in

Ewan McGregor, Obi-Wan’ın Detaylarını Paylaştı

Disney+ platformunun yeni Star Wars dizilerinden Obi-Wan hakkında önemli detaylar, yapımın başrolü Ewan McGregor’dan geldi.

Ewan McGregor
- Reklam -
- Reklam -

Disney’in D23 Expo’daki en büyük duyurularından birisi, Ewan McGregor isminin Obi-Wan Kenobi rolüne dönerek Disney+’ta yer alacak bir Star Wars dizisinde oynayacağıydı. Kendisi en son 2005’te çıkan Star Wars: Revenge of the Sith’te genç Obi-Wan rolünü oynamıştı. McGregor, D23 duyurusunda sahneye çıkıp dört yıldır sorulardan kaçtıktan sonra artık duyuru vaktinin gelmesinden mutluluk duyduğunu belirtti.

Duyurudan itibaren hayranlar daha detaylı bilgilere ulaşmaya çalışıyordu. McGregor, Men’s Jorunal’a verdiği röportajda bazı gelişmeleri paylaşmaktan geri durmadı. Röportaja göre Obi-Wan serisinin çekimleri 2020’nin yazında başlayacak.

Obi-Wan Dizisinin Geçeceği Dönem de Netleşti

Dizi toplamda bir saat uzunluğunda altı bölümden oluşacak. Ayrıca oyuncu, hikayenin Episode III ve Episode IV arasında bir dönemde geçeceğini de doğruladı. Dizideki olayların, Revenge of the Sith’ten sonra geçmesinin Obi-Wan’ın Jedi Şövalyeleri’nin belirsiz geleceği hakkındaki duygusal durumunu keşfetmek açısından ilginç olacağını da düşünüyor. Episode IV’un başında Obi-Wan’ı Tatooine gezegeninde görüyoruz. Bu da yeni serinin, o kısımlarda biteceği ihtimalini güçlendiriyor.

- Reklam -

Oyuncu, sevilen ve tanınmış bir karakterin farklı yönlerini gösterecek olmanın da heyecan verici olduğunu sözlerine ekledi. Episode III’ün sonunda tüm Jedi’ların katledilmesiyle ilgili olayların da detaylandırılmasını sabırsızlıkla beklediğini ifade etti. Sözlerini ne yazık ki verebileceği bilgilerin bunlarla sınırlı olduğunu söyleyerek tamamladı. Dört yıllık gizliliğin ardından bu kadar az bilgi vermek bile onu rahatlatmış görünüyor.

- Reklam -

Çekimlerin 2020’nin yazında başlayacak olması, Star Wars hayranlarının bu seriyi izlemesi için en erken 2021’i beklemesi gerektiği anlamına da geliyor.

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for funkachop funkachop dedi ki:

    lol

    (gönderi en az 20 karakter bla bla bla)

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Stres

Sıçanlar Stres Atmak İçin Araba Sürdü

bram stoker kütüphane

Bram Stoker’ın Sıçanların Cenazesi Öyküsü Çıktı