in ,

Netflix’in Winx Efsanesi Dizisinin 2. Sezonundan Yeni Fragman

Fate: The Winx Saga 2. sezon fragmanı paylaşıldı. Netflix’in meşhur Winx Club çizgi dizisinden uyarladığı yapım, ilk sezonun bıraktığı yerden maceralarına devam etmeye hazırlanıyor.

Fate: The Winx Saga 2. sezon fragmanı
- Reklam -

Fate: The Winx Saga 2. sezon fragmanı yayınlandı. Sevilen Winx Club çizgi dizisinden uyarlanan yapım, yeni peri Flora’yı tanıtıyor ve ufuktaki yeni belalara işaret ediyor.

Sevilen Nickelodeon çizgi filmi Winx Club’ın live-action uyarlaması olan Winx Efsanesi: Kader, ilk sezondaki başarısının ardından gelecek ay Şubat 2021’de onayını alan 2. sezonu ile dönmeye hazırlanıyor. Yapımcı Brian Young tarafından yaratılan ve Chilling Adventures of Sabrina’nın yıldızı Abigail Cowen’in başrolünde olduğu dizi, periler kavramına daha karanlık bir bakış getiriyor. Yapım, Cowen’in karakteri Bloom, diğer periler ve uzmanlar için bir okul olan Alfea Koleji’ndeki arkadaşları etrafında yaşanan olayları konu ediniyor.

Uzun süredir beklenen yeni sezon için Netflix nihayet  yeni bir fragman yayınladı ve bu, gelecek sezonda neler olacağına heyecan verici bir bakış sunuyor. Fragman, ilk sezonun oyuncu kadrosunun dönüşünü gösteriyor ve 2. sezonun yeni oyuncu kadrosundan bazılarına kısa bir bakış sunuyor. Yeni görüntüler aynı zamanda peri gruplarının her biri için beklenen dönüşüm sahnesini de beraberinde getiriyor.

- Reklam -

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

Fate: The Winx Saga 2. Sezon Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Paulina Chavez’in bir süre önce doğa perisi Flora olarak 2. sezona katılacağı ve onunla birlikte Brandon Grace ve Éanna Hardwicke’in de ekipte yer alacağı bilgisi hayranları oldukça mutlu etti. Miranda Richardson, yeni sezonda Rosalind rolünü Lesley Sharp’tan devalıyor. Bu da 2. sezonun önceden belirlenmiş karakterlerinden birinde değişiklik olacağını gösteriyor.

- Reklam -

Yayınlanan yeni fragman, ilk sezonda yaşananların ardından olayların daha da büyüyeceğinin bir ön izlemesini sunduğundan, muhtemelen bu durum hayranlar arasında diziyle ilgili beklentinin de artmasına sebep olacak. Rosalind özellikle 1. sezon finalinden sonra 2. sezonda önemli bir rol oynamaya hazırlanıyor gibi gözüküyor.

Fate: The Winx Saga 2. sezon, 16 Eylül 2022 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Fate: The Winx Saga 2. sezon için yayınlanan yeni fragmanı sizler nasıl buldunuz? Dizinin ilk sezonunu sevmiş miydiniz? Yeni sezonla ilgili beklentilerinizi ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Gelmesin ya valla gelmesin.Bu kadar derinlikli seriyi bile Netflix originals etiketinin altındaki herhangi bir gençlik dizisine çevirdiler ya helal olsun.Ya fragmanda üçlü cinsel ilişki sahnesi var .Böyle şeylere karşı bit insan değilim ama Winx gibi uçsuz bucaksız bir evrende Winx’e kayyum atayıp,herkesin orada burada cinsel ilişkiye girdiği bir sezon yazmak aklım almıyor ya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Aylık Öykü Seçkisi 152. Sayısı Yayında: "Paganizm Öyküleri"

Aylık Öykü Seçkisi’nin 152. Sayısı Yayında: “Paganizm Öyküleri”

King Kong dizisi James Wan

Disney+, James Wan Önderliğinde Yeni Bir King Kong Dizisi Hazırlıyor