in ,

Ünlü Animasyon Dizisi “Futurama” Ekranlara Geri Dönüyor: İşte Yeni Sezonun Çıkış Tarihi

Futurama 8. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Hulu, ünlü animasyon dizisini geri getirmek için hazırlıkları tamamladı.

Futurama 8. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu
- Reklam -
- Reklam -

Futurama 8. Sezon çıkış tarihi açıklandı. Hulu, geri döneceği geçen yıl duyurulan animasyon dizisinin yeni bölümleri için nihayet elle tutulur bir tarih paylaştı.

İlk olarak Mart 1999’da başlayan ve 7 sezon süren Futurama, 2013 yılında “Meanwhile” bölümüyle final yaptı. Ancak bu son bölüm, Fry ve Leela’nın zamanda donmuşken dolu dolu bir hayat yaşayarak birlikte yaşlandıklarını gösterdi. Bölümün sonunda Profesör Farnsworth, ikiliye kendi dünyalarına geri dönmelerini teklif ederek hayranların Fry ve Leela’nın sekizinci sezonda hâlâ bir ilişki içinde olup olmayacaklarını ya da yeniden başlatmanın her şeye yeni bir başlangıç yapacak mı sorusunu sordu.

Futurama, En İyi Animasyon Programı dalında iki Emmy dahil olmak üzere eleştirmenlerin beğenisini kazandı ve sadık bir hayran kitlesi edindi. New York’ta pizza dağıtıcısı olan Fry’ın yanlışlıkla kendini dondurması ve 3000 yılında buzunun çözülmesiyle başlıyor. Şimdi 10 yıl aradan sonra gelen Futurama 8. sezonla birlikte, animasyon dizisinin kült statüsüne devam etmesini ve yeni bir hayran kitlesi kazanmasını sağlayabilir.

- Reklam -

Futurama 8. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Hulu, popüler animasyon dizisi Futurama’nın 8. sezonunun yayınlanacağını ilk olarak geçen senenin şubat ayında doğrulamıştı. Dizinin hayranları Fry, Leela, Bender ve diğer favori karakterlerinin yeniden geri dönüşü için oldukça heyecanlı. Nihayet kanal, yemi sezonun bu yaz aylarında döneceğini duyurdu. Henüz ay ve gün olarak bir tarih paylaşılmamış olsa da, artık çok az bir süre kaldığı kesinleşti.

Futurama 8. Sezon ile Macerasına Devam Etmeye Hazırlanıyor

The Simpsons’ın yaratıcısı Matt Groening ve yazar/yapımcı David X. Cohen’in imzasını taşıyan Futurama, 1999’da prömiyerini yaptı ve kısa sürede sadık bir takipçi kitlesi kazandı. Dizi, uzak gelecekteki ortamına rağmen, şimdiki yaşam üzerine hicivli yorumlarıyla ünlüdür.

Futurama, New York’ta pizza dağıtımı yapan bir çocuk olan Fry’ın (Billy West) yanlışlıkla kendini dondurması ve 3000 yılında buzunun çözülmesini konu alıyor. Bu şaşırtıcı -yeni- New York’ta, sert içici robot Bender (John DiMaggio) ile arkadaş olur ve tepegöz Leela’ya (Katey Sagal) aşık olur. Üçlü, Fry’ın huysuz torunu Profesör Hubert Farnsworth tarafından kurulan Planet Ekspres Teslimat Şirketi’nde iş bulur. Muhasebeci Hermes Conrad, asistan Amy Wong ve uzaylı ıstakoz Dr. Zoidberg ile birlikte, onları evrenin her köşesine ve daha pek çok yere götürecek heyecan verici maceralara atılır.

- Reklam -

Futurama 8. sezon

20 bölümden oluşması beklenen Futurama 8. sezon sonrası yeni bölümlerle devam edip etmeyeceği belirsizliğini koruyor.

Futurama’nın yıllar sonra yeni bir sezonla dönecek olması konusunda sizler ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına Google Haberler üzerinden bizi takip edebilirsiniz.

Kaynak: Comic Book

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Yanlış anımsamıyorsam ilk üç sezonunu izlemiştim, uçuk kaçık güldürü konusunda gayet başarılı ve eğlenceli bulmuştum :slight_smile: Daha geniş kitlelere ulaşması yönünden, umarım ülkemizde ilk sezonundan itibaren Türkçe dublajlı olarak da yayınlanır.

  2. Avatar for RolandDeschain RolandDeschain dedi ki:

    Özledim be. Umarım eskisi gibi güzel olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gençlik Güzel Şey İncelemesi

Gençlik Güzel Şey İncelemesi: Bir Akademisyenin Gözünden Üniversite Öyküleri

Superman: Legacy Senaryosu Tamamlandı

DC’nin Yeni Çelik Adam’ı İçin Çalışmalar Başladı: “Superman: Legacy” Prodüksiyon Aşamasında