in ,

Arnold Schwarzenegger’lı Netflix Dizisi “FUBAR”dan Yeni Fragman

FUBAR fragmanı yayınlandı. Başrolünde Arnold Schwarzenegger’ın yer aldığı Netflix dizisi, ünlü oyuncunun ilk dizi projesi olma özelliğini de taşıyor.

Fubar Fragmanı: Yeni Arnold Schwarzenegger Dizisi
- Reklam -

FUBAR fragmanı paylaşıldı. Arnold Schwarzenegger’ın ilk dizi projesi Netflix üzerinden hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor.

FUBAR’ın yeni fragmanı, Arnold Schwarzenegger’in tüm kariyerinin ilk başrolüne muzaffer bir şekilde gelişini gözler önüne seriyor. Yıldız oyuncunun 1994 yapımı True Lies filmindeki ikonik rolüne gönderme yapan dizi, kızı Emma’nın (Monica Barbaro) da gizlice CIA için çalıştığını öğrenen emekli bir CIA ajanını konu alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris ve Fabiana Udenio ve Schwarzenegger’in Terminator: Dark Fate filminden tanıdığımız rol arkadaşı Gabriel Luna da yer alıyor.

Filmin ilk tanıtımı geçen şubat ayında paylaşılmıştı. Şimdi de Netflix tarafından resmi ve daha uzun fragmanı paylaşıldı.

- Reklam -

Fubar Fragmanı: Yeni Arnold Schwarzenegger Dizisi

Görüntüler, Schwarzenegger’in “gezegendeki en hızlı 65 yaşındaki beyaz adam” karakteri Luke Brunner’ın aksiyon dolu maskaralıklarına daha yakından bir bakış sunuyor. Fragman ayrıca Fortune Feimster, Dustin Milligan ve Tom Arnold gibi usta komedi oyuncularının da yer aldığı dizinin neşeli tonunu gözler önüne seriyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz:

Fubar Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

“Yıllardır birbirlerinden habersiz CIA ajanı olarak çalıştıklarını öğrenen bir baba ile kızı, ilişkilerinin yalan üstüne kurulu olduğunu ve aslında birbirlerini hiç tanımadıklarını fark eder. FUBAR, ortak olarak çalışmak zorunda kalan bu baba kızı konu alıyor. Küresel casusluk, inanılmaz aksiyon ve mizah üzerine kurulu dizi, herkesin kendinden bir parça bulabileceği aile ilişkilerini konu alıyor.”

Toplamda 8 bölümden oluşan FUBAR daha önce Reacher, Most Dangerous Game ve Scorpion gibi diğer gerilim dizilerinde çalışmış olan Emmy adayı Nick Santora tarafından yaratıldı. Santora dizinin yaratıcısı olmanın yanı sıra showrunner ve yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyor.

- Reklam -

Schwarzenegger aynı zamanda Santora, Adam Higgs, Scott Sullivan ve Skydance’den David Ellison, Dana Goldberg ve Bill Bost ile birlikte yürütücü yapımcı olarak da görev yapıyor. Dizinin yapımcılığını Skydance Television üstleniyor.

Fubar Fragmanı: Arnold Schwarzenegger

Dizi tüm bölümleri ile 25 Mayıs 2023 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Fubar dizisi için yayınlanan resmi fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Aynı zamanda tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Jüpiter Yolcusu Uzay Aracı JUICE'tan Dünya Fotoğrafı

Jüpiter’de Yaşam Arayacak Uzay Aracı JUICE’un Dünya’ya Veda Ederken Kaydettiği Fotoğraflar Paylaşıldı

Fast X Fragmanı: Yeni Hızlı ve Öfkeli Filmi

Hızlı ve Öfkeli Serisinin Yeni Filmi “Fast X”ten Aksiyon Dolu Yeni Fragman