in

Elite 6. Sezon Onayı Aldı: Netflix Gençlik Dizisi Yoluna Devam Ediyor

Elite 6. sezon onayı geldi. Netflix’in gençlik dizisi, 5. sezonun yayın tarihi bile henüz belli değilken sonraki sezonunun onayını almayı başardı.

Elite 6. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Elite 6. sezon onayı aldı. Netflix İspanyol dizisi, henüz 5. sezon yayın tarihi bile açıklanmadan sonraki sezonunu garantiledi. Bununla birlikte yıl sonunda yayınlanmak üzere üç yeni özel bölüm de duyuruldu.

İlk sezonu Ekim 2018’de yayınlanan ve kısa süre içerisinde ilgi odağı olmayı başaran Elite, üst sınıf bir ortaokul olan Las Encinas’ta geçiyor ve bursla okula kayıtlı olan üç işçi sınıfı öğrencinin, varlıklı sınıf arkadaşları arasındaki ilişkileri konu alıyor. Carlos Montero ve Darío Madrona tarafından hazırlanan yapım, Eylül 2019’da 2. sezonu, Mart 2020’de 3. sezonu ve son olarak da geçen haziran ayında 4. sezonu ile hayranlarıyla buluştu.

4. sezon yayınlanmadan önce gelen 5. sezon onayı ile hayranlar zaten mutluyken şimdi bir sevindirici haber daha paylaşıldı. Netflix’in sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, dizinin 6. sezon onayı aldığı resmen açıklandı.

- Reklam -

Elite 6. Sezon Onayı Dışında Özel Bölümler de Duyuruldu

Elite 6. Sezon öncesi kısa özel bölümler

Duyuruda aynı zamanda Aralık 2021 içerisinde yayınlanmak üzere üç kısa hikâye olacağı da paylaşıldı. “Phillipe, Caye, & Felipe” adlı ilk bölüm 15 Aralık’ta, “Samuel & Omar” adlı bölüm 20 Aralık’ta ve son olarak “Patrick” adlı bölüm de 23 Aralık’ta Netflix kütüphanesindeki yerini alacak. Sevilen karakterlere ait daha detaylı anlatımlar sunacak bu yapım ile Elite dünyası daha da genişlemiş olacak. Üstelik hayranlar daha şimdiden bir sonraki sezonu beklerken bu bölümler ile az da olsa özlem giderme şansına erişecekler.

Tüm bu güzel gelişmelerin ışığında ne yazık ki yapımın 5. sezonu için henüz bir yayın tarihi açıklanmış değil. Ancak daha önceki sezonların aralıklarına bakarak, 5. sezonun Mart 2022’den önce gelmesi pek de olası gözükmüyor.

- Reklam -

Seride yaşanan ayrılıklar olsa da 5. sezon ile kadroya yeni isimlerin de katılacağı daha önceden açıklanmıştı. Elite’ın yeni sezonunda Arjantinli aktris Valentina Zenere (Cable Girls) ve Brezilyalı aktör André Lamoglia da (Juacas) yer alacak.

Elite’ı izliyor musunuz? Netflix’in gençlik dizisi konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

oturan boğa torunu kızılderili şefi

Oturan Boğa’nın Torunu Tespit Edildi: Ünlü Kızılderili Şefinin Genetik İzi Sürüldü

Kanada Okul Kütüphaneleri

Kanada’da Okul Kütüphaneleri Bazı Kitapları ‘Zararlı Olabilecekleri’ Gerekçesiyle Raflarından Kaldırıyor