in

Game of Thrones Dizisine Alternatif Final Çekildiği Ortaya Çıktı

Game of Thrones dizisinde Tormund karakterini canlandıran Kristofer Hivju, final bölümü için alternatif bir son çektiklerini açıkladı.

game of thrones tormund
- Reklam -
- Reklam -

HBO’nun epik dizisi Game of Thrones aylar önce sona erdi. Ama üzerine birçok tartışma hâlâ devam ediyor.

2011 yılında yayına başlayan ve toplamda 8 sezon süren Game of Thrones, inanılmaz bir başarı sağladı ve tüm dünyada milyonlarca izleyiciye ulaştı. Televizyon dizi tarihinde birçok başarı ve aynı zamanda ödül kazandı. Fakat serinin final sezonu pek fazla sevilmedi ve üzerine birçok tartışma yapıldı. Dizi sona erdiğinden beri en çok konuşulan konulardan biri de farklı bir şekilde bitseydi nasıl olacağıydı. Görünüşe göre böyle bir son sadece teoride değil, gerçekte de var.

Birçok izleyiciyi hayal kırıklığına uğratan 80 dakikalık final bölümü (ve genel olarak son sezonun tamamı) sonrası tartışmalar tam dindi derken dizi oyuncularından Kristofer Hivju gündem yaratacak bir açıklamada bulundu.

- Reklam -

Game of Thrones Alternatif Sonu Eğlencelik Olarak Çekilmiş

game of thrones ejderhalar

Dizide Tormund karakterini canlandıran Hivju, Metro ile yaptığı röportajda Game of Thrones’a alternatif bir son çektilerini açıkladı. Oyuncu, finalin söz konusu versiyonunda olan hiçbir şeyi ifşa etmeyeceğini dile getirdi. Ayrıca alternatif sonun çoğunlukla eğlenceli olduğunu ama bunu söylemesine bile izninin olup olmadığını bilmediğini belirtti.

Hivju, alternatif sonun tamamen eğlence amaçlı çekilmiş olduğunu özellikle birkaç kez belirtti. HBO’nun zaten bu sonu kullanmak gibi bir amacı olmadığından özellikle rahat davrandıklarını ve bu yüzden şimdiye kadar böyle bir haberin ortaya çıkmadığı da anlaşılıyor. Yine de hayranların aklına madem böyle bir final kullanılmayacaktı, o zaman neden o kadar süre harcanıp çekim yapıldı sorusu geliyor.

- Reklam -

Eğlence için çekildiği iddia edilen final sahnesi ortaya çıkar mı ya da bir gün HBO bunu özel bir şekilde yayınlar mı şimdilik belirsiz. Aynı zamanda kanaldan veya farklı isimlerden de böyle bir şey olduğuna dair şimdilik herhangi bir açıklama yapılmadı.

Peki ya siz ne dersiniz? Sizce eğlencelik olarak çekilen bu alternatif final sahnesini bir gün izleme fırsatına erişebilir miyiz?

Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlere aktarabilirsiniz.


* Game of Thrones Yazarı, Kitaba Öncelik Verecek

* Jason Momoa, Hayranlar Sayesinde Taht Oyunları’nda Oynadı

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Laneila Laneila dedi ki:

    Ciddi olarak çekilmiş final bile berbattı,eğlence olarak çekilen ne halde olur kim bilir… Zaten artık ben gibi izleyiciler dizinin son sezonunu baştan çekseler bile izlemez. O kadar “küsdürdü”.

  2. Avatar for Yeniay Yeniay dedi ki:

    Benim duyduğum ise bu abimizin latife yaptığı ve böyle bir şey aslında olmadığı… HBO’dan bir sözcü ifade etmiş.

    Lakin dizi çekimleri yapılır iken sızmalara önlem olsun diye birkaç alternatif sahte son çekimleri yapıldığı/yapılacağı idi. Bu açıdan bakarsak Tormund’un ifadesine gayet uyuyor ama HBO “şaka yaptı şaka yaptı” diyor. Niye bilmem ama Kristofer’a daha bir inanasım geldi.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kurbağa Adası

Yerli Distopyada Dikkat Çeken Roman: “Kurbağa Adası” Raflarda!

Yaga İncelemesi - Oyun

Yaga İncelemesi: Ah Kara Bahtım…