

- Reklam -

Doom Patrol 3. Sezon Yayın Tarihi Henüz Açıklanmadı

Doom Patrol 3. Sezon Sandman

Children’s Crusade bölümünde tekrar karşımıza çıkan ikilinin okul kütüphanesinde çocuk macera kitaplarını okuyarak nasıl dedektif olunacağını araştırırken görüyoruz. 1990 yılındaki ilk işlerinde ise İngiltere’de küçük bir kasabadaki çocukların kaybolmalarını incelediklerini okumuştuk. Dead Boy Detectives çizgi roman serisinin Swamp Thing, Animal Man, Black Orchid gibi diğer DC Vertigo yayınlarına olan bağlantılarını da gözden kaçırmak mümkün değil.

2001 yılında kendi adlarını taşıyan ilk çizgi roman Sandman Presents: Dead Boy Detectives Ed Braubaker tarafından yazılmış, Bryan Talbot ve Steve Leialoha tarafından çizilmişti. Bu seri daha çok çocuk karakterleri ve çocuk hikâyelerini içerse de Vertigo başlığı altında “yetişkin okurlar için uygundur” uyarısı ile satışa sunulmuştu.

- Reklam -

Doom Patrol 3. sezon çekimlerine pandemi sebebiyle ara verilmiş fakat ocak ayında yeniden çalışmalara başlanmıştı. 3. sezonunun ne zaman yayınlanacağına dair henüz bir açıklama yapılmasa da bu yılın sonuna kadar dizinin HBO Max üzerinden yayınlanmış olacağı tahmin ediliyor.

Sizler Doom Patrol‘un önceki sezonlarını izlediniz mi? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

Kaynak: CBR

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kaiju Nedir? Canavar Filmleri

Dev Canavarların Büyüsü: Kaiju Sinemasına Yakından Bakış

Avcının Son Gecesi - Dilruba Yıldız | Yazarının Kaleminden

Avcının Son Gecesi – Dilruba Yıldız | Yazarının Kaleminden