in ,

Meryl Streep, Tobey Maguire ve Kit Harington’lı Küresel Isınma Temalı “Extrapolations” Dizisinden İlk Fragman

Extrapolations fragmanı paylaşıldı. Küresel ısınma temalı yeni Apple TV+ dizisinde Meryl Streep, Tobey Maguire ve Kit Harington gibi yıldız isimler yer alıyor.

Extrapolations fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Extrapolations fragmanı yayınlandı. Scott Z. Burns imzalı ve küresel ısınma temalı yeni Apple TV+ dizisinde Matthew Rhys, Meryl Streep, Gemma Chan, Tobey Maguire ve Kit Harington dahil olmak üzere birçok yıldız oyuncu yer alıyor.

Genel olarak dünya çapında daha çok Netflix, Disney Plus veya Amazon’un yayın servisi Prime Video ön plana çıkarken, Apple TV+ da ünlü yıldız isimlerin yer aldığı dizileriyle dikkat çekiyor. Şimdi onlardan bir tanesi daha, iklim değişikliğini konu edinen bir formatta geliyor.

Çoğu zaman kendi kuşağının en seçkin aktrisi olarak kabul edilen Meryl Streep, dikkat çekici kariyeri boyunca sayısız övgü aldı. Şimdiye kadar rekor sayılan 21 Akademi Ödülü adaylığı bulunuyor. 1979’da Kramer vs. Kramer, 1982’de Sophie’s Choice ve 2011’de The Iron Lady ile üç Oscar heykelciği kazandı. Ayrıca HBO’nun mini dizisi Big Little Lies ve yakın zamanda Only Murders in the Building 3. sezon kadrosuna katılması da dahil olmak üzere kariyeri boyunca birçok kez televizyona adım attı. Şimdi de yeni ve ilgi çekici bir başka proje ile geliyor.

- Reklam -

Extrapolations dizisinde, çok da uzak olmayan bir gelecekte gezegenin çürümesi ve insanlığın en azından yüzyılın sonuna kadar bunu ötelemenin yollarını aramaları anlatılıyor. Dizi, kurgusal bir çerçevede ileride insanlığı nelerin beklediğine dair bir fikir veriyor.

Elbette dizide sadece Meryl Streep yer almıyor. One eşlik eden isimler arasında şunlar bulunuyor: Yara Shahidi, Kit Harington, Daveed Diggs, Matthew Rhys, Heather Graham, Sienna Miller, Tahar Rahim, David Schwimmer, Neska Rose, Judd Hirsch, Cherry Jones, Edward Norton, Michael Gandolfini, Indira Varma, Diane Lane, Adarsh Gourav, Gaz Choudhry, Keri Russell, Gemma Chan, Marion Cotillard, Forest Whitaker, Hari Nef, Eiza González, Tobey Maguire, Ben Harper, Murray Bartlett ve MaameYaa Boafo.

Dizi için yayınlanan fragmana hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

- Reklam -

Extrapolations Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Extrapolations, ilk üç bölümü ile 17 Mart 2023’te yayınlanmaya başlayacak. Kalan 5 bölüm ise haftalık olarak Apple TV+ üzerinden izleyicisiyle buluşacak.

Extrapolations dizisine ilk bakışı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Lucky Hank Fragman - Bob Odenkirk - AMC

Bob Odenkirk’ün “Better Call Saul” Sonrası İlk Dizisi “Lucky Hank”ten Fragman Yayınlandı

Ben Efsaneyim 2 Konusu

“Ben Efsaneyim 2” Filmi, Kitabın Alternatif Sonuna Geri Dönecek