in

Ertelendiği İddia Edilen Netflix’in İlk Yerli Dizisi “Hakan: Muhafız”dan Tanıtım Videosu Geldi

Bir süredir Netflix’in bazı sahnelerini beğenmediği için yayın tarihini ertelediği söylenen “Hakan: Muhafız”dan ilk tanıtıcı video geldi. Görünen o ki dedikodular gerçeği yansıtmıyor!

protector
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in ülkemizde de orijinal yapımlar üretmeye başlamasını iple çektiğimiz bir gerçek. 2017 yılında bu konuda ilk adım atılmıştı. Osmanlı ve Türk efsanelerinden esinlenen bir kahramanlık hikâyesi olması planlanan ve “Hakan: Muhafız” (The Protector) adıyla mart ayında çekimlerine başlanan proje çok konuşulmuştu.

Dizinin bazı bölümlerinin başındaysa özellikle korku/gerilim/fantastik türlerdeki yapımlarıyla bilinen Can Evrenol’u görmekten de açıkçası oldukça memnunduk. Yapımın diğer yönetmenleri ise Umut Aral ve Gönenç Uyanık“Hakan: Muhafız”ın görüntü yönetmeni koltuğundaysa ödüllü bir isim, Gökhan Tiryaki oturuyor.

Kadrosunda Çağatay Ulusoy, Ayça Ayşin Turan, Okan Yalabık ve Hazar Ergüçlü’nün de bulunduğu yapımdan bir süredir çeşitli dedikodular geliyordu. Netflix’in dizinin bazı sahnelerini beğenmediğini ve yönetmenlerle yolları ayırıp yeni isimler düşündüğü söyleniyor, yapımın yayın tarihinin ise ertelediği bilgisi paylaşılıyordu.

- Reklam -

Görünen o ki bu iddialar doğru değil. Netflix’in tüm bunlara yanıtı, diziden tanıcı bir video ve “Çok Yakında” sözü oldu.

Dizinin konusu şöyle:
“Genç bir adam, özel güçlere sahip olduğunu keşfeder. Şimdi İstanbul’u yok etmek isteyen karanlık güçlere karşı, şehri ve tüm insanlığı korumak için elindeki bu güçleri kullanmayı öğrenmesi gerekmektedir. Bu yolculukta kendisine yardım edecek arkadaşlarıyla harekete geçmekten başka çaresi yoktur.”
“Hakan: Muhafız”dan ilk görüntüleri siz nasıl buldunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Bu dizi, daha klasik bir kahraman işi olarak, BlueTv’nin vampir aksiyonu Yaşayamayanlar’dan daha başarılı olacağa benziyor.

  2. Avatar for cankutpotter cankutpotter dedi ki:

    Blu tv’nin dizisinin fragmanını sadece birkaç saniye izleyip beğenmedim açıkçası. Ama bunu merak ediyorum cidden. Bakalım, heyecanlandım.

  3. Avatar for Bay_Karamsar Bay_Karamsar dedi ki:

    Çoğunlukça da Yaşayamayanlar bekleneni verememiş. Neyse, bir proje başarısız olur, bir diğeri olmaz.

    Çağatay Ulusoy iyi proje seçiyor. Düzeltiyorum, Emir’in Yolu’nu saymazsak, iyi proje seçiyor. Ah, o ne diziydi ama? Feriha sonrası projeleri tutmayan, oryaya geri dönüyordu. Şaka maka dizi biraz daha sürse, Hazal Kaya’da Emir’in rüyalarına giren Feriha olarak kadroya geri dönecekti, kim bilir. “Emiiir… O kızın saçını başını yolarım, Emiiir!” :rofl:

  4. Avatar for AeroKnight-sama AeroKnight-sama dedi ki:

    Abi bu ne ya? Oyunculuklar, kamera, mantık hataları, of of of.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

maniac ust

Maniac: Televizyon Tarihinden Bir Karışık Kaset

witcher sapkowski ust

Andrzej Sapkowski, CDPR’dan 16 Milyon Dolar Ekstra Telif Talep Etti