in

Marvel Yıldızı Elizabeth Olsen, House of the Dragon’ın Yeni Sezonuna Katılabilir

Elizabeth Olsen, House of the Dragon 2. sezon kadrosuna dahil olabilir. Emmy adayı yıldız aktris, Game of Thrones dünyasına katılmak üzere.

Elizabeth Olsen House of the Dragon 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Elizabeth Olsen, House of the Dragon 2. sezon için görüşmeler gerçekleştiriyor. Marvel Sinematik Evreni’nde Scarlet Witch karakterine hayat veren oyuncu, yeni Game of Thrones dizisinin devam sezonlarında önemli bir karakter olarak yer alabilir.

House of the Dragon, ilk bölümüyle olabilecek en iyi şekilde başladı. Yeni Game of Thrones evreni dizisinin ilk bölümü orijinal diziyi de kat be kat geride bırakarak 10 milyon hanede izlendi. Hatta HBO’yla birlikte yayınlandığı HBO Max platformunda anlık kesintiler yaşanmasına neden oldu.

Bu izlenme başarısı, dizinin ilk bölümden sonra hızlıca 2. sezon onayı almasını da sağladı. Kısa bir süre önce yayınlanan 2. bölüm de, ilk bölümün başarısının üstüne çıktı ve toplam izlenmeye %2’lik bir artış ekleyerek dizinin başka bir rekora imza atmasını sağladı. Bu rekor, çoğu dizinin yeni bölümlerinde meydana gelen olağan düşüş yerine izleyici sayısında artış göstermesini kapsıyor. Daha şimdiden HBO tarihindeki en büyük yapıma dönüşeceğini belli eder bir başarıyla ilerleyen yapım, sonraki sezonda çok daha ünlü isimleri bünyesine katmaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Elizabeth Olsen House of the Dragon 2. sezon

Elizabeth Olsen, House of the Dragon 2. Sezon için Görüşmelerde Bulunuyor

Şimdi Giant Freakin Robot’un kaynaklarına göre Marvel Sinematik Evreni’nde uzun süredir Wanda Maximoff ya da diğer adıyla Scarlet Witch karakterini canlandıran Elizabeth Olsen, dizinin 2. sezonunda yer almak için yetkili isimlerle görüşmelerde bulunuyor. Oyuncunun hangi karakteri canlandıracağıyla ilgili bir bilgi verilmezken, HBO veya oyuncu cephesinden de bilginin doğruluğu henüz resmi olarak duyurulmuş değil.

İkinci sezonla ilgili güzel haberler olsa da, hepsi de çok iyi sayılmaz. Kısa süre önce, dizinin baş yapımcılarından Miguel Sapochnik’in projeden ayrıldığı bilgisi paylaşılmıştı. Sapochink’in yerine yönetici yapımcı olarak Alan Taylor devreye girecek.

- Reklam -

Elizabeth Olsen House of the Dragon 2. sezon

House of the Dragon’da Kral Viserys Targaryen rolünde Paddy Considine, Lord Corlys rolünde Steve Toussaint, Daemon Targaryen rolünde Matt Smith, Rhaenyra Targaryen rolünde Milly Alcock ve Alicent Hightower rolünde Emily Carey gibi isimler yer alıyor. 10 bölümden oluşan dizinin ilk sezonu, her pazar gecesi HBO ve HBO Max’te yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkıyor.

Elizabeth Olsen’ın House of the Dragon’ın 2. sezonunda oynama ihtimali hakkında sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce Game of Thrones öncülü diziye yakışır bir iş çıkarabilir mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Giant Freakin Robot

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Hoş geldin Melisandre.

    @magicalbronze 2. Bölüm olucak sanırım burası.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Fitanya Güncesi - Hilal Demir

Mizah ve Distopyayı Buluşturan İnteraktif Bir Bilimkurgu Romanı: “Fitanya Güncesi”

the rings of power incelemesi amazon prime

Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power İncelemesi: Tolkien’in Rehberini Terk Eden Bir Anlatı