in ,

DOTA Animesi Dragon’s Blood, Netflix ile Valve Ortaklığında Geliyor

DOTA: Dragon’s Blood animesi duyuruldu. Netflix ve Valve ortaklığında 8 bölümlük bir yapım izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

DOTA Dragon's Blood animesi netflix
- Reklam -

Netflix, anime kütüphanesini genişletmek konusunda kararlı. Dijital yayın platformu, oyun devi Valve ile iş birliğine gidiyor. DOTA animesi için ilk tanıtım yayınlandı. DOTA: Dragon’s Blood resmen yolda!

Counter Strike, Half Life ve Portal gibi oyun serileri ve Steam adlı dijital oyun mağazası ile tanınan oyun şirketi Valve’ın en popüler işlerinden birisi de DOTA.

Netflix ise anime kütüphanesine her geçen gün yeni yapımlar eklemek konusunda kararlı. Şirketin yeni yapımı ise bir DOTA animesi olacak.

- Reklam -

DOTA: Dragon’s Blood adı ile duyurulan anime, Netflix imzası ile hazırlanacak. Yapımın animasyonunu ise daha önce Legend of Korra adlı animasyon serisini geliştiren MIR stüdyosu üstlenecek. DOTA animesi, toplamda 8 bölümden oluşacak.

DOTA: Dragon’s Blood Yayın Tarihi, Konusu ve Tanıtım Fragmanı

Netflix, sevilen oyun serisinin anime adaptasyonunda tanıtım faaliyetlerine hızlı başladı.

Fantezi türünde olacak anime, dünyayı kötülüklerden temizlemek isteyen Davion adlı meşhur ejderha şövalyesinin maceralarını konu alacak. Davion güçlü ve köklü bir eldwurm karşılaşacak, gizli bir görev sırasında ise Prenses Mirana ile tanışacak. Ardından, kendisini aklının ucundan bile geçiremeyeceği olayların tam ortasında bulacak.

Yeni DOTA animesinin tarihinin de paylaşıldığı kısa tanıtım videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

DOTA: Dragon’s Blood animesi 25 Mart 2021 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

- Reklam -

DOTA Nedir?

Tam adı Defense of the Ancients olan oyun ilk olarak 2003 yılında yayınlandı. Gerçek zamanlı bir strateji oyunu alan yapım Warcraft III: Reign of Chaos ve Warcraft III: The Frozen Throne oyunları için üretilmiş bir modüldü. İlk oyunun ardından 2013 yılında geliştirilen ve bağımsız bir devam oyunu olan Dota 2 ise kısa sürede milyonlarca oyuncu tarafından benimsenmeyi başardı.

Ortaçağ döneminde geçen ve fantastik bir atmosfere sahip olan yapım, Valve Corporation’ın popüler işleri arasında yer alıyor.

DOTA Dragon's Blood animesi netflix

Kong: Skull Island, Blood of Zeus, The Way of the Househusband, Eden, Splinter Cell, Transformers: War for Cybertron, Altered Carbon ve He-Man gibi animelerden sonra Netflix bu sektördeki atılımını sürdürmekte kararlı gibi görünüyor.

DOTA: Dragon’s Blood hakkında gelişmeler oldukça sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz. Peki sizin DOTA animesinden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Kotaku

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amazon Ormanları Altın Madenciliği NASA

Amazon’un Altın Nehirleri: Yasa Dışı Madenciliğin Geldiği Noktayı NASA Fotoğrafladı

Çekiliş: 8 Kişiye 3 Kitaplık Han Kang Seti

Çekiliş: 8 Kişiye 3 Kitaplık Han Kang Seti