in

Erşan Kuneri 2. Sezon ile Devam Edecek: Netflix’ten Yeni Cem Yılmaz İşleri de Geliyor

Erşan Kuneri 2. Sezon onayı aldı. Dijital yayın devi Netflix, Cem Yılmaz ile yeni dizi, film ve stand-up projeleri hazırlamaya devam edecek.

Erşan Kuneri 2. Sezon Onayı Aldı: Cem Yılmaz ile Yola Devam
- Reklam -
- Reklam -

Erşan Kuneri 2. Sezon onayı resmileşti. Cem Yılmaz ve Netflix ortaklığı yeni projelerle büyümeye devam ediyor.

Cem Yılmaz, 2004 yılında gösterime giren G.O.R.A. filmiyle tanıttığı Erşan Kuneri karakterini ilk defa diziye uyarlayacağını açıkladığında tarihler 2020’nin başlarını gösteriyordu. Sonunda dizi ilk 8 bölümüyle geçen mayıs ayında Netflix kütüphanesindeki yerini aldı. Karmaşık eleştiriler alan yapım, uzun bir süre boyunca Netflix’in en çok izlenen ilk 10 içeriği arasında yer aldı.

1970’li yılların sonu ve 1980’lerin başında Erşan Kuneri ve ekibinin başından geçen absürt maceraları konu alan yapım, yayınlanmasının üzerinden iki ay geçmeden 2. sezon onayı almayı başardı. Netflix Türkiye, sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuru ile müjdeli haberi “Kuneri Film ailesi ile yeniden bir araya gelmekten mutluluk duyarım. Erşan Kuneri 2. sezon geliyor.” cümlesiyle paylaştı.

- Reklam -

Netflix Türkiye Erşan Kuneri 2. Sezon Paylaşım

Erşan Kuneri 2. Sezon ile Beraber Yeni Cem Yılmaz Projeleri de Yolda

Hemen ardından Cem Yılmaz da Twitter hesabı üzerinden paylaşım yaptı ve Erşan Kuneri’nin şimdiye kadar en çok izlenen orijinal yerli yapımı olduğunu dile getirdi.

“Başta seyircilerimize, iş arkadaşlarıma ve uzun soluklu ortaklığımız için Netflix Türkiye’ye teşekkür ederim. 2 büyük film ve yeni gösterilerimle uzun bir zaman Netflix’teyim. Erşan Kuneri Netflix’te tüm zamanlar en çok izlenen yerli yapım olmuş. Bundan olabilir :)”

- Reklam -

Cem Yılmaz Erşan Kuneri 2. Sezon Paylaşım

Görüldüğü gibi Cem Yılmaz’ın Netflix’le olan ortaklığı sadece Erşan Kuneri 2. Sezon ile sınırlı kalmayacak. Daha önce de Yılmaz’ın Karakomik Filmler ve Karakomik Filmler 2 gibi yapımlarının yanı sıra yapımcılığını üstlendiği önceki birçok filmi Netflix’te izlenebilir hale gelmişti. Ayrıca 2022 yıl başından hemen önce, takipçilerinin uzun bir süredir merakla beklediği stand-up gösterisi Cem Yılmaz: Diamond Elite Platinum Plus da dijital yayın devinin kütüphanesindeki yerini almıştı.

Yapılan anlaşma, Erşan Kuneri’yi de dahil edecek şekilde 2 dizi, 2 film ve 2 stand-up gösterisini içeriyor. Stand-up gösterisinin bir kısmının Diamond Elite Platinum Plus’ın henüz yayınlanmamış kısımlarından mı oluşacağı yoksa tamamen platforma özel yeni içerikler mi olacağı bilinmiyor. Ancak film projelerinden birinin Karakomik Filmler’de yer alan Ayzek karakterine ait olacağı geçen ay açıklanmıştı.

Erşan Kuneri’nin yeni bir sezonla ve Cem Yılmaz’ın Netflix’e farklı içerikler üretmeye devam edecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kazı - Orhan Duru

50 Kuşağı’nın Önde Gelen Yazarlarından Orhan Duru’nun “Kazı” Kitabı Yeni Baskı ile Raflarda

Bakteriler, Jet Yakıtı Olarak Kullanılabilir

Bakterilerin Jet Yakıtı Olarak Kullanılabileceği Keşfedildi