in ,

Doom Patrol’un 4. Sezonundan Beklenen Fragman Yayınlandı (Çıkış Tarihi Belli Oldu)

Doom Patrol 4. sezon fragmanı görücüye çıktı. Titans sonrası başlayan ve iyi bir izleyici kitlesi yakalayan HBO Max dizisinin yayın tarihi de belli oldu.

Doom Patrol 4. sezon fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Doom Patrol 4. sezon fragmanı yayınlandı. HBO Max’e DC Universe kanalından transfer olan bir başka DC dizisi, yeni sezonuyla hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Dizinin yeni sezonunun çıkış tarihi de belli oldu.

Aynı adı taşıyan DC Comics süper kahraman ekibine dayanan gösteri, çoklu kişilik bozukluğuyla yaşayan süper güçlü bir kadın olan Jane, vücudu jelatinimsi bir şeye dönüşen eski aktris Rita Farr, uzaylı bir türle karşılaşmasıyla tuhaf yeteneklere ve biçimsiz bir görünüme sahip eski bir Hava Kuvvetleri pilotu olan Larry Trainor, neredeyse bir araba kazasında ölen ve beynini robotik bir vücuda implant eden bir yarış arabası sürücüsü olan Cliff Steele ve daha çok Cyborg olarak bilinen Vic Stone etrafında dönüyor. Dizinin oyuncu kadrosunun başrollerinde Diane Guerrero, April Bowlby, Joivan Wade, Matt Bomer, Brendan Fraser ve Timothy Dalton gibi isimler yer alıyor.

Doom Patrol 4. sezon fragman

- Reklam -

Supernatural’dan tanınan Jeremy Carver tarafından geliştirilen macera, ilk üç sezonu boyunca gösterinin sıra dışı hikâye anlatımı, karakter gelişimi ve oyuncu kadrosunun performanslarına yönelik övgüyle, sürekli olarak olumlu eleştiriler aldı. Dijital çizgi roman abonelik hizmeti olarak yeniden yapılandırılmadan önce ilk olarak DC Universe’de prömiyeri yapan DC Comics serisi, 2. ve 3. sezonda daha tutarlı bir başarı elde ettiği ve 4. sezon onayı aldığı HBO Max’e geçti. Akış platformunun daha fazla yeniden yapılandırılması, geleceği hakkında bazı şüpheler bırakmış olsa da, izleyiciler en azından Doom Patrol’ün en az bir sezon daha yayında kalacağını biliyor.

Şimdi, New York Comic-Con paneliyle birlikte dizinin hem Doom Patrol 4. sezon fragmanı hem de yayın tarihi ortaya çıktı. Hemen aşağıdan yayınlanan resmi fragmana göz atabilirsiniz.

Doom Patrol 4. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

- Reklam -

Fragmanda da görüldüğü üzere dizinin yeni sezonu, 8 Aralık 2022’de başlayacak. Halefi Titans’ta olduğu gibi yeni sezonu iki kısımdan oluşacak. Ancak şu an için Doom Patrol 4. sezonun toplamda kaç bölümden oluşacağına dair bir bilgi yok.

Doom Patrol 4. sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Big Bang Theory geri dönüş

Ünlü Komedi Dizisi “The Big Bang Theory”nin Yaratıcıları, Geri Dönüş Fikrine Açık

Red Notice 2 ve 3 Senaryosu tamamlandı

Red Notice’in İki Devam Filminin Senaryoları Tamamlandı: Çekimler Kısa Sürede Başlayabilir