in ,

Exxen Abonelik Ücretleri ve Bilinen Tüm Yapımlar

Exxen abonelik ücretleri ve şimdiye kadar adı duyulmamış yapımlar Kayıp Rıhtım’ın özel haberi ile sizlerle. Tüm detayları açıklıyoruz.

exxen abonelik ücretleri
- Reklam -
- Reklam -

Exxen abonelik ücretleri sonunda belli oldu. Merak edilen ve ortada dolanan iddialar sonrası duyurulan ve duyurulmayan tüm içerikler haberimizde sizleri bekliyor.


© KayipRihtim.com Özel Haber


Acun Ilıcalı’nın yeni bir dijital yayın servisi kuruyor olduğu haberleri çıktığı günden bu yana izleyiciler merakla yaşanan gelişmeleri takip ediyor. İlk defa geçen ağustos ayında duyurusunu yaptığımız bu hazırlık süreci, eylül sonuna doğru kesinleşti ve servis adı Exxen olarak duyuruldu.

İşte bu üç aylık sürede, Exxen’de yer alacak yapımlar ile ilgili ardı ardına bilgiler gelmeye başladı. Haluk Bilginer’in başrolünde olduğu Şeref Bey, bir döneme damgasını vurmuş ve yeni ekiple çekilen Sihirli Annem, Hasan Can Kaya’nın sunduğu ve son aylarda Youtube’da en çok izlenen yapımlar arasında yer alan Konuşanlar ve hatta Aleyna Tilki ile Cemal Can Canseven’in başrolünde olduğu İşte Bu Benim Masalım gibi birçok dizi ve reality show programı açıklandı.

- Reklam -

Exxen Dizileri Acun Ilıcalı

Tüm bu yapımların yanında Youtube’da milyonlarca takipçisi bulunan birçok ismin de Exxen’de olacağını son bir aylık süreçte öğrenmiş olduk. Ancak şimdiye dek merak edilen en büyük soru, servisin aylık abonelik ücretinin ne olacağıydı.

Netflix, Amazon Prime Video ve BluTV derken izleyicilerin yeni ve yerli bir dijital platforma ne kadar ödeyecekleri resmi olarak hâlâ açıklanmadı. Acun Ilıcalı, daha önce verdiği bir röportajda her kesim için uygun paketler olacağını duyurmuştu. Ancak yıllık yatırım miktarı 900 milyon TL olan bir platformu tamamen ücretsiz şekilde açma şanslarının bulunmadığını da belirtmişti. İşte şimdi, uzun süredir ihtimal olarak dillendirilen kesin rakamları ve henüz açıklanmayan yapımları sizlerle buluşturuyoruz.

Sizlere daha önce ilk duyurulan yapımlar hakkında bir haber hazırlamıştık. Yaptığımız haber sonrası duyurulan yapımlar arasında şunlar bulunuyordu:

Exxen Abonelik Ücretleri ve Bilinen Tüm Yapımlar

Şimdiye Kadar Açıklanan Tüm Exxen Yapımları

  • Zeynep Bastık ve Konukları
  • Kirli Çamaşırlar
  • Enis Arıkan Talk Show
  • Garaj
  • Kıvanç ve Burak ile Akıl Oyunları
  • Öğrenci Evi
  • MasterChef Junior
  • Kral Şakir Mikrop Avcıları
  • Uzman Psikolog Gökhan Çınar’la Katarsis ve KatarsisX-TRA
  • Yetiş Zeynep
  • AyakTenis
  • O adam Oldun mu?
  • Vahşi Şeyler
  • Fight Club
  • Çağan Atakan Arslan ve Şef Türev Uludağ ile Nasıl Zayıflarım?
  • Hande Kazanova ve Dinçer Güner ile  Astrolojik Şifreler
  • Sürprizimiz Var
  • Orkun Işıtmak ile Şanslı mı Şanssız mı?
  • Buraların Yabancısıyız
  • Hükümsüz
  • Veteriner Hekim Tugay İnanoğlu ve Dostları
  • Kaçış
  • Sesli Güldüm
  • 2008 Milli Takım Hikayesi
  • Süper Bir Takım
  • Survivor Seçmeler

Şimdi de, henüz açıklanmayan diğer yapımlardan bahsedelim.

