in

Elizabeth Olsen, Scarlet Witch’i Öne Çıkartacak

Elizabeth Olsen, Disney+ dizisi WandaVision hakkında konuştu. Oyuncu karakterinin Scarlet Witch yanını daha fazla öne çıkartacağını söyledi.

Elizabeth Olsen
- Reklam -
- Reklam -

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformlarının en yeni üyesi Disney+ artık izleyiciler ile kavuşmak için gün sayıyor. Marvel Sinematik Evreni’ni de içine alan platform birçok yeni Marvel dizisine de ev sahipliği yapacak. Bu yapımlardan bir tanesi olan ve Disney+ için 2021 yılında çıkacak WandaVision dizisi için şimdilik çok az şey biliyoruz. Vision’ın hikâyede nasıl rol oynayacağı ve Wanda’nın nasıl bir ruh halinde olacağı merak konusu.

Bildiğiniz gibi Marvel Sinematik Evreni, Spider-Man: Far From Home ile ilk uzun soluklu macerasını tamamladı. Dördüncü faza yepyeni filmler, yeni karakter ve yeni maceralar ile hazırlanan Marvel eski karakterlerinden bazılarının hikâyesini Disney+’ta anlatmaya devam edecek.

Şimdilik Hawkeye, WandaVision, Loki, What If…? gibi dizilerin yanı sıra ilerleyen zamanlarda yeni diziler ekleneceği neredeyse kesin gibi.

- Reklam -

Scarlet Witch Çizgi Romanlardaki Haline Daha Fazla Benzeyecek

Bu dizilerden biri olan ve belki de içlerinde en çok merak edilen WandaVision için Elizabeth Olsen hayranları heyecanlandıracak açıklamalar yaptı.

Dizide oynayacağı Wanda karakterinin daha çok Scarlet Witch yönüne odaklanacaklarını söyleyen başarılı oyuncu, ayrıca bu haliyle karakterin çizgi romanlardaki haline daha çok benzeyeceğini açıkladı. Elizabeth Olsen şimdiye kadar oynadığı karakterin Scarlet Witch kısmını yeterince öne çıkaramadıklarını, sadece Wanda olarak kaldığını belirtti. Bunu değiştirmek ve karakterin hikâyesinin derinlerine girmek için dizinin bulunmaz bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.

- Reklam -

WandaVision dizisi toplamda 6 bölümden oluşacak. Yapımın çekimlerinin de bugünlerde başlaması bekleniyor.

Dizi 2021’in ilkbahar aylarında Disney+ platformunda yayınlanacak.

M. Halit Koçak

1994’te Erzurum’un soğuk bir kış gününde doğan, beyaz saçlarını ailesinden genetik yoluyla alan biri. Daha geçen seneye kadar dünyayı kurtarabileceğini sanan Çevre Mühendisi. Film, kitap, dizi, karikatür oyun ve müziğin her türlüsüne ilgisi vardır ama parası yoktur. Denize ve denize yazılan bütün şiir, öykü ve hikayelere aşıktır. Bağımsız ve amatör olan bütün yapımlar onun için tutkudur. Onu her yerde ‘’Tavşan’’ diye bulabilirsiniz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zoe Kravitz batman catwoman

The Batman’in Catwoman’ı Belli Oldu

Joker

Joker’ın Dans Sahnesindeki Detay Ortaya Çıktı