in ,

Elite 5. Sezon Fragmanı Yayınlandı: Netflix’in İspanyol Yapımı Gençlik Dizisi Geri Dönüyor

Elite 5. Sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in İspanyol yapımı gençlik dizisinin yeni sezonu ile Las Encinas’ta yeni bir dönem başlıyor.

Elite 5. Sezon Fragmanı izle
- Reklam -
- Reklam -

Elite 5. sezon fragmanı izleyicilerle buluştu. Netflix İspanyol yapımı gençlik dizisi, maceralarına kaldığı yerden devam etmeye hazırlanıyor.

Netflix’in birkaç yıldır izleyicileri skandal ve drama ile kendine çeken İspanyol dizisi Elite, ilk çıkışını 2018 yılında yaptı. İlk sezon, Las Encinas özel okulunun ayrıcalıklı gençleri arasına katılan ve uyum sağlamaya çalışan üç burslu öğrencinin maceralarını konu edindi. Kısa sürede iyi bir izleyici kitlesine kavuşan yapım, hızlıca yeni sezon onayları almaya başladı. Netflix, diziye yeni karakterler ve yeni gizemler getiren dördüncü sezonunun yayınlanmasının ardından geçen yıl Elite’in 6. sezonu için de onay verdi.

Yayınlanan son sezonla birlikte Elite bir kez daha değişim halinde. Çekirdek kadronun hiçbiri bu sefer ölmedi. Ancak Miguel Bernardeau tarafından canlandırılan Guzmán karakteri yanlışlıkla 4. sezonda kadroya yeni gelen Mencía’yı (Martina Cariddi) avlayan yaşlı adam Armando’yu (Andres Velencoso) öldürdü. Sonuç olarak, Guzmán en iyi arkadaşı Ander (Aron Piper) ile Avrupa’yı görmek için İspanya’yı geride bıraktı. O da haliyle sevgilisi Omar’dan (Omar Ayuso) ayrılmak zorunda kaldı. Las Encinas ekibinin geri kalanının hepsinde de bol miktarda entrika var gibi gözüküyor ve Elite’in 5. sezonu ile tüm bunlar gün ışığına çıkacak.

- Reklam -

Sonunda merakla beklenen 5. sezon için resmi fragman Netflix tarafından yayınlandı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Elite 5. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

“Las Encinas’ın yeni dönemi; yeni aşk üçgenleri, yeni öğrenciler, yeni kurallar ve yeni bir gizemli suç anlamına geliyor.”

Elite’in ortak yaratıcılarından olan Carlos Montero, daha önceden yeni sezonunun çıkış tarihi duyurulurken yaptığı açıklamada şunları söylemişti:

- Reklam -

“Elite, her zaman geri dönmek istediğim bir evren. Bir yapımcı ve bir izleyici olarak. Beni teşvik ediyor, rahatlatıyor ve cesaretlendiriyor. Beşinci sezon o kadar harika, o kadar canlı oldu ki, onu iki ve üç defadan daha fazla izleyeceğimi biliyorum. Bu duyular için bir şölen. Eminim izleyen herkes zevk alacaktır.”

Elite 5. sezon, 8 Nisan 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Elite’in 5. sezon için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lewisruhu Lewisruhu dedi ki:

    Haber için elinize sağlık. Benim dikkatimi çeken başlık oldu. Türkçede yayınlamak diye bir fiilimiz yok. Doğrusu “yayımlamak” olmalı. “… Fragmanı Yayımlandı” Dikkat etmekte fayda var, belirtmek istedim :smiling_face:

  2. Avatar for ilydious ilydious dedi ki:

    Türkçede bir türlü oturtamadığım iki kelime var: Biri bu yayınlamak/yayımlamak meselesi, diğeri de Hristiyan/Hıristiyan kelimesi.

    YGS’ye hazırlandığım zamanlar TDK’de yanlış hatırlamıyorsam hem yayınlamak hem yayımlamak vardı. Hatta “yayınlamak” TV vs. için “yayımlamak” kitap, gazete vs. için kullanılır diye kendi kendime kodlayıp öğrenmiştim o zaman. Şimdi “yayınlamak” kelimesi tamamen kaldırılmış.

    İkinci durumda da TDK’de yıllardır Hristiyan şeklinde yazıyor ama basılan kitaplarda hep Hıristiyan olarak yazıyor. Yazım Kılavuzu’nu baz aldıkları için böyle kullanıldığını duymuştum sanırım.

    Normalde dil halkla beraber zaman içinde değişir derler ama bizde dil TDK’nin elinde resmen oyuncak oldu diyebilirim. Belli bir yerden sonra böyle tutarsızlıklar oluyor ve kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Loudun Şeytanları - Aldous Huxley

Cesur Yeni Dünya’nın Yazarı Aldous Huxley’den Mistisizm Dolu Bir Kurgudışı Roman: “Loudun Şeytanları”

tanrı'nın en eski ibranice adı tablet

Tanrı’nın En Eski İbranice Adının Yazdığı ‘Lanet Okunan’ Antik Bir Tablet Bulundu