in

Erşan Kuneri Dizisi Netflix’e Geliyor: Cem Yılmaz Açıkladı

Erşan Kuneri dizisi için yayın platformu belli oldu. Cem Yılmaz’ın yeni sit-com projesi Netflix üzerinden yayınlanacak.

Erşan Kuneri Dizisi Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Erşan Kuneri dizisi evini buldu. Cem Yılmaz, yeni sit-com projesi için Netflix’le anlaştığını açıkladı.

Bu yılın başında duyurulan ve geçen temmuz ayında da hazırlıklarının başladığı ortaya çıkan Erşan Kuneri dizisi, Netflix platformunda yayınlanacak. Cem Yılmaz’ın ilk olarak G.O.R.A. filminde canlandırdığı karakteri, yeni maceralarıyla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Ünlü komedyen, sosyal medya hesabından temmuz ortasında yaptığı duyuruyla vermişti. Yılmaz, Erşan Kuneri’nin 1975 ve 1978 arasında yaşadığı sinema macerasını anlatacağı dizi hazırlıklarına başladığını bir görsel eşliğinde duyurmuştu. Ancak önünde daha uzun bir yol olduğunu ve yayınlanmasının 2022’yi bulacağını belirtmişti. Bunun dışında pek bir bilgi yoktu.

- Reklam -

Erşan Kuneri Dizisi Netflix

Yine de katıldığı bir televizyon programında, farklı bir platformla çalıştığını söylemiş ancak hangisi olduğunu belirtmemişti. Buna rağmen tüm tahminler Netflix olacağı yönündeydi. Beklendiği gibi de oldu.

NTV kanalında yayınlanan Gece Gündüz adlı kültür sanat programına katılan Cem Yılmaz, Erşan Kuneri dizisi için Netflix’le anlaştığını açıkladı. Bununla birlikte farklı detaylar da verdi. Örneğin, dizinin tek kamera yöntemiyle çekilecek sit-com benzeri bir yapım olacağını belirtti. Ayrıca ilk sezonunun toplamda 8 bölümden oluşacağını da söyledi.

8 Bölümden Oluşacak Erşan Kuneri Dizisi 2021’de Ekranlara Gelebilir

Hem G.O.R.A. hem de Arif V 216 filmlerinde yer alan Erşan Kuneri karakteri, yeni dizisiyle birlikte komedi unsurlarının yoğunlukta olduğu ancak sürpriz formatlar da barındıracak bir yapım olacak. Yılmaz, daha önce yaptığı açıklamalarda “Eğer dizi tutarsa neden bir sezon daha olmasın?” açıklaması yapmış ve şimdiden ikinci sezon için yeşil ışık yakmıştı.

- Reklam -

Cem Yılmaz, halihazırda Netflix’te yayında olan Karakomik Filmler ile farklı bir format denemiş ancak gişede istediği sonucu elde edememişti. Yeni gelecek dizinin hayranları arasında nasıl bir etki yaratacağı şimdiden merak konusu.

Erşan Kuneri Dizisi Cem Yılmaz

Kuneri’nin film sektöründe yaşadığı maceralara odaklanacak dizi her ne kadar 2022 olarak duyurulmuş olsa da, 2021 yılı içerisinde de izleyiciyle buluşma ihtimaline sahip.

Peki siz olası Erşan Kuneri dizisi hakkında ne düşünüyorsunuz? Netflix doğru bir seçim mi olmuş? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Gentlemen Dizi Oluyor: Guy Ritchie Kendi Filmini Ekrana Uyarlıyor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yapay Zekâ Reddit GPT-3

Yapay Zekâ Reddit’i Birbirine Kattı: GPT-3 Botu İnsan “Kılığındaki” Yorumlarıyla Platformu Karıştırdı

Dev T-Rex İskeleti

Dev T-Rex İskeleti 30 Milyon Dolardan Alıcı Buldu