in

Emmy Ödüllü “Euphoria” 3. Sezon Onayını Fazla Bekletmeden Aldı

Euphoria 3. sezon onayı aldı. Emmy ödüllü HBO dizisi, henüz 2. sezon bölümlerine devam ederken devam sezonunu garantiledi.

Euphoria 3 sezon onay
- Reklam -
- Reklam -

Euphoria 3. sezon onayı hızlı geldi. Başrolünde Zendaya’nın yer aldığı HBO’nun çok konuşulan ödüllü dizisi yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Sam Levinson imzalı drama yapımı, 2. sezon izlenme istatistiklerinde ilk sezonu ikiye katlayınca HBO devam sezonunu sipariş etmekte gecikmedi.

2019 yılında yayın hayatına başlayan ve bir grup lise öğrencisinin zorlu yaşam öyküsüne odaklanan Euphoria, kısa sürede kendisine has bir izleyici kitlesi edinmeyi başarmıştı. 8 bölümden oluşan ilk sezonu, Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimler aksayınca uzun bir ara takip etmişti. Yapım bu sırada iki özel bölüm yayınlayarak izleyicileriyle bağlarını sıkı tutmaya çalışmıştı.

- Reklam -

9 Ocak 2022 itibarıyla yeni bölümler HBO ekranlarına gelmeye başladı. Genç yıldız Zendaya’nın da bu ara boyunca artan popülerliği, yapıma önemli bir hareket alanı kazandırdı. Spider-Man: Far from HomeMalcolm and MarieDune ve Spider-Man: No Way Home filmlerindeki performansıyla adından söz ettiren oyuncu, 2. sezonun başlamasıyla yeni bir kitleyi de yapıma kazandırmayı bildi.

Bununla birlikte Lana del Rey de yeni parçasının ilk çıkışını bu yapımla birlikte yaparak serinin adının geniş kitlelere ulaşmasına yardımcı oldu.

Dizi, ilk sezona kıyasla 6,6 milyon ortalama izleyiciden 13,1 milyona erişmeyi başardı. Bu çarpıcı sonuç, HBO’nun zaman kaybetmeden 3. sezon onayı vermesiyle sonuçlandı.

Euphoria 3. Sezon ile HBO Dizisi Yola Devam Edecek

HBO’dan Francesca Orsi yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Sam, Zendaya, Euphoria’nın tüm oyuncuları ve teknik ekibi 2. sezonu olağanüstü zirvelere taşıyarak anlatı geleneğini ve biçimi zorlamayı başardı. Bunu yaparken de hikâyenin kalbini korumaktan geri durmadı. Bu son derece yetenekli ekiple çalışmaktan daha fazla onur duyamazdık. 3. sezonda yola onlarla devam edeceğimiz için çok heyecanlıyız.”

Euphoria 2. Sezon izlenme rakamları

- Reklam -

Euphoria, East Highland kasabasında yaşayan 17 yaşındaki uyuşturucu bağımlısı Rue ve arkadaşlarının hikâyesini takip ediyor.

2. sezonda Zendaya’ya Hunter Schafer, Nika King, Colman Domingo, Eric Dane, Angus Cloud, Jacob Elordi, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid, Austin Abrams, Algee Smith ve Chloe eşlik ediyor.

Ron Leshem ve Daphna Levin’in aynı adlı İsrail mini dizisinden uyarlanan yapım, Sam Levinson tarafından geliştiriliyor.

Euphoria 2. sezon finali 27 Şubat 2022 tarihinde yayınlanacak. 3. sezon için ise şu anlık bir çıkış tarihi belirtilmedi.

Yapımın gidişatına dair sizin yorumlarınız neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Variety

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Çürük Ayvalar - Uğur Kılınç

Uğur Kılınç, İnsanın İçindeki Karanlığı Dışa Vurduğu “Çürük Ayvalar” Kitabı ile Raflarda

mars göktaşı yaşam

Mars’tan Gelen ‘Siyah Güzellik’ Adlı Göktaşı, Kızıl Gezegen’deki Yaşam İzlerine Dair İpuçları Veriyor