Henüz Duyurusu Yapılmayan Exxen Dizileri ve Programları

Pişti

Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak

Beyazıt Öztürk ve İbrahim Büyükak’ın birlikte sunacakları yeni bir reality show. İkili, hem gündemi farklı bir bakış açısıyla değerlendirecekler hem de izleyicileri eğlendirecek içerikler hazırlayacaklar.

Efsane Evler

Youtube’da Ağır Mimar mahlasıyla tanınan Ömer Şanlı’nın sunacağı program, Türkiye’nin birçok yerinde farklı tekniklerle hazırlanan evlerine konuk olacak ve sıra dışı özelliklerini mercek altına alacak.

Survivor Exxen Cup

survivor cup

Survivor’ın daha önceki sezonlarını kazanan isimlerin yeni bir yarışmayla izleyicilerin karşısına çıkacakları mini bir Survivor programı olacak.

Orkun Olgar ile Macera Sever

Ocak ayı içerisinde gösterime girecek bir diğer yapım da Türk milli sporcu ve televizyon programı yapımcısı Orkun Olgar’ın sunacağı, doğanın keşfedilmemiş güzelliklerinin yer alacağı adrenalin dolu bir program olacak.

İlginç Bazı Olaylar

İbrahim Büyükak’ın senaryosunu yazdığı ve başrolde yer alacağı bir dizi. Komedi-dram türünde olacağı söylenen dizi toplamda 8 ya da 10 bölümden oluşacak ve Büyükak’ın Bursa’daki hayatı ve ailesini konu edinecek.

İbrahim Büyükak

- Reklam -

Zehirli Çiçek

Yine İbrahim Büyükak’ın başrolünde yer alacağı bir başka dizi. Zehirli Çiçek’te zengin 3 ev kadınının hayatlarının eşlerinin ölümüyle değişir. Bu ölümlerde kadınların bir parmağı olabileceği şüphesiyle başlayacak dizide bol entrika ve aksiyon yer alacak.

Pasta Savaşları

MasterChef’e benzer bir formatta hazırlanan yapımda, birçok tatlı şefi bir araya gelecek ve yapacakları pastalar ile kıyasıya mücadele içerisine girecekler. Çekimlerine başlanan yapım yine ocak ayı içerisinde yayında olacak.

140journos Belgeselleri

140journos

Youtube’da yaptığı belgeseller ile adından söz ettiren 140journos da Exxen için birçok farklı belgesel hazırlıyor. Bunlar arasında Çiflik Bank vurgunuyla tanınan Mehmet Aydın’ın anlatıldığı Tosuncuk, futbolcu Arda Turan, Türkiye’nin divası olarak bilinen Bülent Ersoy, Vesvese, Kumarhane, Özel Harekat ve Hayaller Instagram Gerçekler Tiktok gibi bölümler bulunuyor.

Exatlon

Daha önce yine AcunMedya tarafından Netflix için hazırlanmış olan Exatlon, yeni bölümleriyle Exxen’e gelecek.

Ayrıca bunların yanında belli başlı yerlerde duyuruları geçse de resmi olarak paylaşılmayan diğer içerikler de var. Örneğin Orkun Işıtmak’ın şu an için açıklanan iki projesi var gibi gözükse de Exxen için Yalan Makinası, İlginç Meslekler, Hacker, Ünlülerin Evi gibi farklı programlar da hazırlayacak.

enes batur

Youtube Türkiye’nin en çok aboneye sahip olan Youtuber’ı Enes Batur da Katil Kim, Gerçek Hayat Tinder, Hayat Değiştirmek, Son Çıkan Kazanır adlı yapımlarla platformdaki yerini alacak. Berkcan & Reynmen, Doğan Kabak, Buğra Kazancı gibi birçok Youtube ünlüsü de Exxen’deki yerini alacak. Ayrıca Youtube’un birçok ünlü isminin çalıştığı yapımcı Hypers firması da K-Pop, Arkadaşım Sude, Cheff Battle, Garaj Dans, Elvin, Berdan Ball gibi farklı projeler hazırlıyor.

