in ,

Friends: The Reunion Fragmanı: Sıkı Dostlar Geri Dönüyor

Friends özel bölümü için ilk fragman yayınlandı. HBO Max’te ekranlara gelecek yeni bölüm bu ay içerisinde yayınlanacak.

Friends: The Reunion Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

Friends: The Reunion fragmanı yayınladı. Efsane dizinin orijinal kadroyu koruyarak 17 yılın ardından çekilen yeni bölümü bu ay HBO Max’te yayınlanacak. 1994’te yayın hayatına başlayan Friends dizisi 10 sezonun ardından final yapsa da, hâlâ ülkemiz ve dünya çapında milyonların sevdiği bir yapım. Geçen ay Netflix Türkiye’de de gösterime giren dizi, yayın servisinin en popülerler listesinden asla inmedi.

Friends finalinden beri kadro pek çok kez bir araya gelmiş; bazen bir iki dakikalık skeçler okunduğu da olmuştu. HBO Max’in hazırladığı yeni bölüm ise şüphesiz en çok beklenen özel bölüm oldu. Yeni bölümün 2020’nin Mayıs ayında, HBO Max’ın açılmasıyla birlikte yayınlanması planlanıyordu. Koronavirüs pandemisi bütün eğlence sektörünü vurduğu gibi Friends özel bölümünün çekimlerini de erteletti.

Nisan ayında dizinin altı başrolü nihayet bir araya geldi ve özel bölümün çekimlerini tamamlayabildi. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer, Matt LeBlanc ve Matthew Perry’nin başrollerinde olduğu Friends özel bölümü 27 Mayıs’ta ekranlara gelecek.

- Reklam -

Friends: The Reunion Fragmanı | Türkçe Altyazılı İZLE

YouTube video

İlk fragman yeni bölümün konusuyla ilgili pek bir bilgi açıklamıyor. Altı arkadaşı birbirlerine sarılarak yürürken izliyoruz ve sonrasında bölümün resmi adı açıklanıyor: Friends The Reunion: The One Where They Get Back Together (Yeniden Bir Araya Geldikleri Bölüm)

Henüz yeni bölümün konusunu bilmesek de bir ünlüler geçidi olacağını biliyoruz. Altı başrol dışında özel bölümde boy gösterecek olan isimlerden bir kısmı şöyle: David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden (The Late Late Show), Cindy Crawford (Fair Game), Cara Delevingne (Suicide Squad), Lady Gaga, Kit Harrington (Game of Thrones), Mindy Kaling (The Office), Reese Witherspoon (Wild) ve Malala Yousafzai.

- Reklam -

Ana kadro dışında geri döneceği duyurulan pek çok tanıdık isim de var: Jack Geller rolüyle Elliot Gould, Mr. Heckles rolüyle Larry Hankin, Randall rolüyle Thomas Lennon, Judy Geller rolüyle Christina Pickles, Dr. Richard Burke rolüyle Tom Selleck, Gunther rolüyle James Michael Tyler ve son olarak akıllara kazınan kahkahasıyla Maggie Wheeler, Janice olarak bir kez daha karşımıza çıkacak.

Friends özel bölümü için beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’dan paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: CBR

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Abide: Bir İlyada Kazısı - Alice Oswald

Troya Ölülerini Huzura Kavuşturan Alice Oswald’ın “Abide”si İlk Defa Türkçede

Army Of The Dead izle Ölüler Ordusu

Army of the Dead Filminin İlk 15 Dakikası Yayınlandı | İZLE