in

Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosu Belli Oldu: Cem Yılmaz’ın Netflix Projesi Yolda

Erşan Kuneri dizisi için oyuncu kadrosu açıklandı. Cem Yılmaz’ın G.O.R.A.’da karşımıza çıkan ikonik karakterine odaklanan yapım Netflix’te yayınlanacak.

Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosu Netflix Cem Yılmaz
- Reklam -
- Reklam -

Netflix ve Cem Yılmaz iş birliği devam ediyor. Ünlü sanatçının en popüler filmlerinden birisi olan G.O.R.A.’da karşımıza çıkan Erşan Kuneri karakterine odaklanan Netflix dizisi için oyuncu kadrosu belli oldu. Yapımda Cem Yılmaz eserlerinde görmeye alışık olduğumuz pek çok isim yer alıyor.

Cem Yılmaz’ın ilk olarak 2020 yılının ilk ayında bahsettiği bu proje, geçen temmuz ayında netleşmeye başlamıştı. Projenin Exxen’e mi yoksa Netflix’e mi geleceği ise geçen ekim ayında belli oldu. Yılmaz’ın Karakomik Filmler, Kaçamak ve 2 Arada eserleri de Netflix kütüphanesinde izleyici ile buluşan yapımlar arasındaydı.

Nihayet Erşan Kuneri dizisi için yeni bir gelişme yaşandı. Yapımda rol alacağı belli olan oyuncular yavaş yavaş ortaya çıktı. Paylaşılan bilgilere göre dizi kadrosunda olacağı kesinleşen isimler şu şekilde: Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu ve Merve Dizdar.

- Reklam -

Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak Sorusu Henüz Yanıt Bulmadı

Dizi henüz geliştirme aşamasında. Yayınlanacağı tarih de paylaşılmış değil. Ancak büyük ihtimalle 2022 yılının ortalarında ikonik karakterin yeniden karşımıza çıkması bekleniyor.

İlk olarak 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A. yapımında izleyici ile tanışan Kuneri karakteri, Cem Yılmaz tarafından canlandırılmıştı. Yılmaz’ı bu solo dizide de başrolde göreceğimiz konuşuluyor. Karakter, daha sonra 2018 yılında Arif v 216 filminde de beyaz perdedeki yerini almıştı.

Erşan Kuneri Dizisi Cem Yılmaz

Yeni dizide Erşan Kuneri karakterinin 1975 ve 1978 yılları arasındaki sinema yolculuğu işlenecek. Sit-com formatında çekilecek olan serinin ilk sezonu toplamda 8 bölümden oluşacak. Dizi, bekleneceği gibi komedi unsurlarını yoğun bir şekilde kullanacak. Yılmaz, olası bir ikinci sezon için de çok önceden açık kapı bırakarak hayranların ağzına bir parmak bal çalmıştı.

- Reklam -

Başarılı sanatçı daha önce Kuneri karakterinin ortaya çıkışını, “Türkiye’de neden bilimkurgu yapılamıyor?” sorusuna G.O.R.A.’da küçük bir skeç eşliğinde cevap vermesiyle olduğunu açıklamıştı.

Cem Yılmaz son olarak Karakomik Filmler ile beyaz perdede beklediğini bulamamıştı. Yeni dizisinin ise nasıl bir çizgide olacağı merakla bekleniyor.

Sizin bu yapımdan beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Medya Blok

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    Başta film denmişti sanki, ben mi yanlış hatırlıyorum bilemedim. Bir de rahmetli Rasim Öztekin olmadan her türlü eksik olur o dizi.

  2. Avatar for Gwynbleidd Gwynbleidd dedi ki:

    Yok ya baştan beri dizi olarak düşündüğünü söylediğini hatırlıyorum. Böyle her bölümde farklı olaylar falan olacak demişti.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Eskiz Defteri Koleksiyonu Brooklyn

Dünyanın En Büyük Eskiz Defteri Koleksiyonu Brooklyn’de Sergileniyor

Kelebek Zihinli Çocuk - Victoria Williamson

Kelebek Zihinli Çocuk: Victoria Williamson’dan Empati ve Duygu Yüklü Bir Macera