in

Game of Thrones Oyuncuları Emmy’ye Kendileri Başvurmak Zorunda Kalmış!

32 adaylıkla Emmy Ödülleri’nde rekora koşan Game of Thrones dizisinde, üç oyuncunun başvurucu ücreti olan 225 doları kendileri ödeyerek adaylık için müracaat ettikleri ortaya çıktı.

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

Geçtiğimiz günlerde 71. Emmy Ödülleri için adaylıklar açıklandı. Her törende olduğu gibi bazı yapımlar öne çıkmıştı. Bunlardan birisi de elbette final sezonuyla ekranlara veda eden Game of Thrones oldu. Dizi tam 32 adaylık kazandı. Son sezonuyla eleştirilen yapımın bu kadar fazla adaylık alması sosyal medyada oldukça konuşulmuştu. Şimdiyse bu adaylıklarla ilgili yeni bir haber geldi!

71. Emmy Ödülleri için adaylık kazanan Game of Thrones dizisinin üç oyuncusu Gwendoline Christie (Brienne), Alfie Allen (Theon Greyjoy) ve Carice van Houten (Melisandre)’in Emmy’ye HBO kanalı tarafından aday gösterilmeyip kendilerinin bizzat başvurduğu ortaya çıktı. Dizinin hayranları, sosyal medyada HBO’ya tepki gösterdi.

Game of Thrones’un üç yıldızı Gwendoline Christie, Alfie Allen ve Carice van Houten’in, 71. Emmy Ödülleri için kendilerinin adaylık başvurusu yaptığı ortaya çıktı.

- Reklam -

Dizide Tarthlı Brienne karakterini canlandıran Christie, Theon Greyjoy’u canlandıran Allen ve Melisandre’yi oynayan Houten’in Emmy’ye kendilerinin kayıt yaptırarak adaylık kazandığı öğrenildi.

game of thrones oyunculari

HBO’nun üç oyuncuyu da aday göstermediği, her bir oyuncunun başvuru ücreti olan 225 doları kendileri ödeyerek adaylık başvurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

Christie, drama dalında En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu; Allen, aynı dalda En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ve Van Houten de En İyi Konuk Oyuncu adayları arasındaki yerlerini aldı.

- Reklam -

Game of Thrones 71. Emmy Ödülleri için 32 adaylıkla rekor kırdı. Dizinin yıldızları Kit Harington, Emilia Clarke, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Sophie Turner, Lena Headey ve Maisie Williams oyunculuk dallarında aday gösterildi.

Emmy Ödülleri’nde oyuncuların kendilerinin başvuruda bulunması nadir bir olay değil. Ancak kendisi ya da temsilcisi aracılığıyla başvuru yapan bir oyuncunun ödüle aday gösterilmesi kesinlikle nadir bir durum.

Kanalın bu oyuncuları neden es geçtiğine dair bir açıklama henüz yok

2019 Emmy Ödülleri, 22 Eylül 2019 tarihinde yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

Siz ne dersiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum‘da bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: NTV, Hollywood Reporter


* Game of Thrones Yazarı Martin: “Artık Yarış Kalmadı, Kitabımı Rahat Rahat Yazıyorum”

* Game of Thrones Yan Dizisine Dair George R.R. Martin’den 5 İpucu

* Game of Thrones’tan 4 Önemli Hayat Dersi

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. Fragmanı Üzücü Haberle Birlikte Geldi

Taron Egerton Wolverine

Yeni Wolverine Taron Egerton mı Oluyor?