in

Erşan Kuneri Çekimleri Tamamlandı: Cem Yılmaz’ın Netflix Dizisi Geliyor

Erşan Kuneri çekimleri sona erdi. Cem Yılmaz imzalı Netflix Türkiye dizisi için prodüksiyon süreci noktalandı.

erşan kuneri çekimleri netflix cem yılmaz
- Reklam -
- Reklam -

Erşan Kuneri dizisi için çekimler tamamlandı. Cem Yılmaz, ikonik karakterine odaklanan Netflix yapımı serisi için son detayları paylaştı. Başarılı sanatçı, gönderisinde set arkadaşlarının emeğine dikkat çekti.

İlk olarak 2004 yılında Ömer Faruk Sorak imzalı G.O.R.A. filminde karşımıza çıkan Erşan Kuneri karakteri, o filmde kısa bir süre yer almasına rağmen hafızalardan silinmeyen bir yer edinmeyi başarmıştı. Filmden yıllar sonra gelen devam macerası Arif v 216 da bu isme yer vermeden duramamıştı. Şimdiyse Kuneri bu defa kendi dizisine kavuşuyor.

Sit-com formatında çekilen ve 1. sezonu toplamda 8 bölüm olarak tasarlanan Erşan Kuneri yapımı, karakterin 1975 ve 1978 yıllarındaki sinema maceralarına odaklanacak.

- Reklam -

Erşan Kuneri Çekimleri Sona Erdi: Beklenen Dizi 2022’de Netflix’e Geliyor

Netflix Türkiye imzası ile dijital ortamda yayınlanacak yapımın prodüksiyon süreci sonunda tamamlandı. Cem Yılmaz, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda dikkati set emekçilerine çekti. Ortaya çıkan 6 saatlik Erşan Kuneri macerası için heyecanını dile getirdi. Yılmaz’ın açıklaması şu şekilde:

“Ben işimle gündeme gelmek istiyorum diye bir söz vardır. Genelde işsizlerin söylediği. Bu güzel işte çalışan 150 arkadaşım için söyleyeyeyim, adı anılmayan herkesi anacağım adı bilinmedik kimseyi bırakmayacağım. Tüm set arkadaşlarıma kalpten teşekkür ediyorum. 10 haftada hem de pandemide 6 saatlik bir macerayı resmettik. Seyircisi olmak bir karnaval gibi oh. 6 saat Erşan. 2 dakika bile yeterken 6 saat. Tüm ekibin ellerine sağlık. Yolun yol olsun oğul.”

erşan kuneri çekimleri cem yılmaz

Yılmaz, bir diğer paylaşımında ise çekimlerin sona erdiğini şu sözlerle aktardı:

“Türkiye’nin en iyi filmcileri. Ve Erşan Kuneri bitti.”

- Reklam -

Yapımda Cem Yılmaz’a eşlik edecek oyuncular şu şekilde: Zafer Algöz, Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, İbrahim Selim, Necip Memili ve Merve Dizdar.

Dizinin çıkış tarihi hakkında ise henüz net bir açıklama yok. Ancak aktör Zafer Algöz, serinin 2022 yılının mart ya da nisan ayında ekranlara gelebileceğini kaydetmişti. Eğer yapım yeterli ilgiyi görürse 2. sezon için de hazırlıklar başlayacak.

Cem Yılmaz son olarak Karakomik Filmler serisi ile daha kısa ve farklı formatlarda işlere imza atmıştı.

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? Erşan Kuneri’nin dönüşüne dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Cem Yılmaz

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Blind Guardian test

Fantazya ve Metal Bir Arada: Blind Guardian’ı Ne Kadar İyi Tanıyorsun?

kin fragman yılmaz erdoğan netflix türkiye

Yılmaz Erdoğan’lı Yeni Netflix Filmi “Kin”den Fragman