in

Frank Miller’ın Çizgi Romanı Sin City Dizi Oluyor

Frank Miller’ın sinemaya da uyarlanan ünlü çizgi romanı Sin City, dizi olarak geliyor. Üstelik Miller’la birlikte, filmin yönetmeni Robert Rodriguez de projeye dahil olabilir.

sin city
- Reklam -
- Reklam -

Frank Miller’ın dünyaca ünlü çizgi roman serisi Sin City (Günah Şehri), Legendary TV ortaklığında yapılan bir anlaşmayla televizyon dizisi olmaya hazırlanıyor. Yaklaşık 2 yıl önce de benzer haberlerin çıktığı ancak herhangi bir sonucun alınamadığı yapım bu sefer gelecek gibi gözüküyor.

Sin City, ilk olarak 1991 yılında Dark Horse Comics tarafından yayınlandı. Çizgi roman serisinin yaratıcısı Frank Miller, Sin City’yi yazmadan önce de camiada oldukça tanınan bir isimdi. Kendisi Marvel için Daredevil ve DC için Batman gibi birçok ünlü seri için çalıştı.

Sint City çizgi romanları daha önce iki filme uyarlandı. Bunların ilki 2005 yılında yayınlandı ve döneminde oldukça ses getirdi. Daha sonra 2014 yılında devam filmi Sin City: Kill For A Kill geldi. Fakat ikinci film pek de beklenen başarıyı gösteremedi.

- Reklam -

Deadline’ın verdiği habere göre, her iki film uyarlamasını Frank Miller ile birlikte yöneten Robert Rodriguez’le de bir anlaşma olacak gibi gözüküyor.

Sin City ile İlgili Masada 2 Anlaşma Var

Sin City

- Reklam -

Frank Miller ve Robert Rodriguez’in dizinin yönetici yapımcıları olması bekleniyor. Yapımcılar arasında 2014’te çıkan Sin City: Kill For A Kill’in de yapımcılığını üstlenmiş Stephen L’Heureux ve Miller’in yapım şirketini yöneten Silenn Thomas da bulunuyor.

Yapılan anlaşmaya göre, çekilmesi planlanan dizinin ilk sezonu garanti edilecek ve ardından yayınlanması adına bir televizyon kanalına veya çevrimiçi yayın platformuna verilecek. Aynı zamanda Miller’ın çizgi romanlarına dayanan ve Sin City’nin öncesini anlatan 18 yaş üzeri (r-rated) bir animasyon serisi de hazırlanacak.

Miller ve Rodriguez’in bu antoloji serisini yaratıcı bir şekilde yönlendirmesi yönündeki umutları, hayranları şimdiden heyecanlandırıyor. Fakat diziyi ikilinin birlikte yönetip yönetmeyecekleri henüz belli değil.

Daha önce de üzerine çalışılmış ve fakat başarısız olmuş dizi projesi bir kez daha gündemde. Üstelik bu sefer olacak gibi duruyor. Siz ne dersiniz? Sin City’yi dizi olarak da izlemek ister misiniz?

Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Büyük Yarış Başladı: Disney+ İlk Günden Rekor Aboneye Ulaştı

* The Witcher Dizisi Henüz Başlamadan 2. Sezonu Garantiledi

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    İlk filmini izledik ve muhteşemdi. Sonra ikinci film geldi ve ‘‘gelmeseydi daha iyiydi’’ dedik. Dizisi gelmese mi acaba? Ya da kısa sezonlarla hemen final mı yapsa? :smiley:

  2. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Punisher tarzı bir dizi olacak herhalde izlenir bence.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gwendy’nin Düğme Kutusu - Stephen King ve Richard Chizmar

Stephen King İmzalı “Gwendy’nin Düğme Kutusu” Çıktı

Son Savaş - Onur Dövücü

Mobil Uygulamasıyla Dikkat Çeken Yerli Fantastik-Bilimkurgu Romanı “Son Savaş” Çıktı