in

Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri Dizisi, Her Bölümü ile Sinema Filmi Tadında Olmayı Hedefliyor

Cem Yılmaz’ın G.O.R.A. filminde karşımıza çıkan Erşan Kuneri kendi dizisine kavuşuyor. Zafer Algöz, Netflix yapımı seri hakkında beklentileri yükselten açıklamalarda bulundu.

erşan kuneri dizisi netflix cem yılmaz
- Reklam -
- Reklam -

Erşan Kuneri dizisi hakkında yeni detaylar belli oldu. Cem Yılmaz, sevilen karakterini Netflix ile geri getirmeye hazırlanırken yapımda rol alan Zafer Algöz, seri hakkında beklentileri yükselten açıklamalarda bulundu. Ayrıca serinin olası yayın tarihi de ortaya çıktı.

İzleyicilerin karşısına ilk olarak 2004 yılındaki G.O.R.A. filminin flash back sahnelerinde çıkan Kuneri karakteri, kısa ekran süresine karşı kendisini sevdirmeyi başarmıştı. Yine Cem Yılmaz tarafından canlandırılan karakter, daha sonra Arif v 216 filminde de sinemaseverlerin karşısına çıkmıştı.

Şimdi ise bu ikonik isim kendi dizisine kavuşuyor. Çekimleri geçen aylarda başlayan seri, 1975 ve 1978 yılları arasına odaklanacak ve Kuneri karakterinin sinema yolculuğunu konu alacak.

- Reklam -

Sit-com formatında hazırlanan yapımın ilk sezonunun toplamda 8 bölüm olacağı bilgisi daha önce paylaşılmıştı. Bununla birlikte oyuncu kadrosunda Cem Yılmaz’a Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Ezgi Mola, Zafer Algöz, Çağlar Çorumlu ve Merve Dizdar’ın eşlik edeceği de önceden açıklanmıştı.

Zafer Algöz, Erşan Kuneri Dizisi Hakkında Beklentiyi Yükseltti

Habertürk muhabiri Tolga Aslan’ın sorularını cevaplayan aktör Zafer Algöz, dizinin çekimlerinin ne zaman sonlanacağını ve izleyicilerin nasıl bir yapım beklemeleri gerektiğine dair ipuçları verdi.

Algöz, çekimlerin 5 Eylül 2021 tarihinde noktalanacağını açıkladı. üç aydır çalıştıklarını ifade eden deneyimli oyuncu, dizinin mart ya da nisan 2022 tarihinde Netflix üzerinden izleyicilerin karşısına çıkacağını da müjdeledi.

erşan kuneri dizisi netflix cem yılmaz

Zafer Algöz, dizi hakkında şu ifadeleri kullandı:

- Reklam -

“Hepsi sinema filmi gibi, kaliteli ve birbirinden farklı işler. Çok masraflı, özen gösterilmiş bir iş. Sekiz karakter oynuyoruz, hepimiz, adam başı. Hep aynı adamlar yok, çok farklı oyuncular var bu kez. Her birini sinema filmi özelinde çekiyoruz. Aceleye getirilmeden, ince düşünülmüş, pahalı bir prodüksiyon. Hiç ucuz değil. İddialı olacak ama Türkiye’de kimsenin kolay kolay yapmaya cesaret edemediği kaliteli bir iş.”

Serinin yaratıcısı ve başrol Cem Yılmaz ise dizinin ilk sezonunun ilgiyle karşılanması durumunda, 8 bölümlük bir devam sezonu üzerine de çalışabileceklerini işaret etmişti.

Tam adının Erşan Kuneri Hayatı ve Eserleri olduğu iddia edilen yapımın önümüzdeki ilkbahar izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Siz bu açıklamaları nasıl buldunuz? Yapımdan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Habertürk

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Cem Yılmaz’ı ve yaptığı işleri severim. Oyuncu kadrosu da çok sağlam. Umarım diğer manalarda da iyi bir iş olur. :grinning:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Ahmet Ümit Aşk Köpekliktir Film

Ahmet Ümit’in Aşk Köpekliktir Kitabı Film Oluyor

Hayata ve Edebiyata Dair Notlar - Anton Çehov

Okuru Anton Çehov’un Zihnine Davet Eden “Hayata ve Edebiyata Dair Notlar” İlk Defa Türkçede