in

Yerli Dijital Yayın Platformu Exxen’in Abonelik Ücretlerine Büyük Zam

Exxen abonelik ücretleri neredeyse iki katına çıktı. Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu, yeni dönem üyelik ücretlerini açıkladı.

Exxen Abonelik Ücretleri Ciddi Şekilde Zamlandı
- Reklam -
- Reklam -

Exxen abonelik ücretleri konusunda ciddi bir artışa imza attı. Yerli dijital yayın platformları arasında bulunan kanal, üyelik paketlerine %68’e varan zamlar yaptı.

Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu yerli dijital yayın platformu yayın hayatına 2021 yılının ilk ayında başladı ve sadece 3 günde 500 bin aboneye ulaştı. Başlamadan önce özellikle YouTube ünlülerini bünyesine katmasıyla adını konuşturan platform, aynı zamanda Sihirli Annem ve Leyla ile Mecnun gibi zamanının sevilen dizilerini yeniden çekeceklerini duyurdu. Hasan Can Kaya’nın yükselen popülerliğiyle adını konuşturan Konuşanlar programının da Exxen’de yer alacağı ortaya çıktı.

O dönem diğer dijital yayın servislerinden farklı olarak Exxen, normal aboneliğin yanında bir de reklamlı abonelik seçeneği ekledi. Birçok kişi tarafından bu paket eleştiriliyor olsa da, sonrasında Netflix dahil olmak üzere birçok yayın servisinin reklamlı abonelik için bir plan yaptığı açıklandı.

- Reklam -

Exxen

Yayın platformlarının son dönemlerde zam yaptığı biliniyor. Özellikle Netflix’e geçen aylarda gelen artış sonrası Disney+’ta da çok geçmeden benzeri bir zammın yolda olacağı söyleniyordu. Hatta aylık 8 liralık ücretiyle bu konuda en uygun hizmeti sağlayan Amazon Prime’ın da belirli bir zam yapacağı konuşuluyordu. Ancak sürpriz hamle Exxen’den geldi.

Exxen, her iki abonelik sistemine de aylık ve yıllık bazda %68’e varan dikkat çekici bir zam yaptı. Kanal yetkilileri bu zamların neden olduğu konusunda henüz açıklama yapmasa da, aboneler şimdiden tepkilerini dile getirmeye başladılar.

- Reklam -

İşte Güncel Exxen Abonelik Ücretleri (2022)

Yeni yapılan zamlar sonrası tablo şu şekilde değişti:

Exxen Abonelik Ücretleri 2022

Reklamlı Exxen abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 39,90 TL (29,90 TL)
Yıllık paket: 33,50 TL x 12 (eskisi: 24,92 TL)

Reklamsız abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 54,90 TL (eskisi: 39,90 TL)
Yıllık paket: 45,90 TL x 12 (eskisi: 33,25 TL)

ExxenSpor Abonelik Ücretleri 2022

Reklamlı ExxenSpor abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 119,90 TL (eskisi: 69,80 TL)
Yıllık paket: 94,90 TL x 12 (eskisi: 54,80 TL)

Reklamsız ExxenSpor abonelik ücretleri ne oldu?

Aylık paket: 134,90 (eskisi: 79,80 TL)
Yıllık paket: 107,30 TL x 12 (eskisi: 67,80 TL)

Yeni Exxen abonelik ücretleri konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Sizce bu şartlarda bu rakamlar normal mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Necatis Necatis dedi ki:

    Bekliyordum böyle bir zammı.
    Başından beridir sırf pastadan pay almak için acele ile yapılmış rezalet ve sıkıntılı dijital platform…Artık üyeliğe devam etmeye gerek yok

  2. Avatar for Boneca Boneca dedi ki:

    Gibi izlemek için 1 aylık üyelik açmıştım ilk zamanlar, 2-2,5 ay önce şöyle bir kampanya geldi mail ile, tabii değerlendirdim. Hatta Papara otomatik iade yaptı 50 kuruşa geldi 3 aylık Exxen üyeliği.

    image
    image

    Eğer ben, ‘otomatik ücret çeker bu kesin’ diye düşünüp bu tip platformlarda hemen üyelik iptal etmesem (üyelik iptal etseniz de ödemenizin son gününe kadar girip izleyebiliyorsunuz) muhtemelen zamlı zamlı çekecekti kartımdan. Açıkçası bu indirimden bir bit yeniği çıkacağını biliyordum, şimdi kim bilir kaç kişinin kartından sittin sene çekim yapacaklar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Rian Johnson star wars üçlemesi

The Last Jedi Filminin Yönetmeni Rian Johnson, Hayallerindeki Üçleme için Star Wars’a Geri Dönmek İstiyor

Shia LaBeouf Megalopolis Filmi

Tartışmaların Odağındaki Shia LaBeouf, Coppola’nın Yeni Filmi “Megalopolis”in Kadrosuna Katıldı