in

Exxen Duyurdu: Leyla ile Mecnun Çekimleri Tam Kadro Başlıyor

Exxen duyurdu. Popüler dizi Leyla ile Mecnun, tam kadro olarak önümüzdeki günlerde çekimlere başlıyor.

exxen leyla ile mecnun dizisi çekimleri
- Reklam -
- Reklam -

Artık resmileşti. Bugüne dek hep farklı ağızlardan duyduğumuz haber sonunda yayıncı platformundan doğrulandı. Bir döneme damga vuran Leyla ile Mecnun dizisi önümüzdeki günlerde sete giriyor. Yapım, Acun Ilıcalı’nın dijital yayın platformu Exxen üzerinden yayınlanacak.

Exxen, paylaştığı bir Tweet ile yapımın resmi olarak döneceğini doğruladı. Kanalın Twitter sayfasında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Efsane geri dönüyor. Senaristliğini Burak Aksak’ın, yönetmenliğini Onur Ünlü’nün yaptığı #LeylaileMecnun, yakında tam kadro #EXXEN’de.”

- Reklam -

Dizinin geri dönme ihtimali ilk olarak geçen mart ayında ortaya çıkmıştı. Oyuncularla görüşme aşaması genel olarak başarılı geçmiş ve Ahmet Mümtaz Taylan, yapımın yolda olduğunu doğrulamıştı. Ancak Taylan, “tam kadro” dönülmezse hiçbir anlamı olmayacağını da vurgulamıştı. Sonunda Erdal Bakkal rolü ile tanıdığımız Cengiz Bozkurt’un da ikna edilmesi ile yapımın tam kadro döneceği neredeyse kesinleşmişti. Şimdi ise resmi onay Exxen’den geldi. Çekimlerin ise yakında başlayacağı öğrenildi.

Çekimleri Yakında Başlayacak Exxen Dizisi Leyla ile Mecnun Hakkında Son Detaylar

Acun Ilıcalı’nın Instagram paylaşımındaki etiketlerden yola çıkarak dizinin hangi oyuncuları ve yaratıcı isimleri geri getireceği de anlaşılıyor. Buna göre Ali Atay (Mecnun), Serkan Keskin (İsmail Abi), Osman Sonant (Yavuz), Ahmet Mümtaz Taylan (İskender) ve Cengiz Bozkurt (Erdal Bakkal) kesinlikle dönen oyuncular arasında.

Dizinin yönetmenliği, yine önceden olduğu gibi Onur Ünlü’ye, senaristliği ise Burak Aksak’a emanet edilecek.

Leyla ile Mecnun Exxen

- Reklam -

2011 yılında TRT 1 ekranlarında yayına başlayan absürt komedi türündeki Leyla ile Mecnun dizisi kısa sürede kendisine has bir izleyici kitlesi edinmeyi başarmıştı. Üç sezon süren yapım toplamda 104 bölüm yayınlanmış ve “tam anlamıyla” final yapma fırsatı bulamadan ekranlara veda etmişti. Exxen ile birlikte fenomen yapım bir kez daha izleyicilerle buluşacak ve macera kaldığı yerden devam edecek.

Dizide en çok bölümü yöneten Ünlü’nün ve bütün bölümlerin senaryosunda imzası olan Aksak’ın da seriye dönmesi; hayranlar tarafından yapımın ruhunun korunacağına dair umutları yeşertmiş durumda. Serinin çekimleri önümüzdeki günlerde başlayacak.

Exxen, 2003 – 2012 seneleri arasında yayınlanan Sihirli Annem dizisini de yeni oyuncularla ekrana taşıyarak geçmişteki yapımların izini takip etmeyi sürdürmüştü.

Siz bu geri dönüş hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Exxen

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Gelu Gelu dedi ki:

    Acun parayı bastırıp tam kadroyu kurabilmiş demek.

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Ezgi Asaroğlu da dönse keşke, Ben de Özledim’den sonraki finalden sonra mümkün aslında. Damn.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

amazon mgm stüdyoları satın alma

Amazon, MGM Stüdyolarını 8,45 Milyar Dolara Satın Aldı: James Bond Dahil Birçok Dev Marka El Değiştirdi

10,000 Ships Yeni Game of Thrones Dizisi

Game of Thrones Yan Dizisi 10,000 Ships, House of the Dragon Sonrası Gelecek İlk Yapım Olacak