in

Ellen DeGeneres’ın Ünlü Şov Programı 19 Yıl Sonra Final Yapıyor

The Ellen DeGeneres Show final yapıyor. Ünlü sunucu Ellen DeGeneres’ın 19 yıldır devam eden sabah programının son bölümünde çekimler tamamlandı.

The Ellen DeGeneres Show Final veriyor
- Reklam -
- Reklam -

The Ellen DeGeneres Show final yapacak. 2003 yılında başlayan ünlü talk show programı, 19 yıllık maceranın ardından son bulmaya hazırlanıyor.

Ellen DeGeneres, 2003 yılında başladığı talk show programı ile televizyon tarihinin aynı sunucu ile devam en uzun programlarından birini de hazırlamış oldu. Hollywood’un en büyük isimleri ile röportajlar yapan DeGeneres, Oscar Ödülleri dahil olmak üzere birçok farklı ödülün ve etkinliğin de sunuculuğunu üstlendi.

2020 yılında eski Ellen çalışanlarının, şovun toksik bir çalışma ortamı yarattığını açıklamasının ardından Ellen manşetlere taşındı. Suçlamaların ardından DeGeneres, olaylar için detaylı bir özür diledi ve perde arkasında şova dair büyük değişiklikler yaptı. Geçen yıl DeGeneres, The Ellen Show’un 19. sezon ile sona ereceğini açıklamıştı.

- Reklam -

Sonunda açıklanan tarih geldi ve ünlü talk show sunucusu, sosyal medya hesapları üzerinden şovun final bölüm çekimlerini tamamladıklarını duyurdu. DeGeneres yaptığı açıklamada, gösterinin devam ettiği sırada dünyanın ne kadar değiştiğini de anlattı.

The Ellen DeGeneres Show Finali 26 Mayıs’ta Yayınlanacak

The Ellen DeGeneres Show Final yapıyor

İzleyicilerine şükranlarını dile getiren Ellen, şunları söyledi.

“Bugün 26 Mayıs’ta yayınlanacak olan The Ellen Show’un son bölümünü çektik.

- Reklam -

“2003’te bu şovu başlattığımızda iPhone yoktu. Sosyal medya yoktu. Eşcinsel evlilik yasal değildi. Dünyanın bazen daha iyiye bazen de daha kötüye doğru gitmesine şahit olduk. Ama ne olursa olsun, amacım her zaman şovun hepimizin bir araya gelip bir saat gülebileceğimiz bir yer olmasıydı. Hayatınıza davet edilmek hayatımın en büyük ayrıcalığı oldu ve bana inanılmaz bir keyif verdi. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim. Teşekkür ederim.”

The Ellen DeGeneres Show, eski çalışanların iddiaları ve düşük reytinglerle zorlu bir yılı geride bıraktı. Ancak serüven olumlu bir şekilde bitecek gibi görünüyor. Talk showlar, Ellen’ın çıkışından bu yana gelişti. Fakat şovun formatı, unutulmaz anları ve ikonik konukları, kendisini gündüz kuşağının benzersiz bir unsuru haline getirdi. Şimdiye kadar 3 bin 200’den fazla bölüm yayınladı ve izleyicileri üzerinde bir etki bıraktı. Final bölümü 26 Mayıs 2022 tarihinde yayınlanacak.

The Ellen DeGeneres Show’u izliyor muydunuz? Yıllar sonra final yapacak olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı ve programla ilgili hislerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Insider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Warded Man dizi iblis döngüsü

İblis Döngüsü Serisinin İlk Kitabı “Dövmeli Adam” Diziye Uyarlanıyor

That '90s Show ilk bakış netflix

That ’90s Show Dizisine İlk Bakış: Red ve Kitty Yıllar Sonra Tekrar Bir Arada