in

Abonelik Ücretleri Kısa Süre Önce Artan Exxen, Yeni Bir Zamla Birlikte Türkiye’deki En Pahalı Dijital Platform Oldu

Exxen abonelik ücretleri yeniden zamlandı. Eylül 2022’de fiyatlarına ciddi artış uygulayan yerli dijital yayın servisi, yeni ve ciddi bir zam daha yaptı.

Exxen Abonelik Ücretlerine Yeni Zam (2023)
- Reklam -
- Reklam -

2023 Exxen abonelik ücretleri ne kadar oldu sorusu yanıt buldu. Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yerli dijital yayın servisi, son yapılan zam tarifesiyle birlikte Netflix’i de geride bırakarak en pahalı platform haline geldi.

Haberleri 2020 yılının ortalarında çıkmaya başlayan ve 2021’in ocak ayında da resmi olarak yayın hayatına başlayan yerli dijital yayın servisi Exxen, özellikle tanıdık YouTube yüzlerini bünyesine çekmesiyle ve Sihirli Annem ve Leyla ile Mecnun gibi dizileri tekrar ekranlara getirmesiyle adından söz ettirdi. Kanal, Hasan Can Kaya’nın Konuşanlar’ı da dahil olmak üzere özellikle son zamanlarda başrolünde Feyyaz Yiğit ve Kıvanç Kılınç’ın yer aldığı Gibi dizisiyle adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yayın servisi son olarak geçen yılın eylül ayında %68’e varan ciddi oranlarda zam uygulamış ve bu kararı nedeniyle tepki çekmişti. Reklamlı abonelik seçeneği de bulunan Exxen, aradan henüz 4 ay bile geçmemişken yeni bir zam haberiyle geldi.

- Reklam -

leyla ile mecnun bölüm sayısı exxen

Halihazırda üye olan abonelerine bir e-posta gönderen şirket, yeni fiyat güncellemesini şu şekilde duyurdu:

“Türkiye’nin Dijital Platformu Exxen olarak içeriklerimizi zenginleştirmek ve hizmet kalitemizi daha da arttırmak için abonelik fiyatlarımızı 5 Ocak 2023 tarihinden itibaren güncelliyoruz. Yeni yılda da her yaşa ve zevke hitap eden yapımları sizlerle buluşturmaya, hayatınıza keyif katmaya devam edeceğiz.”

Bugün itibarıyla yürürlüğe giren fiyatlar doğrultusunda normalde 550 TL olan yıllık reklamsız Exxen abonelik ücreti, 702 TL’ye çıkmış oldu.

- Reklam -

İşte Zamlı Exxen Abonelik Ücretleri (2023)

Yeni yapılan zamlar sonrası tablo şu şekilde değişti:

2023 Exxen abonelik ücretleri

2023 Reklamlı Exxen abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 49,90 TL (39,90 TL)
Yıllık paket: 41,90 TL x 12 (eskisi: 33,50 TL)

2023 Reklamsız abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 69,90 TL (eskisi: 54,90 TL)
Yıllık paket: 58,50 TL x 12 (eskisi: 45,90 TL)

2023 ExxenSpor abonelik ücretleri

2023 Reklamlı ExxenSpor abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 129,90 TL (eskisi: 119,90 TL)
Sezonluk paket: 102,90 TL x 12 (eskisi: 94,90 TL)

2023 Reklamsız ExxenSpor abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 149,90 (eskisi: 134,90 TL)
Sezonluk paket: 119,50 TL x 12 (eskisi: 107,30 TL)

Platformda ne gibi içeriklerin yer aldığını merak edenler, 7 gün deneme üyeliğine 1 TL ödeyerek sahip olabilirler.

Yerli dijital yayın servisinin güncel abonelik fiyatları konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yeni rakamlara abone olmayı düşünüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

7 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Bu kadar kısıtlı içerik havuzuna bu paraları vermek akıl işi değil. Tabii belirli bir içerik için tek seferde veriliyorsa ayrı. Muadillerine oranla çok kısıtlı bir hizmet sunuyor gerçekten ve onlar kadar para istiyor. Zor.

  2. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Şüpheli yaklaşmaya rağmen üyelik almış ve denemiştik; arkadaşım reklamsız, bende reklamlı versiyonlarını. Hiçbir şekilde fark etmeksizin pişmanlık yaşadığımızı anladık çünkü altyapı olarak yetersiz, hizmet bazında yetersiz ve yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Netflix yada PlusDisney içerikleri kadar geniş değil.
    Ha bu kötü değil, elbette zamanla arşivine yeni yapımlar eklenecektir ancak tekrar eden ve sürekli makyajlanır gibi benzer yapımlar ile bu zor ve hiç bir şekilde bir özgün eser yok.
    Ilıcalı’ya sesleniyorum, o kadar para kazanıyorsun, o halde Netflix’in Stranger Things’i, Disney+'ın Andor yada Obi-Wan dizisi gibi özgün bir yapım çıkarsana…
    Survivor özgün değil ve tadı da kalmadı.
    Şimdi tek sıkıntımız üyeliği sona erdirmek; dediğim gibi zamlı paraya bile değmez böylesi rezil bir altyapısı varken.

  3. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Bu kısa süre arayla gelen zamları tamamen “abonesizliğe” bağlıyorum ben. Yani demek istediğim halihazırda yeterli sayıda aboneleri yok. Aylık abone olan kişilerden aldıkları rakamların toplamı maaşları ödemeye veya içeriği döndürmeye yetmiyor. Muhtemelen sadece ExxenSpor tarafı bir miktar kazanıyor gibi duruyor. O da muhtemelen ödedikleri telife yetmiyor. Bu nedenle fiyatlarda bu tarz bir artışa gittiler. Ki reklamlı abonelik de var dikkatinizi çekerim. Ekstra oradan kazandıkları halde yetmiyor.

    Ancak anlamadıkları, eldeki içeriklerle ya da yeni diye sundukları benzeri işlerle olacak şey değil bu. Gibi dizisi dışında lansman sırasında çokça ses getiren Konuşanlar harici ellerinde neredeyse elle tutulur hiçbir proje yok. Varsa da, ki bu işleri takip eden biri olarak söylüyorum, bunu pazarlamayı beceremiyorlar.

    Bu şekilde devam ederlerse ellerinde olan aboneleri de kaybetme ihtimalleri çok yüksek.

  4. Avatar for smartestidiot smartestidiot dedi ki:

    Sadece Gibi sayesinde para kazanan bomboş bir platform olmasına rağmen neye güvenerek bu şekilde zam yapabiliyorlar anlayamadım. :clown_face:

  5. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Mümkündür, ancak Acun’un söylemlerine bakarsak tam tersini iddia ediyor. Candaş Tolga’nın programındaydı sanırım, “Exxen’den memnunuz, platform iyiye gidiyor” şeklinde konuşuyordu. Elbette kurusıkı atıyor olabilir.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2 cevap daha var.

Gran Turismo Filmi Tanıtım Videosu

Orlando Bloom ve David Harbour’lı “Gran Turismo” Filminden İlk Tanıtım

M3GAN 2 Filmi Çalışmaları Başlamış Olabilir

James Wan, “M3GAN”ın Devam Filmi için Senaryo Fikrinin Hazır Olduğunu Söyledi