in ,

Fear the Walking Dead 7. Sezon Fragmanı: Apokaliptik Bir Karşılaşmaya Hazır Olun

Fear the Walking Dead 7. sezon fragmanı paylaşıldı. Apokaliptik bir dünya tasviri çizen Yürüyen Ölüler dizisinin yeni sezonuna ilk bakış sizlerle.

Fear the Walking Dead 7. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Fear the Walking Dead 7. sezon fragmanı AMC tarafından paylaşıldı. Yürüyen Ölüler dizisinin öncesini anlatan dizinin yeni sezonu kıyameti andıran bir soğukluğu gözler önüne seriyor.

Gelecek ay yeni sezonu ile gelecek olan AMC’nin spin-off zombi dizisi, ilk olarak The Walking Dead’in öncesini anlatan bir yapım olarak macerasına başladı. Ancak 4. sezondan bu yana, dizinin zaman çizelgesi neredeyse ana dizinin yanında yer alıyor. Yürüyen Ölüler’den Morgan Jones (Lennie James), 4. sezon ile spin-off yapıma geçti ve böylece dizinin gidişatı da onun hikâyesine odaklanmak için değişti.

Fear the Walking Dead’in 6. sezonu, Pioneers’ın lideri Virginia tarafından ölüme terk edildikten Morgan’ı takip ederken, grubunun geri kalanı farklı yerleşim yerlerine dağıldı. Grup onunda Teksas eyaletinde nükleer savaş başlığı fırlatma konusunda sinir bozucu bir yeteneğe sahip olan Doomsday Cult’ın lideri Teddy Maddox (John Glover) ile karşılaşacaktı. Maddox’un dünyadan geriye kalanları yok etme planı sonrası savaş başlıklarının eyalet çapında patlaması ve bölünmüş grubun çeşitli yerlere sığınması ile sona erdi. Neyse ki sonrasında ne olacağını merak eden hayranlar daha fazla beklemek zorunda kalmayacaklar.

- Reklam -

AMC, The Walking Dead YouTube sayfası aracılığıyla kıyameti andıran bir soğukluğu gözler önüne seren Fear the Walking Dead 7. sezon için resmi fragmanı yayınladı.Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

Fear the Walking Dead 7. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

Turuncu pus ve gaz maskeli manzaranın tam bir kıyamet sonrası dünyayı işaret ettiği dizide ayrıca Victor Strand (Colman Domingo) sadakat savaşının daha yeni başladığını gösteren tehditkar bir seslendirme ile seyircilerin karşısına çıkıyor. Strand’in anlatımından ve AMC’nin sunduğu fragmandan görüldüğü üzere, bir sonraki büyük düşman olmaya hazırlandığı görülüyor. Dizinin takipçilerinin bildiği üzere Strand ve Morgan, kıyamet sonrası dünyada gezinirken her zaman farklı liderlik tarzlarını esnetmişlerdir. Geçmişte işbirliği yapmış olsalar da, huzursuz müttefikler olarak zamanları yakında tamamen tükenebilir gibi görünüyor.

- Reklam -

Fear the Walking Dead’in 7. sezonu ilk bölümüyle 17 Ekim 2021’de AMC’ye gelecek olsa da, AMC+ aboneleri diziyi bir hafta erkenden izleme şansına erişecekler.

Ya sizler Fear the Walking Dead’in 7. sezonu için yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Sizce asıl serinin işlediği macera kadar sürükleyici mi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Dexter: New Blood Fragmanı

Dexter: New Blood Fragmanı – Yıllar Sonra Geri Dönüyor

Women's Prize for Fiction 2021 Kazananı Susanna Clarke

Women’s Prize for Fiction 2021 Kazananı Susanna Clarke Oldu