in

Friends Özel Bir Bölüm İçin Aynı Ekiple Geri Dönecek

Friends özel bir bölüm için HBO Max ekranlarına geliyor. Dizi, vedasının 25. yılında aynı ekibi koruyarak geri dönüyor!

Friends
- Reklam -
- Reklam -

Yayın platformları arasındaki savaş giderek kızışmaya devam ediyor. HBO Max, Friends’i sadece kendi bünyesine katmakla kalmadı aynı zamanda da yeni bir bonus bölüm de yayınlamaya hazırlanıyor.

Yayınlanışının 25. yıldönümünde Friends oyuncularının metne dayalı olmayan özel bir bölüm için bir araya gelmeleri bekleniyor. Bu özel bölüm Friends dizisinin ana ilgi odağı olduğu HBO Max platformunun tanıtımında da büyük bir koz olarak kullanılacak.

Zorlu geçen görüşmeler sonunda Friends dizisinin yıldızları Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc ve Matthew Perry serinin yapımcısı Warner Bros. ile prensipte anlaştılar. Hazırlanacak özel bölümün bir saat uzunluğunda olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Ayrıca her bir yıldız oyuncunun 3 ila 4 milyon dolar arasında para alacakları da bu söylentiler arasında.

- Reklam -

Friends Dizisine Resmen “Özel” Bir Bölüm Geliyor

Yıldızların temsilcileriyle yapılan inişli çıkışlı görüşmeler sonunda WBTV ve HBO Max ile yapılacak anlaşma durma noktasına gelmişti. 2019’un sonunda Warner Bros.’la oyuncular para konusunda fikir ayrılığına düşmüşlerdi. Bu içinden çıkılması güç durum birkaç hafta boyunca sürdü.

HBO Max’in yaratıcı ekibinin başında bulunan Kevin Reilly’ye 15 Ocak 2020’de son gelişmeler sorulduğunda, temkinli bir şekilde sürecin devam ettiğini söylemiş ve belki kısa zaman sonra anlaşmaya varılabileceğini belirtmişti.

Friends

Bu açıklamadan sonra devam eden görüşmeler sırasında her iki tarafında fedakârlık yapması sonucunda bu haftanın başında Perry, büyük haberlerin geldiğini söyleyen şifreli bir anons yaptı.

Yapımcılar Marta Kauffman ve David Crane katılımlarıyla Friends özel bölümünün HBO Max’te yeniden yayınlanmasına yardımcı olacaklar. HBO Max, en son Netflix’te yer alan dizinin yayın hakları için 425 milyon dolar ödemişti.

- Reklam -

Ayrıca Aniston, yeni açtığı Instagram hesabında oyuncu arkadaşları Cox, Kudrow, LeBlanc, Perry ve Schwimmer’la paylaştığı fotoğraf sonrasında kısa zamanda bir milyon takipçiye ulaşarak bu konuda Guiness Rekoru’nu kırmayı da başarmıştı. Bu durum, dizinin hâlâ ne kadar popüler olduğunu bizlere kanıtlar nitelikte.

Friends

Diğer taraftan dizinin, Netflix’ten HBO Max’e geçmesinin rüzgârı esmeye devam ediyor. Netflix, kaybettiği klasik komedi dizisini Seinfeld ile telafi etmek için adımları atmıştı. Ancak HBO Max, sit-com kataloğunu sıkı tutmaya kararlı gözüküyor. Platform, geçen eylül ayında The Big Bang Theory dizisinin yayın haklarını da satın almayı başarmıştı.

HBO Max platformu Mayıs 2020’de kullanıma açılacak. Friends özel bölümünün ise yayın servisinin açılış etkinliğine yetişip yetişmeyeceği merak ediliyor.

Siz bu hamleyi nasıl karşıladınız? Yıllar sonra yeni bir Friends bölümü izlemek sizlere ne hissettiriyor? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


The Guardian Açıkladı: 21. Yüzyılın En İyi 100 Filmi

Kaynak: Deadline

Halil Oğulcan Karamağara

Bir sürpriz yumurtanın içinde, 1994 yılında, İstanbul'da düşmüşüm annemin karnına. Mesela ağlamamışım doğduktan sonra. Tabii sonradan arayı kapattım. Şu anda Tekirdağ, Namık Kemal Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı okuyor, kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Anime, dizi ve film izlemeyi çok severim. Okumayı da. Arada kendimi oyun oynamaya kaptırdığım da olmuyor değil. En çok da büyünce yazar olmak istiyorum.

5 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    HBO Max, en son Netflix’te yer alan dizinin yayın hakları için 425 milyon dolar ödemişti.

    Daha demin altyazıda Türk Sineması’nın 2019 hasılatının 980 milyon TL olduğunu okudum sonra da sinemamız adına üzüldüm.

  2. Avatar for OgulcanKara OgulcanKara dedi ki:

    :smiley: Bir de şu açıdan bakın, mesela bizler 3.5 milyon TL bütçeyle Muhteşem Yüzyıl gibi bir dizi yapıp bunu 139 bölüm devam ettirebilirken adamlar 65 milyon dolara Resident Evil 5 gibi bir şey yapabiliyorlar. Gerçi 240 milyon dolar kazanmışlar.

  3. Avatar for Kenan Kenan dedi ki:

    Hahahah yine fazla. Ama gerçekten üzülüyorum yani genç nüfusun bu kadar fazla olduğu bir ülkede bu kadar az sinemaya gidilmesi üzücü.

  4. Avatar for Kotununiyisi Kotununiyisi dedi ki:

    Bir yerde okuduğuma göre Amerika dışında en çok yerli film izlenen ülke Rusya’dan sonra Türkiye’ydi. Tabii bu sene sinema izleyici sayısı çok büyük bir oranda düştü.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Mad Max: The Wasteland

Mad Max: The Wasteland Filminin Çekim Tarihi Belli Oldu

Tepegöz, Oedipus, Bodoncar

Tepegöz, Oedipus, Bodoncar: Moğolların Gizli Tarihi’ndeki Efsanevi Unsurlar Kitap Oldu