in

Elon Musk’ın Kız Kardeşi Tosca’dan Netflix Benzeri Yayın Servisi: Passionflix

Elon Musk’ın kız kardeşi Tosca Musk’ın kurduğu, Netflix benzeri yayın platformu Passionflix ile tanışmış mıydınız? Hayatınıza biraz romantizm katmanın(!) vakti geldi.

Passionflix
- Reklam -
- Reklam -

Elon Musk hayatımıza girdiğinden beri dünyada birçok şey değişti. Özellikle SpaceX ve elektrikli araba markası Tesla ile teknoloji dünyası onunla çağ atlıyor. Biz de kendisine ve şirketlerine dair gelişmeleri merakla takip ediyoruz. Ancak bu defaki haberimiz Elon hakkında değil, kız kardeşi Tosca Musk hakkında. Passionflix ile tanışmış mıydınız?

Elon Musk’ın bir kız, bir de erkek kardeşi var. Kardeşlerden Tosca kendisine farklı bir kariyer planı çizmiş. Kendisi şu sıra 2017’de kurduğu Netflix benzeri yayın platformu Passionflix’in CEO’su olarak görev yapıyor.

Ayda 5.99 dolar ödeyerek abone olabileceğiniz bu serviste şimdilik 31 film ve 3 de televizyon dizisi var. Bu yapımlar arasında “Chocolat”, Audrey Hepburn’li “How to Steal a Million” gibi ödüllü filmler de yer alıyor. Aynı zamanda üyeler serviste yer alan yapımları”yaramazlık” seviyesine göre seçebiliyorlar. Yaramazlıkmetre ile 1 ile 5 arasında müstehcenlik içeren içerikler filtrelenebiliyor.

- Reklam -

Passionflix

Passionflix, aynı zamanda romantik kurgu romanlarından uyarlama diziler yaparak kendi orijinal içeriklerini de üretiyor. IMDb’ye göre Tosca Musk 30’dan fazla projenin yapımcılığını üstlenmiş.

- Reklam -

Geçtiğimiz günlerde Passionflix’in, Amerikan medya kuruluşlarından First Look Media’nın bünyesine katıldığına dair bir söylenti çıkmıştı. Ancak ne First Look Media’dan ne de Passionflix’ten bunu doğrulayan bir açıklama geldi.

Tosca Musk bu şirketi 2017 yılında senarist Joany Kane ve film yapımcısı Jina Panebianco ile birlikte kurdu.

Yayın servisine buradan göz atmanız mümkün.

Passionflix hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Size abone olmaya değer bir servis gibi mi geldi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: Business Insider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for yazarcerenoktay yazarcerenoktay dedi ki:

    Sizi bilmem ama ben Netflix’i daha uygun buldum. Her bütçeye göre bir seçenek var. Biz 15 TL ile 20 TL arası bir ücret ödeyerek sınırsız film ve dizi izliyoruz daha ne olsun. :smiling_face_with_three_hearts:

  2. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Ee abisi çalışacak, üretecek kardeşi de koyunları güdecek ne yapsın daha?

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Top Gun Maverick

33 Yıl Sonra Hızı Tekrar Hissedin: Top Gun: Maverick’ten İlk Fragman

Space Jam 2 Yeni Yonetmen

Space Jam 2 Filmi İçin Korkutan Yönetmen Değişikliği