in

Fate: The Winx Saga 2. Sezon Onayını Aldı

Fate: The Winx Saga 2. Sezon onayını aldı. Winx Club animasyonundan uyarlanan Netflix dizisi maceraya devam edecek.

Fate: The Winx Saga 2 sezon onay netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in yeni fantastik dizisi Fate: The Winx Saga 2. sezon onayını aldığını kısa bir video eşliğinde duyurdu. Winx Efsanesi: Kader yeni bölümleri ile hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

Dijital yayın platformları arasında, zirvedeki yerini korumakta ısrarcı olan Netflix Winx’in yeni sezonu için onayı verdi. Chilling Adventures of Sabrina dizisinden Abigail Cowen’ın da yer aldığı dizi, 8 bölümlük bir devam sezonuna hazırlanıyor.

Fate: The Winx Saga 1. sezon bölümleri geçen haftalarda Netflix kütüphanesindeki yerini almıştı. Sevilen çizgi dizinin gerçek oyuncularla çekilmiş olan dizi adaptasyonu, birçok hayran ve eleştirmen tarafından olumsuz eleştiri toplamıştı. Ancak görünen o ki platform dizisine güveniyor. İzleyicilerin artık alışkanlık haline getirdiği “erkenden dizi iptal etme” hamlesini, Winx Efsanesi için şimdilik kullanmıyorlar.

- Reklam -

İlk olarak 2004 yılında yayınlanan Nickelodeon animasyonu Winx Club, şimdiye dek 200’den fazla bölüm yayınladı. Winx Club Perileri birçok gencin yakından tanıdığı karakterler haline geldi ve popüler kültürde kayda değer bir yer edindi. Şimdiye dek 8 sezon yayınlanan çizgi dizi macerasına hâlâ devam ediyor. Netflix ise işte bu çizgi diziye yeni bir uyarlama getirerek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Fate: The Winx Saga 2. Sezon ile Serüven Devam Edecek

6 bölümden oluşan Fate: The Winx Saga 1. sezon IMDb’de ortalama 7 puan aldı. Otherworld’de büyülü bir yatılı okula giden 5 arkadaşın hikâyesine odaklanan dizi; aşk, rekabet, canavarlar ve büyülü güçlerle Winx Club’a yeni bir bakış getiriyor.

Winx Efsanesi: Kader Netflix

Bloom Peters’ı Abigail Cowen, Princess Stella’yı Hannah van der Westhuysen, Aisha’yı Precious Mustapha, Terra Harvey’yi Eliot Salt ve Musa’yı Elisha Applebaum canlandırıyor.

- Reklam -

Dizinin 2. sezon çekimleri bu yıl içerisinde İrlanda’da başlayacak. The Vampire Diaries’tan Brian Young’ın yürütücülüğünü üstlendiği dizinin yeni bölümleri ne zaman yayınlanacak, henüz açıklanmış değil.

Young, ilk sezonun inanılmaz zengin bir dünyanın yalnızca yüzeyine temas edebildiğini, yeni sezonda Bloom’un hikâyesinin genişleyeceğini Aisha, Stella, Terra ve Musa hakkında daha fazla şey öğreneceğimizi belirtti.

Yeni sezon duyuru videosunu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

YouTube video

Peki siz 1. sezon bölümlerini nasıl buldunuz? Yeni sezondan umutlu musunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Burak_TASKIR Burak_TASKIR dedi ki:

    Benim adım burak taşıkır 1sezonu izledim çok ğüzeldi bi de winx çıkacak diye biraz heycanlıy dım ve çok beyen dım çok ğüzel di ve ikinci sezonu çok merak ediyorum yaptınız işe sağı diyorum yanı gozel bir yapım yeni bişey ikinci sezon da çıkar umarım tebrikler.

  2. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Daybreak, I am not okey with this iptal edilir böyleleri ikinci sezonu şıp diye kapar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Neil Gaiman

Neil Gaiman: “Geleceğimiz Neden Kütüphanelere, Okumaya ve Düş Kurmaya Bağlı?”

Roadmarks Dizisi George R.R. Martin HBO

George R.R. Martin, HBO’ya Zelazny’nin Roadmarks Adlı Bilimkurgusunu Uyarlayacak