in

Elite 4. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu: Netflix Dizisinden Yeni Fragman

Elite 4. sezon yayın tarihi duyuruldu. Netflix’in popüler dizisinin ekranlara ne zaman geri döneceği kısa bir fragmanla paylaşıldı.

Elite 4. sezon yayın tarihi fragman
- Reklam -

Elite 4. sezon yayın tarihi nihayet duyuruldu. Netflix, merakla beklenen dizinin yayın tarihini kısa bir fragman eşliğinde paylaştı.

Netflix İspanya yapımı sevilen dizisi uzun bir aranın ardından nihayet 4. sezonu ile macerasına devam etmeye hazırlanıyor. Yayın tarih duyurusu için yayınlanan fragman, Las Encinas’ta yeni bir okul yılı başlarken hem geri dönecek olan karakterleri hem de yeni isimleri gösteriyor. Marina’nın (María Pedraza) ölümünü çevreleyen asıl gizem çözülmüş olsa da bu durum okulun henüz tüm sorunlarının bittiği anlamına gelmiyor.

Elite’ın 4. sezonu Diego Martin tarafından canlandırılan ve şimdilik ismi belli olmayan bir iş adamnı okulun yeni sorumlusu olarak tanıtacak. Okulun mevcut algısını hafifletme çabası içinde, kurumu eskiden olduğu yere geri götürmek için yeni önlemler getirecek.

- Reklam -

Diziye katılan yeni öğrencilerden bazılarının adları Patrick (Manu Rios), Ari (Carla Díaz) ve Mencia (Martina Cariddi) olarak açıklandı. Bu yeni karakterlerin dizideki etkileri şimdiden merak konusu oldu.

Netflix’in “Her şeyi alt üst edecekler,” cümlesi ile duyurduğu yeni tanıtım fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Elite 4. Sezon Yayın Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

Carlos Montero ve Darío Madrona tarafından senaryosu hazırlanan dizide sınıf çatışmaları yeni sezonda da etkili olacak gibi gözüküyor. Özellikle Las Encinas’ın daha ayrıcalıklı ve kaliteli hale gelmesi nedeniyle bu sınıfsal ayrımcılığın sergileneceği söyleniyor. Dizinin drama, seks ve trajediye olan tutkusu, öğrenciler arasındaki gerilimin kaynama noktasına ulaşmasıyla bu sezon da tekrarlanacak.

- Reklam -

4. sezon onayının geçen yılın mayıs ayında alan yapım, Koronavirüs pandemisi yüzünden çekimler konusunda sıkıntı yaşadı. Ancak nihayet, Netflix’in de açıkladığı üzere Elite 4. sezon, 18 Haziran 2021 tarihinde dijital yayın servisinin kütüphanesinde yerini alacak.

Sezon için geri dönmeyecek bazı karakterler olsa da izleyiciler yine de bazı tanıdık yüzler bekleyebilirler. Samuel (Itzan Escamilla), Guzmán (Miguel Bernardeau), Ander (Arón Piper), Omar (Omar Ayuso), Rebeca (Claudia Salas) ve Cayetana (Georgina Amorós) okul yılı için Las Encinas’a geri dönecek. Andrés Velencoso, oyuncu kadrosunu yeni bir öğrenci olarak tamamlıyor.

Elite dizisinin ilk 3 sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin genel gidişatını nasıl buluyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Bridgerton 3. sezon ve 4. sezon Netflix

İzlenme Rekorları Kıran Bridgerton Dizisi 3. ve 4. Sezon Onaylarını Birlikte Aldı

The Hitman's Wife's Bodyguard gişe hasılatı

The Hitman’s Wife’s Bodyguard Fragmanı: Ryan Reynolds, Salma Hayek ve Samuel L. Jackson Yeniden Bir Arada