in

Fargo 5. Sezon ile Yola Devam Edecek

Fargo 5. sezon için ön hazırlık başladı. Dizinin yaratıcısı Noah Hawley, yeni bölümler için çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.

Fargo 5. Sezon FX
- Reklam -
- Reklam -

FX kanalının sevilen dizileri arasında yer alan Fargo 5. sezon ile yola devam edecek. Haber, dizinin yaratıcısı olan Noah Hawley’den geldi. Hawley, dijital ortamda gerçekleşen SXSW Festivali’nde yapıma dair merak edilen soruları yanıtladı.

İlk olarak 2014 yılında ekranlara gelmeye başlayan ve şimdiye dek 3 Golden Globe kazanmayı başlayan Fargo, macerasına devam edecek. 1996 tarihli kült Joel & Ethan Coen kardeşler filminden yola çıkan ve ardından yepyeni hikâyeleri işleyen Fargo, kısa sürede FX’in en çok öne çıkan yapımlarından birisi oldu.

Her sezon farklı bir hikâyeyi takip eden dizinin 4. sezon bölümleri Koronavirüs pandemisi nedeniyle izleyiciyle planlanandan daha geç buluştu.

- Reklam -

11 bölümden oluşan 4. sezonun başrolünde Chris Rock oynadı. İzleyiciyi 1950’li yıllara götüren yeni sezon, Kansas, Missouri’yi kendisine fon aldı. Bir göç ve asimilasyon hikâyesi olarak tanımlanan bu sezonda İtalyan ve siyah suç patronlarının imzaladığı ateşkes sonrası gelişen süreç konu alınıyor.

Fargo 4. Sezon Güncel Yayın Tarihi

Top Five’da yer alan Chris Rock’ın başrolü canlandırdığı yapımda Rodney Jones III, Tommaso Ragno, Uzo Aduba, Jack Hutson, Jason Schwartzman ve Ben Whishaw da kadrodaki diğer isimler arasındaydı.

Dizinin 4. sezonu 29 Kasım 2020 tarihinde final yaptı. 5. sezon için ise bu zamana kadar bir ipucu paylaşılmamıştı. Serinin devam edeceği haberi dizinin yaratıcısı Noah Hawley’den geldi.

Fargo 5. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Netleşmedi

Sanal ortamda gerçekleştirilen SXSW etkinliğinde, Hawley kesinlikle bir 5. sezonun geleceğini ifade etti. Hawley, henüz nasıl bir maceranın işleneceğini ise bilmediğini söylüyor.

- Reklam -

“5. sezon olacak. Ancak henüz senaryo aşamasında değilim. Hazırlıklara başlamış bulunuyorum. Yeniden yazmak için sabırsızlanıyorum.

“Senaryo aşamasına geçmek için elimde 10 saatlik bir şeyler olması gerekiyor. Bu yüzden not defterimde malzemeyi toparlamakla uğraşıyorum. Kendi hızımı biliyorum. Gelecek yılın başında, senaryo için bilgisayarın başına geçebilirim diye düşünüyorum.”

Bunun dışında Noah Hawley yeni bölümlerin konusuna dair bir ipucu vermekten kaçındı. 5. sezon çıkış tarihi için de şimdiden konuşmak çok erken. Ancak senaryonun önümüzdeki yıl yazılacağını düşünürsek Fargo 5. sezon için en iyi ihtimalli tarih 2022 yılının son ayları olacaktır.

Peki siz Fargo’nun dünyasına geri dönecek olmaktan dolayı heyecanlı mısınız? Sizce nasıl bir hikâye bizleri bekliyor? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NFT Sanat Eserleri Hacker saldırısı

Bilgisayar Korsanları NFT Sanat Eserlerini Çaldı

Ömer Seyfettin Kartpostal Mektup

Ömer Seyfettin’in İmzalı Kartpostal Mektubu Açık Artırmada Satışa Sunulacak