in

Erşan Kuneri Dizisinden Yeni Görseller Cem Yılmaz Tarafından Paylaşıldı

Cem Yılmaz, merakla beklenen Erşan Kuneri dizisi için yeni görseller paylaştı. G.O.R.A filmiyle tanıştığımız karakter, Netflix ile geri dönmeye hazırlanıyor.

Erşan Kuneri dizisi netflix
- Reklam -
- Reklam -

Cem Yılmaz, Netfix için hazırladığı Erşan Kuneri dizisinden yeni kareler paylaştı. İlk defa G.O.R.A filmi ile hayatımıza giren ikonik karakter, bizzat başrolünde olduğu maceraları ile gelmeye hazırlanıyor.

Daha çok yaptığı stand-up gösterileri ile tanınan komedyen Cem Yılmaz, aynı zamanda uzun yıllar boyunca bizzat çektiği ya da senaryolarını yazdığı sinema filmleri için çalıştı. Kendisini bu alanda görmeye alışık olduğumuz isim, sonunda ilk solo dizisi ile izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İlk defa 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A’da karşımıza çıkan Erşan Kuneri, bir Netflix dizisi oluyor.

Çekimleri birkaç ay öncesinde başlayan dizi, başkarakter olan Kuneri’nin 1970’li yılların sonu ve 1980’lerde başına gelecek maceraları konu edinecek. Şu an için çalışmaları ve çekimleri hâlâ devam eden diziden, başrol Cem Yılmaz tarafından yeni kareler paylaşıldı.

- Reklam -

Ünlü isim, Instagram hesabından “Eğer 1 ERŞAN KUNERİ filmi izliyorsanız ne olup bittiğini anlamak çok zaman alabilir,” açıklamasıyla yeni görselleri takipçilerine sundu.

İşte Cem Yılmaz Tarafından Paylaşılan Yeni Erşan Kuneri Dizisi Görselleri

Erşan Kuneri dizisi netflix

Erşan Kuneri dizisi cem yılmaz

Cem Yılmaz Yeni Netflix Dizisi

Cem Yılmaz Çağlar Çorumlu Erşan

- Reklam -

Diziyle ilgili son olarak geçen günlerde oyuncuları arasında yer alan Zafer Algöz konuşmuş ve beklentileri oldukça yükseltmişti. Oyuncu, her bölümün adeta bir sinema filmi tadında olduğunu ve her bölümde farklı karakterler oynayarak ortaya çok değişik bir iş çıkartacaklarını belirtmişti. Cem Yılmaz’ın yeni kareleri paylaşırken kullandığı “film” kelimesi de, bu açıklamaları destekler nitelikte.

Dizide Yılmaz’a, Zafer Algöz ile birlikte Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, İbrahim Selim, Necip Memili ve Merve Dizdar gibi isimler eşlik ediyor.

Toplamda 8 bölümden oluşacak dizinin çıkış tarihi henüz belli olmasa da, 2022 yılı içerisinde dijital yayın devinin kütüphanesindeki yerini alması bekleniyor. Erşan Kuneri’nin yeterli ilgiyi görmesi halinde 8 bölümlük bir devam sezonunun da geleceği Cem Yılmaz tarafından daha önce açıklanmıştı.

Diziyle ilgili ilk fragmanın ne zaman geleceği ise henüz bilinmemekle birlikte 2021 yılı içerisinde gelmesi bekleniyor.

Cem Yılmaz’ın yeni dizisinden sizlerin beklentileri neler? Sizce ortaya nasıl bir iş çıkacak? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Old Guard 2

The Old Guard 2 Filmi Star Wars: The Rise of Skywalker’ın İkinci Yönetmenine Emanet

Netflix Oyun Servisi Test Aşaması

Netflix Oyun Servisinin İlk Yapımları Belli Oldu: Stranger Things Rüzgârları Esiyor