in

Friends Özel Bölümü The Reunion’dan İlk Bakış Görselleri Yayınlandı: Ekip Geri Dönüyor

Friends özel bölümü The Reunion için ilk bakış görselleri ve fragmanı yayınlandı. HBO Max’te yayınlanacak yapım özlenen isimleri yıllar sonra bir araya getiriyor.

Friends Özel Bölümü The Reunion: İlk Bakış Görselleri
- Reklam -
- Reklam -

Bir döneme damgasını vuran efsane sit-com dizisi Friends özel bölüm ile geri dönmeye hazırlanıyor. HBO Max’te yayınlanacak Friends: The Reunion için ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Orijinal kadroyu koruyan özel bölümde izleyiciler çok özlenen Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc ve Matthew Perry ile yeniden buluşmanın heyecanını yaşıyor.

Friends dizisi esasen final yaptığı dönemden bu yana pek çok defa bir araya gelmiş ve kısa kısa skeçlerle izleyicilerin karşısına çıkmıştı. Ancak WarnerMedia’nın dijital yayın platformu HBO Max, tanıtım faaliyetleri kapsamında yeniden canlandırmak istediği Friends için hazırladığı özel bölüm, bundan çok daha fazlasını içeriyor. Önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümden 41 saniyelik bir de kısa fragman paylaşılmıştı.

- Reklam -

friends people kapak

Şimdi ise bölüme dair ilk bakış görselleri Amerika’da haftalık olarak yayımlanan magazin dergisi People’da görücüye çıktı.

Friends: The Reunion Görselleri ile Özlenen Ekip Bir Arada

Koronavirüs pandemisi nedeniyle çekimleri bir hayli aksayan özel bölümde nihayet hazırlıklar tamamlandı. Friends Reunion isimli bölüm 27 Mayıs 2021 tarihinde HBO Max ekranlarındaki yerini alacak.

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer’ı 17 yıl sonra tekrar bir araya getirecek bölüme dair bazı detaylar da açıklanmış durumda.

Friends Özel Bölümü The Reunion: İlk Bakış

Özel bölümde dizinin 4. sezonunun açılış bölümü olan The One with The Jellyfish’ten bazı sahneler tekrar canlandırılacak. Yine aynı sezondan bilgi yarışması temalı bölüm de yeniden canlandırılacak.

Yeni bölüm tam anlamıyla kurmaca bir tatta olmayacak. Ancak oyuncular, The Reunion için çok özel sürprizlerin olduğunu hatırlatmaktan çekinmiyor.

- Reklam -

Friends Özel Bölümü The Reunion: İlk Bakış

Yönetmenliğini Ben Winston’ın üstlendiği bölümde dünya yıldızı pek çok isim de yer alacak. Bunlar arasından bazıları şu şekilde: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawford, Cara Delevingne, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kaling, Thomas Lennon, Christina Pickles, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheeler, Reese Witherspoon ve Malala Yousafzai.

1994 – 2004 yılları arasında toplamda 10 sezon ve 235 bölüm yayınlanan dizi, 6 defa Primetime Emmys kazanmayı başarmıştı.

The Reunion: İlk Bakış Görselleri

Özel bölüm 27 Mayıs 2021 tarihinde HBO Max’te olacak. Dizinin eski bölümleri ise şu sıralar Netflix Türkiye’de yayınlanmaya devam ediyor.

Güncelleme – Friends: The Reunion Yeni Fragmanı Yayında | İZLE

YouTube video

Sizin bu bölümden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: People

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for erce erce dedi ki:

    Kadınlar kendilerine ne kadar iyi bakmış. Abiler tırt, pörsüyüp gitmişler valla…

  2. Avatar for Askeladd Askeladd dedi ki:

    Özledim. Beklemedeyim.

  3. Avatar for BerkayBing BerkayBing dedi ki:

    İzlediğim ilk sitcom ‘‘Friends’’ olmuştu. Tam da ailemden kopup üniversite için başka bir şehre gitmeye hazırlandığım zamanlar üzüntümü hafifletmişti. Her açıdan benim için yeri çok özel ve çok güzel bir dizi. Şu görsele bile bakmak içimi ısıttı adeta. Bekliyorum. :blush:

  4. Avatar for kivoethe kivoethe dedi ki:

    Ben tam olarak anlayamadım. Hem eski birkaç sahnenin yeniden çekimleri olacak, hem bir sürü ıvır zıvır ünlü olacak, hem tam kurmaca olmayacak, hem de özel bölüm olacak?

    Arkadaş bu nedir, gerçekten hiçbir fikrim yok. İçeriğini çok merak ediyorum. Ama en çok merak ettiğim şey süresi. Orjinalindeki gibi 20 dakika olursa çok tatsız olur. Beklentim en az 45 dakika.

    Neyse canım, Friends sonuçta. Her türlü izlenir. :slightly_smiling_face:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

My Hero Academia: World Heroes' Mission

Yeni My Hero Academia Filmi “World Heroes’ Mission” Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Rick and Morty The Vindicators dizi

Rick and Morty Yan Dizisi “The Vindicators” Duyuruldu