in ,

Süper Güçlerle Dolu Bir Dünyada Sıradan Bir Kadını Anlatan “Extraordinary” Dizisinden İlk Fragman

Extraordinary fragmanı yayınlandı. Yeni Disney Plus dizisi, herkesin süper güce sahip olduğu bir dünyada, gücü olmayan tek kişiye odaklanıyor.

Extraordinary Fragmanı: Yeni Disney Plus Dizisi Başlıyor
- Reklam -
- Reklam -

Extraordinary dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Disney Plus’ın yeni macerası, süper güçlerle dolu bir dünyada, hiçbir gücü olmayan sıradan bir kadının yaşadıklarına odaklanıyor.

Herkesin bir çeşit süper güce sahip olduğu bir dünyada, süper güce sahip olmayan tek kişinin siz olduğunuzu hayal edin. Bu kesinlikle tuhaf bir deneyim olacaktır. Aile yemeklerinin garip durumlara yol açacağı kesindir ve bu, Máiréad Tyers tarafından canlandırılan Jen’in başına gelen şeyin ta kendisidir.

Disney, toplamda 8 bölümden oluşacak ve tüm bölümlerinin aynı anda 25 Ocak 2023’te Amerika Birleşik Devletleri’nde Hulu’da ve dünyanın geri kalanında Disney+’ta yayınlayacak olan İngiliz komedi dizisinin ilk fragmanını paylaştı.

- Reklam -

Extraordinary Fragmanı: Yeni Disney Plus Dizisi Başlıyor

Fragman, Jen’in bir iş görüşmesine katılmasıyla açılıyor. Başkarakter burada özgeçmişini teslim ettikten kısa süre sonra kendisini utandıracak şekilde, istenmeyen kişisel bilgileri kontrol edilemez bir halde itiraf etmeye başlıyor. Görüşme yaptığı kişi ise tüm bunların kendi gücünden kaynaklandığını açıkladığında rahatlıyor. Görüşmeci, süper gücünü özgeçmişte belirtmediğini söylediğinde Jen de utanarak “henüz bir süper güce sahip olmadığını” dile getirir.

Yeni orijinal dizi, Jen hariç herkesin 18. doğum gününde bir süper güç geliştirdiği bir dünyada geçiyor. Ne yazık ki, Jen 25 yaşında ve görünürde hiçbir yerde güç yok. Tam olarak ne olabileceğiyle ilgilenmiyor, sadece sahip olmak istiyor. Böylece sürekli olarak herkes arasında dışlanmış gibi hissetmeyeceğini düşünüyor.

Yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz.

- Reklam -

Extraordinary Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Extraordinary, aynı zamanda dizinin yaratıcısı olarak da görev yapan Emma Moran tarafından yazıldı. Toby McDonald, Jennifer Sheridan ve Nadira Amrani dizinin yönetmenliğini üstlendi. Extraordinary’nin yürütücü yapımcılığını Sally Woodward Gentle, Lee Morris ve Charles Dawson üstleniyor. Dizi kadrosunda Máiréad Tyers’ın yanı sıra Sofia Oxenham, Bilal Hasna ve Luke Rollason yer alıyor. Ek oyuncular arasında Siobhan McSweeney, Robbie Gee, Safia Oakley-Green ve Ned Porteous bulunuyor.

Dizinin fragmanını sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini 'Uzaylı' Sanıyormuş

Nicolas Cage, Çocukken Kendisini ‘Uzaylı’ Sandığını Açıkladı: “Normal Olduğumu Öğrenince Şok Oldum”

Mars Toz Şeytanı Ses Kaydı

Mars Gezegenindeki “Toz Şeytanı”nın Sesi İlk Defa Kayıt Altına Alındı