in

Cem Yılmaz’dan “Erşan 1981” Paylaşımı: Netflix Dizisi Yolda

Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için ilk görseli paylaştı. G.O.R.A’nın sevilen karakteri, Netflix yapımı için geri dönmeye hazırlanıyor.

erşan kuneri dizisi ilk görsel cem yılmaz
- Reklam -
- Reklam -

Cem Yılmaz, G.O.R.A filminin sevilen kahramanı Erşan Kuneri için dizi hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü komedyen, Netflix ekranlarına gelecek yapım için ilk görseli “Erşan 1981” sözleri ile paylaştı.

Cem Yılmaz, Netflix ile çalışmaya devam ediyor. Komedyen denince Türkiye’de akla ilk gelen isim olan Yılmaz, aynı zamanda yapımcı, senarist ve yönetmen kimlikleri ile de tanınıyor. Yılmaz’ın ilk defa G.O.R.A’da karşımıza çıkan Erşan Kuneri karakterine odaklanan yeni dizisi için de hazırlıklar sürüyor.

Kuneri’nin 1970’li yılların sonu ve 1980’lerde başına gelecekleri konu alması planlanan yapımda, Cem Yılmaz “Erşan 1981” notu ile karakterin bir görselini paylaştı.

- Reklam -

cem yılmaz erşan kuneri dizisi

Cem Yılmaz İmzalı Erşan Kuneri Dizisi için Hazırlıklar Sürüyor

2004 senesinde izleyici ile buluşan G.O.R.A, toplamda 36 hafta vizyonda kalmış ve 4 milyon izleyiciden 25.398.617 TL’lik gişe hasılatı elde etmeyi başarmıştı. Yapımda, Bob Marley Faruk karakterinin geçmişinden bahsedildiği anda karşımıza çıkan Erşan Kuneri karakteri, porno film sektöründe bir yapımcı rolünü üstleniyordu. Daha sonra 2018 tarihli Arif v 216 filminde de karşımıza çıkan Kuneri karakteri, şimdi kendi dizisine kavuşuyor.

Oyuncu kadrosunda Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu, İbrahim Selim, Necip Memili ve Merve Dizdar gibi isimlerin yer alacağı yapımın ilk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak. Sit-com formatında hazırlanacak yapım, olası bir 2. sezon için de açık kapı bırakmayı ihmal etmeyecek.

Her bölümde farklı hikâyelerin işleneceği Kuneri dizisi, yolda geçen birkaç sahne dışında tamamen İstanbul’da çekilecek.

Erşan Kuneri Dizisi Cem Yılmaz

- Reklam -

Cem Yılmaz, daha önce Kuneri karakterinin ortaya çıkış sürecini, “Türkiye’de neden bilimkurgu yapılamıyor?” sorusuna G.O.R.A.’da küçük bir skeç eşliğinde cevap vermeye karar vermesiyle olduğunu açıklamıştı.

Exxen’e mi yoksa Netflix’e mi geleceği uzun süre tartışılan yapımda sonunda Netflix’te karar kılınmıştı.

Karakomik Filmler, Kaçamak ve 2 Arada filmleri ile sinema sonrası Netflix’te izleyicinin karşısına çıkan Yılmaz, şimdi doğrudan popüler dijital yayın platformu için bir içerik üretmeye hazırlanıyor.

Erşan Kuneri dizisi için henüz resmi bir yayın tarihi açıklanmış değil ancak yapımın 2022 yılı içerisinde izleyici ile buluşması bekleniyor.

Sizin diziden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Beklediğim yapımlardan biri. Umarım eğlenceli bir iş çıkar ortaya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Spider-Man ne kadar güçlü?

Spider-Man: Dost Canlısı Örümcek Ne Kadar Güçlü?

cliver barker filmleri uyarlama

Korkunun Ustasından: En Kötüden İyiye 9 Clive Barker Uyarlaması