in

Game of Thrones Dizisinde Dublörlük Yapan Oyuncu Hayatını Kaybetti

Game of Thrones dizisinde Theon Greyjoy karakterini canlandıran Alfie Allen’ın dublörlüğünü yapan Andrew Dunbar, evinde ölü olarak bulundu.

Theon Greyjoy Andrew Dunbar
- Reklam -
- Reklam -

Sekizinci sezonuyla ekranlara veda eden Game of Thrones dizisi kadrosundan üzücü bir haber geldi.

2011 yılından itibaren hayatımızda yer alan ve televizyon dizi tarihinin unutulmazları arasında yerini en üstlerde yer alan Game of Thrones bu yıl içerisinde, sekizinci sezonuyla tamamlanmıştı. Genel olarak ilk 7 sezona pek yakışmadığı söylenen ve birçok hayran tarafından olumsuz eleştirilerle karşılaşan dizi öyle ya da böyle çok konuşulmaya devam etti.

Dizinin kendisi olduğu kadar oyuncu kadrosu da bu sayede oldukça popüler hale gelmiş ve farklı yapımlarda da karşımıza çıkmıştı. İşte bu kadroda yer alan ve demir adalı Theon Greyjoy karakterinin dublörlüğünü yapan Andrew Dunbar’ın hayatını kaybettiği bilgisi geldi. 30 yaşında olan Dunbar’ın Kuzey İrlanda’nın Belfast kentindeki evinde yaşamını yitirdiği açıklandı ancak ölüm nedeni hakkında herhangi bir bilgi verilmedi.

- Reklam -

Game of Thrones Theon Greyjoy

Andrew Dunbar Game of Thrones’taki rolüyle birlikte daha önce Line of Duty ve Derry Girls gibi dizilerde de rol almış ve DJ olarak da çalışmıştı.

Andrew Dunbar, Game of Thrones Ekibi Tarafından Sevilen Bir İsimdi

Mirror.co.uk sitesine konuşan meslektaşları ve oyuncu arkadaşları Dunbar’a övgü dolu sözler söylediler.

Game of Thrones dizisinde makyaj departmanından sorumlu Pamela Smyth, dizide oynamak için gelen binlerce farklı insan arasında bile Andrew’un her zaman göze çarptığını belirtti.

- Reklam -
Andrew Dunbar Game of Thrones
Andrew Dunbar

Dizide rol aldığı oyuncu arkadaşlarından Andrew McClay de ölümü ardından şunları söyledi:
“Herkes her zaman Andrew’u yanında isterdi. Onda özel olan bir şey vardı. İnsanlar onun etrafında her zaman iyi ve mutlu hissetti. Günlük çalışmalarda hep heyecanlı ve etrafta olduğu süre boyunca hep çok eğlenceliydi.

Sete geldiğimizde çoğumuzun aynı hissettiğini söyleyebilirim. Andrew’un orada olmasını isterdik, onu arardık. Hepimizi bir arada tutan bir jel gibiydi.

Birçok insan cenazesine katılmak için seyahat etmeyi planlıyor; aktörler, yönetmenler, makyöz ekibi ve daha pek çok isim. Çünkü Andrew’la tanışan herkes onu gerçekten sevdi.

Andrew, Game of Thrones’taki oyunculuğuyla birlikte birçok farklı şey yaptı. Profesyonel olarak aktörlüğe devam edebilirdi, ancak sanatını DJ olarak devam ettirmeyi çok istiyordu.”


* Game of Thrones Final Sezonundan Kesilen Ölüm Sahnesi

* Game of Thrones’un Yapımcıları Kitapların Finalini Açıkladı

Kaynak: Times Now

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

2019 Talât Sait Halman Çeviri Ödülü

2019 Talât Sait Halman Çeviri Ödülü Sonuçları Açıklandı

The Witcher

The Witcher Dizisi ile Oyun ve Kitaplar Arasındaki 8 Fark