Henüz açıklanmamış diziler arasında Tosun, İncifer Karya,  BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Mıstık Mahallesi, Hasan Can Kaya‘nın hazırladığı ve henüz adı netleşmemiş bir dizi, Exxen’in kendi hazırladığı Dadı adlı yapımlar da bulunuyor.

Exxen Abonelik Ücretleri Ne Kadar Olacak?

Exxen - Acun Ilıcalı Dijital Yayın Platformu

Exxen’e üye olmak için iki seçenek bulunuyor. Daha önce de açıklandığı üzere paketlerden bir tanesi reklamlı olurken diğeri ise reklamsız bir izleme seçeneği sunuyor. Reklam içeren paketin aylık ücreti 9,90₺ olarak belirlenirken reklamsız paket de 19,90₺ fiyatıyla çıkacak. Ayrıca reklamsız pakete yıllık 99₺ fiyatıyla sahip olabileceksiniz.

Kanalın yayına başlayacağı 1 Ocak 2021 itibarıyla geçerli olacak. Ayrıca 7 gün boyunca ücretsiz şekilde içeriklere ulaşılabilecek.

Son olarak şu an için Exxen’e özel 12 dizi, 10 çocuk programı, 46 reality show ve 14 belgesel hazırlandığını belirtelim. Bunların bazıları 1 Ocak itibarıyla yayına girecekken bazılarının yapım aşaması da hâlâ devam ediyor.

Peki ya siz Exxen’in abonelik ücret politikası hakkında ne düşünüyorsunuz? Yapımlara göz attığınızda ilginizi çeken ve üye olmanızı sağlayacak bir şeyler görüyor musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

© KayipRihtim.com Özel Haber

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

12 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Haberden anladığım kadarıyla pek benlik bir platform değil. Netflix ve Prime Video izlemeye Disney + beklemeye devam.

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Neşflix tarzı bir dil uygulaması yaparlarsa alabilirim. Yapmazlarsa almam. Netflix’i de zaten dil uygulaması sebebiyle alıyorum her ay, faydalı oluyor. Ha bir de Behzat Ç yeni sezon duyururlarsa alabilirim. Onun dışında almam. Meh.

    Edit: Alıntılama için özür dilerim yanlışlıkla oldu, aslında niyetim direk konuya mesaj atmaktı. :slight_smile:

  3. Avatar for Netero Netero dedi ki:

    Acun’un işlerine hiç bulaşmamak lazım. Ne kadar kaliteli olursa olsun ben abone olmam.

  4. Avatar for DamlaGol DamlaGol dedi ki:

    Masterchef Junior TV8’de olur sanıyordum, bak üzüldüm. Çocuklar ve mutfak maceralarını takip etmek eğlenceli olurdu. Gel gör ki reklamlı haline bile para veresim yok, beni cezbedecek yapımlar sunmuyorlar henüz. Zaten parasını verdiğim Netflix ve Prime Video’da bile bir şey izleyecek vakit bulamıyorum. :frowning:

  5. Avatar for W4YNE W4YNE dedi ki:

    @alper Disney Plus Şubat sonu gelebilirmiş yeni yılla beraber orta doğu pazarına açılacaklar.

    @Askeladd Behzat Ç nin yeni sezonu olmayacak. Behzat Ç yi oynayan aktör yer almak istemiyormuş artık o yüzden blutv de yeni sezonu gelmedi ve saygı dizisini çıkardılar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7 cevap daha var.

Zamanın Kıyısındaki Kadın - Marge Piercy

Zamanın Kıyısındaki Kadın: Doğaya Dönmeye Davet Eden Feminist Bir Ütopya

Demon Slayer Spirited Away

Demon Slayer, Spirited Away’i Geride Bıraktı: Japonya’nın Gişe Rekortmeni Filmi, 20 Yıl Sonra Değişti