in

Yüzüklerin Efendisi’nin Yıldızı Elijah Wood, “Yellowjackets”in 2. Sezon Kadrosuna Katıldı

Elijah Wood, Yellowjackets 2. sezon kadrosuna katılan isimlerden birisi oldu. Yıldız oyuncu, Showtime dizisinin yeni sezonunda yer alacak.

Elijah Wood Yellowjackets 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Elijah Wood, Yellowjackets 2. sezon oyuncu kadrosuna dahil oldu. Showtime dizisinde yeni bölümler için ekip şekilleniyor.

Elijah Wood, en çok J.R.R. Tolkien’in aynı adlı fantastik klasiğinden uyarlanan 2000’lerin başındaki Oscar ödüllü gişe rekorları kıran Yüzüklerin Efendisi üçlemesindeki Frodo Baggins rolüyle tanınıyor. Ancak kendisi bu rolü üstlendiği noktada zaten yıllardır sektördeydi. Ünlü komedi filmi North’da ve Robert Rodriguez’in Dawson’s Creek yaratıcısı ve Scream’in senaristi Kevin Williamson tarafından yazılan korku/bilimkurgu filmi The Faculty de dahil olmak üzere birçok projede yer aldı.

Yellowjackets ise Showtime’ın en son çıkan gözde dizilerinin başında geliyor. İlk gösterimini 2021’in sonlarında yapan dizi, iki farklı zaman çizelgesine sahip. Bu zaman çizelgelerin ilki 90’lı yılların ortalarında geçiyor ve bir lise futbol takımının yaşadığı bir kaza sonrası Kanada’nın vahşi doğasında hayatta kalmanın yollarını bulmalarını anlatıyordu. İkincisi ise günümüzde geçiyor ve hayatta kalan yetişkinlerin, gençken başlarına gelenlerin sonuçları uğraşmasını konu ediniyordu.

- Reklam -

Yaz sonunda çekimlere başlanacak olan Yellowjackets 2. sezon için oyuncu seçimi çalışmaları sürüyor. Son olarak gelen haberde yetişkin Van rolünü Lauren Ambrose’un üstleneceği, yetişkin Lottie’nin rolünü ise Obi-Wan Kenobi dizisinin yıldızlarından Simone Kessell tarafından canlandırılacağı duyurulmuştu. Şimdi ise sevilen diziye yıldız bir isim daha katıldı.

Elijah Wood, Yellowjackets 2. Sezonda Hangi Karakteri Canlandıracak?

Elijah Wood Yellowjackets 2. sezon

The Hollywood Reporter’ın haberine göre Elijah Wood, Yellowjackets 2. sezon kadrosuna yeni katıldı. Kendisi her ne kadar “konuk oyuncu” rolünde gözükse de, tüm sezon boyunca dizide yer alacak bir karakter olacağı belirtildi. Ayrıca, Christina Ricci’nin hemşire olarak çalışan karakteri Misty Quigley’ye hiç ummadığı şekillerde meydan okuyacak özel bir dedektif olan Walter rolünü üstleneceği de duyuruldu.

- Reklam -

Yellowjackets, Wood’un bir süredir üstlendiği ilk büyük oyunculuk rolü olacak. Yüzüklerin Efendisi’nde rol aldığından beri, gerilim filmi Grand Piano ve tuhaf durum komedisi Wilfred de dahil olmak üzere çeşitli sıra dışı ve bağımsız projelerde yer aldı. Ancak kendisi büyük ölçüde kamera arkası çalışmalarına odaklandı.

Çekimleri henüz başlamamış olan Yellowjackets’in 2. sezon çıkış tarihi konusunda da şimdilik herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Yellowjackets’in ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? Wood’un da katıldığı dizinin 2. sezonundan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA, UFO Arayışı Konusunda Hız Kazandı

NASA, UFO Arayışında Hızını Artırıyor: Uzaylı Araştırmalarına Yüksek Öncelik Verilecek

Johnny Depp "Modigliani" Filmini Yönetecek

Johnny Depp, Al Pacino’nun Yapımcılığını Üstlendiği “Modigliani” Filmini Yönetecek