in ,

Netflix’in Gençlik Draması “Elite” için Yeni Sezon Tarihi Duyuruldu: İşte İlk Görüntüler

Elite 6. sezon yayın tarihi açıklandı. Netflix, İspanya çıkışlı yeni gençlik dizisi için prömiyer duyurusunu kısa bir video eşliğinde yaptı.

Elite 6. sezon yayin tarihi
- Reklam -
- Reklam -

Elite 6. sezon yayın tarihi netleşti. Netflix’in popüler İspanya dizisi için ilk görüntüler de paylaşıldı.

Elite bir kez daha okula geri dönmeye hazırlanıyor. Netflix, Tudum etkinliği sonrasında paylaştığı yeni sezon tanıtım videosuyla hayranları arasında büyük bir yankı uyandırdı.

İlk olarak 2018 yılında yayınlanmaya başlayan Elite, Las Encinas özel okulundaki ayrıcalıklı gençler arasına katılan ve uyum sağlamaya çalışan üç burslu öğrencinin maceralarını anlatarak başladı. Her sezon dallanıp budaklanan ve daha dramatik bir hale gelen yapım, izleyici sayısını da her sezonla daha da üste taşımayı başardı. Son olarak geçen nisan ayında 5. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan yapım, şimdi 6. sezonu ile gelecek.

- Reklam -

Dizinin 6. sezonunda Samuel’in ölümünden sonra Las Encinas, geçmişin felaketlerini örtbas ederek makyaj yapmaya çalışan yeni bir okul yılı ile karşı karşıya. Ancak, sınıflarındaki çatışma sistematik şekilde devam ediyor: Irkçılık, cinsiyetçilik, aile içi istismar veya LGTBİ-fobisi, bu sezon prestijli kurumun koridorlarından geçecek olan zor sorunlardan sadece birkaçı. Sistemi yönetenler bu sorunları çözmek için aktif olarak harekete geçmezse, bunu yapan öğrencilerin kendileri olmak zorunda kalacak gibi görünüyor.

Elite 6. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu

6. sezon kadrosuna yeni katılan isimler arasında Ander Puig (Ser o no ser, El trayecto), Carmen Arrufat (HIT, La inocencia), Álvaro de Juana (HIT, Luimelia), Ana Bokesa (Capítulo Cero, La que se avecina) ve Álex Pastrana (Welcome to Edén, Los protegidos) yer alıyor. Yeni sezon için geri dönen diğer oyuncular arasında André Lamoglia, Valentina Zenere, Carla Díaz, Martina Cariddi, Adam Nourou ve Manu Ríos bulunuyor. Samuel karakterini canlandıran Itzan Escamilla dışında Omar rolünü canlandıran Omar Ayuso, Rebeka rolünü canlandıran Claudia Salas ve Cayetana rolünü canlandıran Georgina Amorós da yeni sezonda yer almayacak.

Dizinin yayın tarihini de ortaya çıkaran duyuru videosuna hemen aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

Elite 6. Sezon Yayın Tarihi Duyurusu | İZLE

YouTube video

(Duyuru videosuna YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Yeni yayınlanan tanıtım videosuyla birlikte Elite’ın 6. sezonunun 18 Kasım 2022’de geleceği de ortaya çıktı.

Elite’ın yeni sezonundan neler bekliyorsunuz? Dizinin yayınlanan önceki sezonları hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve beklentilerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Bond ile Brokoli Arasındaki Bağlantı

Brokoli Adının James Bond Serisinin Ardındaki Broccoli Ailesinden Geldiği Ortaya Çıktı

Erime - Ele Fountain

Ele Fountain’ın Ani İklim Değişikliğini Konu Edinen “Erime” Romanı Türkçede