in

GAİN Ücretli Abonelik Sistemine Geçiyor: İşte İlk Detaylar

GAİN abonelik ücretleri belli oldu. Ücretsiz olarak hizmete başlayan yerli dijital yayın platformu, premium özelliğini ve yeni yapımlarını duyurdu.

GAİN Abonelik ücretleri premium
- Reklam -
- Reklam -

Dijital yayın platformları ailesine her geçen gün yeni üyeler katılıyor. Son olarak bu yılın başlarında Gain ve Acun Ilıcalı’nın Exxen’i rekabete katılarak yeni içerikleri izleyicilerle buluşturmaya başlamıştı. Ücretsiz bir mobil uygulama olarak hizmete giren GAİN’de ise abonelik sistemi başlıyor. İşte GAİN abonelik ücretleri ve ilk detaylar!

Yurt dışında Netflix ile başlayan dijital yayın devrimi Amazon Prime Video, Disney+, HBO Max ve Apple TV+ ile devam etmişti. Bu mecralar hem kendi ülkelerinde hem de yayına girdiği bölgelerde hazırladıkları orijinal içeriklerle pazarı devasa bir hale getirmeyi başardı.

Filli Boya ile adı özdeşleşmiş olan Gözde Akpınar’ın yerli girişimi GAİN ise şimdiye dek Ahmet Mümtaz Taylan, Can Bonomo, Engin Günaydın, Devin Özgür Çınar, Gaye Su Akyol, İlber Ortaylı ve Vedat Milor gibi iddialı isimleri bünyesinde barındıran dizi ve programlarla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

- Reklam -

10 Bin Adım Gain Dizisi Engin Günaydın

Yeni yılla birlikte hizmete başlayan platform, ilk olarak ücretsiz bir şekilde kullanıcılarla buluşmuştu. Şimdiyse platform ücretli abonelik sistemine geçeceğini açıkladı. E-posta aracılığıyla yapılan duyuruda, abonelik ücretleri de belli oldu.

GAİN Abonelik Ücretleri Belli Oldu: Premium Hesaplar Hakkında İlk Detaylar Açıklandı

Dijital yayın platformu, bir yandan ücretsiz olarak içerik yayınlamaya devam edece. Ancak GAİN Premium ile birlikte ücretli abonelikler de mümkün olacak. Aylık olarak ödenecek bu tutar ise 21,90 TL olarak açıklandı. Premium pakette yeni ve özgün içerikler yer alacak.

Ödemeler kredi kartı, banka kartı ile gerçekleştirilebilecek. Uygulama içinde yapılan ödemelerde abonelik tutarı 23,99 TL olarak görünüyor. Bu ücret farkının nedeni ise Google Play ve Apple Store’un yaptığı kesintilerde saklı. Dolayısıyla ödemeyi harici olarak yapmak birçok kullanıcı için tercih sebebi olabilir.

GAİN Premium İçerikleri Belli Oldu

7 Nisan 2021 tarihinden itibaren aktif olacak Gain Premium özelliği ile pek çok yeni yapım da görücüye çıkacak. Açıklanan ilk içerikler arasında ise Metot, Senkron, Years & Years, Corporate, One Captain, David Bowie Last Five Years ve Zoey’s Extraordinary Playlist yapımları yer alıyor.

- Reklam -

(Tweet’i görüntüleyemiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.)

Geçen haftalarda Apple TV ve Android TV üzerinden de erişime açılan uygulama, yeni güncellemeler yapmaya devam edecek.

Özcan Deniz’den Bilimkurgu Yapımı “Senkron”

Yeni duyurulan yapımlar arasında suç, gerilim ve bilimkurgu türünde olan Senkron adlı dizi de yer alıyor. Bir tür paralel evren macerası olarak açıklanan yapımda Özcan Deniz hem yönetmen hem de senarist olarak görev alıyor.

gain abonelik ücretleri senkron özcan deniz

Özcan Deniz’in aynı zamanda başrol olarak yer aldığı yapımda Feyza Aktan, Cansel Elçin, Uygar Özçelik, Zeynep Tuğçe Bayat, Kuzey Deniz, Emre Akkuş, Melis Gürhan, Semra Dinçer ve Mazlum Kiper da bulunuyor.

Zamanda yolculuk ve paralel evrenler gibi konuları işleyen Senkron toplamda 6 bölümden oluşuyor. Sedat (Özcan Deniz) ve Mina (Feyza Aktan) yaşadıkları gizemli bir olayın ardından kendilerini farklı bir evrende buluyor ve macera başlıyor.

Dizi, kısa film, belgesel serileri; spor, müzik ve eğlence programları ile birlikte haber akışı ve canlı yayınlar şu anda GAİN’in içerik havuzunun çerçevesini oluşturuyor. Platform hem yerli hem de yabancı projeleri bünyesinde ağırlamayı sürdürüyor.

GAİN abonelik ücretleri hakkında görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Webrazzi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Agent7 Agent7 dedi ki:

    Ücretsiz hali bile bir şeye benzemiyor.

  2. Avatar for Tobizume Tobizume dedi ki:

    Premium ile bazı güzel yapımlar eklenmiş ama fiyatı pahalı olmuş. 10 lira olsaydı arada bir abonelik alabilirdim. Bu yüzden ücretsiz içerikleriyle yetineceğim.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

China Literature:Web Roman Amerika

Çin’in En Büyük Dijital Roman Yayıncısı China Literature, Amerika’ya Açılıyor

Action Comics #1 - Superman

Superman’in İlk Göründüğü Çizgi Roman Rekor Fiyata Alıcı Buldu