in

Dracula Dizisinden Fragman Yayınlandı

Yaratıcıları arasında Steven Moffat’ın da bulunduğu BBC – Netflix ortak yapımı Dracula dizisinden fragman geldi.

Dracula
- Reklam -
- Reklam -

Netflix ve BBC yapımı Dracula dizisi tanıtım faaliyetlerini sürdürüyor. Şimdi de diziden tanıtıcı bir fragman yayınlandı. Yaratıcılar koltuğunu Steven Moffat ve Mark Gatiss ikilisinin paylaştığı mini dizi, Bram Stoker’ın kült romanına yeni bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

Netflix ve BBC One platformlarının yapımını ortaklaşa üstlendiği Dracula’da başrol Claes Bang’e ait. Kont Drakula rolünde izleyeceğimiz Bang, The Square, The Girl in the Spider’s Web, Anna Pihl ve Bron/Broen gibi yapımlarda karşımıza çıktı. 1967 Danimarka doğumlu aktör 2017 senesinde Cannes Film Festivali’nde Altın Palmiye’yi kazanmayı hak eden Ruben Östlund’ın The Square filminin de başrolüydü.

Dracula mini dizisi üç bölümden oluşuyor. Bölümler 1 saat, 30 dakika sürecek. Yapımın İngiltere gösterim hakları BBC’ye, globaldeki dağıtımı ise Netflix’e ait olacak.

- Reklam -

Dizinin Yaratıcıları Moffat ve Gatiss İkilisi

Steven Moffat ve Mark Gatiss ikilisini, Doctor Who ve Sherlock yapımlarında birlikte çalışırken görmüştük. Özellikle Moffat, senaryo ve yapımcılık konusunda adından sürekli söz ettiren bir isim. Daha önce BBC deneyimi de olan Moffat’ın, bu projede Gatiss ile nasıl bir performans göstereceği hayranlar tarafından merak ediliyor.

Korku ve gotik edebiyatın öncül eserlerinden birisi olan Dracula’dan uyarlanacak mini dizide Jonathan Aris, Morfydd Clark, Sacha Dhawan ve John Heffernan gibi oyuncular yer alıyor.

- Reklam -

Dracula için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Ancak yapımın 2019 bitmeden izleyiciyle buluşması planlanıyor.

Mini diziden yayınlanan tanıtım fragmanını hemen aşağıdan izlemeniz mümkün.

YouTube video

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA

NASA, Alçak Yörünge’nin Ticarileşmesini Teşvik Edecek

Franz Kafka

Franz Kafka Yeni Yayınevinde Devam Ediyor