in

Game of Thrones Dizisine Alternatif Final Bekleyenleri Heyecanlandıran Gelişme

Game of Thrones hayranları, yapılan açıklamalar sonrası gelen “Kış Geliyor” paylaşımıyla alternatif bir 8. sezon finali beklentisine girdi.

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

Final sezonuyla bu yıl ekranlara veda eden Game of Thrones dizisi, son bölümleriyle hayranları pek de tatmin etmemişti. Hatta bu hoşnutsuzluk öyle boyutlara ulaşmıştı ki seyircilerin büyük kısmı, son sezonun yeniden çekilmesi için imza kampanyaları başlatmıştı. Elbette bu tepkilerin, sezonun alternatif bir versiyonunun çekilmesi için bir neden olamayacağı açık.

HBO’nun da zaten yeni Taht Oyunları yan dizilerine odaklandığı bilinen bir gerçek. Fakat geçtiğimiz günlerde ortaya atılan diziye zaten bir alternatif son çekildiği iddiası, şimdi yeni bir boyuta kavuştu.

Tormund karakterini canlandıran Kristofer Hivju, alternatif bir final çektiklerini açıklaması hayranları büyük bir beklentiye soktu.

- Reklam -

Game of Thrones Hesabından “Kış Geliyor” Paylaşımı

Winter is coming, yani Türkçesiyle “Kış geliyor” Taht Oyunları hayatımıza girdikten sonra en çok duyduğumuz mottolardan birisi oldu. Dizinin ilk sezonundan itibaren duyduğumuz Stark Ailesi’nin sözü, 8. sezonda gerçek olmuş ve nihayetinde hayranları pek de tatmin etmemişti.

Şimdiyse önce alternatif final beklentilerinin yaratılması, ardından da resmi hesaptan böyle bir Tweet atılması akılları aynı soruyu getirdi: Bu özel final paylaşıma mı açılacak? Diğer Taht Oyunları sonunu görebilecek miyiz?

game of thrones alternatif final 8 sezon blu ray

- Reklam -

 

Bu sorunun yanıtı hayranlar için yine hayal kırıklığı olabilecek ölçüde. Çünkü dizi finalinin baştan çekilemeyeceği bir gerçek. Çekilmiş alternatif bir sahne varsa da bu ancak “kesilmiş sahneler” olarak değerlendirilebilecek bir kapsamda olabilir.

Game of Thrones 8. Sezon Blu-Ray’i Yolda

Dizinin bu Tweet’teki paylaşımı, çok büyük ihtimalle yaklaşan Game of Thrones 8. Sezon Blu-Ray Özel versiyonuyla ilgili.

2 Aralık 2019 tarihinde Blu-ray olarak satışa çıkacak olan 8. sezon, içerisinde pek çok özel çalışmayı barındıracak. Röportajlar, kesilen sahneler, özel içerikler içeren bu Blu-ray’in Türkiye dağıtımı gerçekleşecek mi, şimdilik belli değil.

Game of Thrones

Bununla birlikte bahsi geçen paylaşım, geliştirilen Taht Oyunları yan dizilerinden bir başkasının duyurusuna hazırlık da olabilir. Şu an için resmi olarak hazırlandığı söylenen tek bir spin-off var. O da Targaryen Ailesi hakkında. Yine de HBO’nun George R.R. Martin ile başka projeler üzerine çalıştığı bilinen bir gerçek.

Bakalım bu defa kış gerçekten gelecek mi? Gelişmeleri hep birlikte takip edeceğiz. Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* Şamanizm, Simya ve Game of Thrones 1: Daenerys Targaryen

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for alper alper dedi ki:

    Son 2-3 sezonu izlemedim, yanılıyor olabilirim ama tüm sezonlar boyunca aklı başında olan Khaleesi niye delirdi pek anlamadım, senaristler delilik genetik mi diyorlar acaba.

  2. Avatar for Wind Wind dedi ki:

    Dizi kitabın önüne geçtikten sonra yapımcıların elinde materyal kalmadı, Martin kitapta olacak bazı olayları söylemiş ama süreci anlatan bir metin olmayınca yapımcılar altını dolduramadı bence bir çok şeyin.

    Bence bu durumdan ders alınmalı, bitmemiş eserlerin dizilerini çekmeyi düşünen yapımcılar temkinli davranır heralde artık.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Nightmare on Elm Street

A Nightmare on Elm Street İçin Yeni Fikir Arayışları Başladı

Nazım Hikmet

Nâzım Hikmet Biyografisi “Anlamı Örgütleyen Ozan” Çıktı