in ,

Cem Yılmaz’lı Netflix Dizisi Erşan Kuneri’nin Resmi Fragmanı Yayınlandı

Erşan Kuneri fragmanı yayınlandı. Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı yeni Netflix dizisinden yeni kareler de paylaşıldı.

Erşan Kuneri Fragmanı: Cem Yılmaz Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Erşan Kuneri fragmanı yayınlandı. Cem Yılmaz’ın yazıp yönetmenliğini üstlendiği, ayrıca başrolünde yer aldığı Netflix dizisi yakında izleyiciyle buluşacak.

İlk olarak 2004 yılında vizyona giren G.O.R.A. filminde gözüken, ardından 2018 çıkışlı Arif v 216 filminde de kendisine yer bulan Erşan Kuneri karakteri, filmlerde çok önemli bir yer kaplamamasına rağmen kendine özel bir hayran kitlesi oluşturmuştu. Ünlü komedyen ve film yapımcısı Cem Yılmaz da, yıllar sonra karakterin geçmişini anlatan bir dizi ile geleceğini açıkladı. İlk duyurusu Ocak 2020’de yapılan ve resmi adı Ekim 2020’de belli olan dizinin çekimleri Eylül 2021’de tamamlanlandı.

Cem Yılmaz’ın başrolünde yer aldığı macerada aynı zamanda, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu, Uraz Kaygılaroğlu, Merve Dizdar, Nilperi Şahinkaya ve Bülent Şakrak gibi isimler bulunuyor. Şu an için tek sezon olacağı bilinen yapım toplamda 8 bölümden oluşacak. Dizi, 1970’li yılların sonu ve 1980’lerde başında karakterin yaşadıklarını konu edinecek.

- Reklam -

Son olarak çıkış tarihi de açıklanan yapımla ilgili Netflix, beklenen diziden ilk resmi fragmanı paylaştı. Daha öncesinde farklı görseller gelse de film içi detaylı görüntüler yeni fragman ile ortaya çıktı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Erşan Kuneri Fragmanı | İZLE

YouTube video

Film hakkında açıklanan resmi özet yazısı ise şu şekilde:

Kuneri Film: Yedi film birden sunar! 13 Mayıs’ta sadece Netflix’te

Erotik sinemanın ünlü yapımcısı Erşan Kuneri 80’lerin başında hapishaneden çıktıktan sonra farklı türlerde filmler çekmeye karar verir. Sektörden arkadaşları Alev, Altın Oran, Mami, Seyyal, Tumtum, Feride ve Payro Kemal’i bir araya getirerek radikal bir film maratonuna koşmaya başlarlar.

İki yılda birbirinden farklı yedi film üreten Kuneri Film’de sinema aşığı Erşan ve arkadaşları İran sinemasından, korku filmlerine, toprak kokan Anadolu hikayelerinden, sosyal mesajlı dramalara, Ortaçağ aksiyon filmlerinden süper kahramana birbirinden farklı karakterlerle izleyiciyle buluşur.

Yayınlanan ilk fragmanla birlikte filmden bazı yeni görseller de paylaşıldı. Hemen aşağıdan göz atabilirsiniz.

- Reklam -

Erşan Kuneri Dizisi Görselleri

Erşan Kuneri Dizisi

Erşan Kuneri Dizisi görseller

Cem Yılmaz Netflix dizisi

Cem Yılmaz dizisi netflix

Erşan Kuneri dizisi, 13 Mayıs 2022 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Erşan Kuneri’nin resmi fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yeni diziden beklentileriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Twelve Monkeys filminde yönetmen, Bruce Willis’e klâsik Bruce Willis mimikleri diye bir liste verip, her filmde yaptığı mimikleri yapmamasını istemiş. Cem Yılmaz da, Cem Yılmaz’a öyle bir liste verse keşke.

    Ayrıca bu fragmanda bir şey eksik değil mi?

  2. Avatar for Estranged Estranged dedi ki:

    Ozan Güven mi eksik? :grinning:

  3. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Hahahahayır, o da eksilmiş ama ben onu kastettmedim.

    Erşan abimiz erotik film sektöründe faaliyet gösteren güzide bir insan. Fragmanda sektör değişikliğine gitmek istediğini görüyoruz ama yine de hiç mi erotizm olmaz. Ezgi Mola’nın kırbaç şaklatması ve Kuneri film firmasının amblemindeki subliminal ile yetinelim mi yani xd Tamam komedi yapımında ancak bu kadar erotizm olur belki ama pek komik de değildi fragman sanki :// aman neyse bilemedim niye bu kadar mevzu yaptıysam. Ama Erşan Kuneri gizemli kalmaya devam etse daha iyi olacakmış gibi hissetmeye başladım şimdiden.

  4. Avatar for MelihAntepli MelihAntepli dedi ki:

    İlk 8 bölümü izledim ve beğendim. Bazı kısımlarında aşırı güldüm, çok iyiydi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Doctor Strange 2 Yorumları: İlk Eleştiriler

Doctor Strange 2 Filminden İlk Tepkiler Gelmeye Başladı: “Sam Raimi Farkını Ortaya Koyuyor”

Kapanda Bir Hayal incelemesi Burcu Ünlü

Kapanda Bir Hayal İncelemesi: Dile Dökülen Istırap