in ,

Kült Animasyon Serisi “Futurama” Yeni Sezonuyla Geri Dönüyor

Futurama yeni sezon bölümleri ile geri dönüyor. Bir döneme damga vuran animasyon serisi, Hulu üzerinden izleyicilerle buluşacak.

futurama yeni sezon bölümleri
- Reklam -
- Reklam -

Futurama yeni sezon bölümleri ile geri dönmeye hazırlanıyor. Sevilen animasyon serisi hikâyeye kaldığı yerden devam edecek. Çizgi dizi Disney’in Hulu kanalında izleyicinin karşısına çıkacak.

David X. Cohen ve Matt Groening ikilisi tarafından yaratılan Futurama, 1999 yılında başladığı macerasına 2013’e dek devam etmişti. Toplamda 141 yayınlanan animasyon serisi, 6 defa Primetime Emmys kazanma başarısı göstermişti.

Philip J. Fry adlı bir pizza kuryesinin 1999’da yanlışlıkla doldurulmasının ardından 2999 yılında geri çözülmesiyle başlayan hikâye, komedi ve bilimkurgu türlerini başarılı bir şekilde bir araya getirmişti.

- Reklam -

2013’teki finalin ardından, 9 yıl sonra Hulu Futurama’yı geri getirmek için düğmeye bastı. Variety’nin haberine göre kanal, animasyon dizisi için 20 yeni bölüm sipariş etti.

Futurama Yeni Sezon Bölümleri Aynı Ekibe Emanet Edilecek

Orijinal dizinin yaratıcısı Matt Groening, projeyi yazar ve yapımcı David X. Cohen ile beraber yönetmen adına geri dönecek. Kritik bir oyuncu dışında tüm seslendirme kadrosu da aynı rollere geri dönmeyi kabul etmiş durumda. Aktarılanlara göre John DiMaggio, Bender’ı seslendirmek için anlaşmaya imza atmadı.

Serinin yaratıcıları Futurama evrenine geri dönmek için heyecanlı. Groening, yeni sezona dair hislerini şu şekilde paylaştı:

“Futurama’nın mükemmel geri dönüşünü aniden gelecek bir sonraki iptalden önce duyurmak gerçekten de büyük bir onur.”

futurama yeni sezon bölümleri hulu

- Reklam -

Bu geri dönüş, dizinin sözde sona erişinin ardından toplam dördüncü geri dönüşü olacak. Fox kanalında yayınlanan ilk dört sezonun ardından dizi 2003’te iptal edilmişti. Ardından Comedy Central 4 yeni sezon için devreye gitmişti. 2010 ve 2013 yılları arasında yayınlanan iki ek sezonu daha finanse etmeyi sürdürdü. Şimdiyse 140 bölüm ve dört filmden oluşan bütün külliyatın Hulu kanalına geçmesi bekleniyor.

Yeni sezonun prodüksiyonu ise bu ay başlayacak. Futurama’nın yeni bölümleri için planlanan çıkış tarihi ise 2023 olarak açıklandı.

Futurama, tıpkı The Simpsons, Family Guy ve South Park gibi yetişkinlere yönelik çizgi dizi kuşağının önemli temsilcilerinden sayılıyor. Dizinin yaratıcıları, aynı zamanda Simpsonlar’ın da yapımcıları arasında yer alıyor.

Siz bu geri dönüş haberi hakkında ne düşünüyorsunuz? Animasyon serisine dair yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Yahoo

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

defineciler kaçak kazı büyü tavuk kesme

“Büyü Bozmak” için Siyah Tavuk Kesen Defineciler Kuyuda Suçüstü Yakalandı

sanat galerisi güvenlik görevlisi tablo göz çizdi

Sanat Galerisindeki Güvenlik Görevlisi, ‘Canı Sıkılınca’ Milyon Dolarlık Tabloya Göz Çizdi