in

Ünlü Rapçi Drake, Favori Dizisi Yayından Kaldırılınca Yapımcı Koltuğuna Geçti

Ünlü rap sanatçısı Drake, hayranı olduğu dizinin yayından kaldırılması sonrası harekete geçti. İngiliz suç dizisi Top Boy yıllar sonra geri dönüyor. Yapımcı koltuğunda ise Drake var.

Drake
- Reklam -
- Reklam -

Favori dizinizin yayın hayatına son vermesine tepki olarak en fazla ne yapabilirsiniz? Açlık grevi? Belki. Sosyal medyadan yayıncı kuruluşa ağır laflar? Muhtemelen. Ama yeterince zengin değilseniz Kanadalı rapçi Drake gibi olamazsınız.

Ünlü rapçi, 2011- 2013 arasında İngiliz televizyon kanalı Channel 4’da yayınlanan Top Boy dizisinin büyük hayranıydı. Dizi yayından kaldırıldıktan sonra oldukça üzülen Drake, yapımın yayıncısı ile iletişime geçti. Şimdi, 6 yıllık aranın arından Top Boy geri dönüyor. Yapımcı koltuğunda Drake var ve dizi, Netflix’teki yerini almaya hazırlanıyor.

İngiliz suç dizisi Top Boy, İngiltere’nin başkenti Londra’nın Hackney mahallesinde geçiyor. Bir yanda uyuşturucu ticaretinin ve suç oranının yüksek olduğu bir yanda yoksulluğun görüldüğü bir ortamda gençlerin verdiği yaşam mücadelesini anlatan Top Boy yayınlandığı dönemde kendisine has bir izleyici kitlesi edinmişti.

- Reklam -

Dizinin en büyük şansı ise bu kitlenin içinde Drake gibi tutkulu ve zengin bir hayranlarının olmasıydı.

top boy

2013 yılında aldığı BAFTA Ödülü’ne rağmen yapımın yayından kaldırıldığını öğrenen Drake, bundan dolayı duyduğu üzüntüyü beş yıl önce bir Instagram mesajında kaleme aldı.

Dizinin yayından kaldırılması üzerine harekete geçen ünlü müzisyen, Top Boy’un yaratıcısı ve yazarı Ronan Bennett ile iletişime geçerek üçüncü sezonu fonlamayı teklif etti.

- Reklam -

Drake’in 2017’de dizinin yapımcılığını üstlendiğini açıklaması üzerine dizinin orijinal kadrosu bir araya getirildi.

Drake daha önce Hollywood Reporter’a verdiği röportajında dizideki insan unsurunun kendisini yapıma çektiğini söylemiş, çok tanınmayan oyuncularının performansının ’inanılmaz’ olduğunu belirtmişti.
İki eski toprak uyuşturucu satıcısı Londra’nın çetin sokaklarına geri döner. Ancak para ve güç arayışları, genç ve acımasız bir kabadayı yüzünden tehdit altına girer.
Drake

13 Eylül 2019’da Netflix kütüphanesindeki yerini almaya hazırlanan Top Boy’un 3. sezonu, ilk gösterimini geçtiğimiz günlerde Drake’in de katılımıyla Londra’da gerçekleştirdi.

Drake Kimdir?

Aubrey Drake Graham, Kanadalı aktör ve müzisyendir. Degrassi: The Next Generation adlı dizide canlandırdığı Jimmy Brooks karakteriyle ün kazandı. Rapçi olarak, Drake sahne adını kullanmaktadır.

Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz? Top Boy’u takip ediyor muydunuz? Peki siz bu şekilde bir diziyi geri getirebiliyor olsaydınız, hangisi olurdu?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Netflix’in The OA Dizisinde Sürpriz İptal Kararı

Kaynak: BBC Türkçe

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for HowardTheDuck HowardTheDuck dedi ki:

    Başlıkta rapper yazıyor diye geldim. Haberde Drake var.

  2. Avatar for kaanaskin93 kaanaskin93 dedi ki:

    Mumbler diye düzelti gerekiyor sanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucifer

Lucifer 5. Sezon Setinden İlk Fotoğraf Geldi

It: Chapter 2

It: Chapter 2 Oyuncularının Favori Stephen King Kitapları