in ,

Adventure Time Evreni Yeni Dizi ile Genişliyor: Fionna and Cake

Fionna and Cake ile yeni Adventure Time dizisi duyuruldu. Cartoon Network’ün sevilen yapımı, evrenini genişletmeyi sürdürüyor.

Fionna and Cake: Yeni Adventure Time Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

Fionna and Cake dizisi geliyor. Adventure Time evreni, yeni bir spin-off ile genişlemeye hazırlanıyor.

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan serinin devamında bu sefer Finn the Human ve Jake the Dog’u göremeyeceğiz. Yeni serinin macerasında bize, eski kahramanların cinsiyet değiştirilmiş halleri olan Fionna the Human ve Cake the Cat eşlik edecek. Dolayısıyla Cake’in yalnızca cinsiyeti değil, türü de değişmiş olacak.

Uzun zamandır asıl serinin yapımcılığını üstlenen Adam Muto, spin-off seride de aynı görevi üstlenecek. Yeni hikayenin 10 bölüm olması ve HBO Max’te  ekrana gelmesi bekleniyor. Ayrıca bu macerada kahramanlarımıza eski seriden de tanıdığımız Buz Kralı Simon Petrikov gibi karakterler de eşlik edecek.

- Reklam -

Adventure Time Evreni Yola Fionna and Cake Maceraları ile Devam Ediyor

Aslında Fionna ve Cake, 2011’de Adventure Time’ın bir bölümünde karşımıza çıkmıştı. Bu karakterlerin, Buz Kralı’nın kurgu evreninde karakterlerin cinsiyetlerinin değiştiği evrenin bir parçası olduğu ortaya çıkmıştı. Bu evrene göre Ooo isimli ülkede her karakterin karşı cinse dönüşmüş bir hali bulunuyordu. Örnek olarak Prenses Bubblegum, Prens Bubblegum’a dönüşmüştü. Ayrıca Vampire Queen Marceline’i de Marshall Lee olarak görmüştük. Değişime uğramış bu karakterleri serinin farklı bölümlerinde de izleme fırsatı bulmuştuk.

 Adventure Time: Fionna and Cake

Fionna ve Cake karakterleriyse serinin karakter tasarımı görevini üstlenen Natasha Allegri’nin tasarımlarından ilham alınarak oluşturulmuştu. Kendisi ayrıca popülerliği gittikçe artmakta olan Bee and Puppycat serisi üzerinde de çalışıyor.

Son dönemde HBO MaxAdventure Time serisinin üç saatlik özel bölümlerini yayınlamıştı. Bu özel bölümlerin dördüncüsünün de yolda olduğunu hatırlatalım. Bölümlerin ilki sevimli robot BMO, ikincisi Prenses Bubblegum ve Marceline’in ilişkisi, üçüncüsüyse Finn ve Jake’i yeniden birleştirme üzerineydi. Son özel bölümün Peppermint Butler’a odaklanacağı biliniyor.

- Reklam -

Adventure Time: Fionna and Cake için henüz herhangi bir yayın tarihi paylaşılmış değil. HBO, hayranlar için önemli sürprizler hazırlıyor gibi görünüyor.

Adventure Time, 2018’de son bölümü yayınlanmış olmasına rağmen hâlâ büyük izleyici kitlesine sahip.

Adventure Time’ın spin-off serisi hakkında neler düşünüyorsunuz? Karakterler ve hikaye hakkındaki beklentilerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Polygon

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Orhan_Kolibandi Orhan_Kolibandi dedi ki:

    Adventure Time son sezonu güzel bölümlerle kapatsa da çok sönük kısımlar da bırakmıştı. Distant Lands bir senedir ortalıkta dolanıyor, vasat üstü klasik havaya pek uymayan hikâyelerle bitiyor. Fiona ve Cake maceralarının paralel evrenden Buz Karalı’nın tacına ışınladığını biliyoruz ama pek aydınlatılmadı. İnşallah güzel bir şeyler çıkar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Venom 2: Let There Be Carnage J.K. Simmons J. Jonah Jameson

Venom 2 Filminde J.K. Simmons’lı J. Jonah Jameson Karakteri de Yer Alacak

Devam Filmi olmaması gereken yapımlar

Asla Bir Devam Filmine İhtiyaç Duymayan 10 Yapım