in

Game of Thrones Final Sezonunun Ardından Dev Bir Belgeselle Geliyor!

HBO, Game of Thrones dizisinin büyük finalinin ardından “The Last Watch” adlı bir bölümle tüm merak edilenleri açıklamaya geliyor.

Game of Thrones The Last Watch
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones’un son sezonunun başlamasına yaklaşık iki hafta kaldı. HBO‘nun yaptığı açıklamaya göre hayranların dizinin finalinden sonra bekleyebileceği seyirlik bir bölüm daha çıktı: Game of Thrones belgeseli!

Yapılan basın bildirisinde büyük finalden bir hafta sonra (26 Mayıs) yayınlanacak belgeselin ismi Game of Thrones: The Last Watch olarak duyuruldu. Belgesel stüdyodan dağlara, hüzünden mutluluğa kadar dizinin yapım aşamasında yaşanan önemli detayları ve anıları içerecek. Böylece yapımcıların ve oyuncuların Westeros’u nasıl hayata geçirdiklerine de yakından tanıklık etmiş olacağız. Bildiride söylenene göre 2 saat sürecek bu belgesel bizlere oldukça zengin bir deneyim yaşatacak.

- Reklam -

Verilen bilgiler oldukça kısıtlı. Dizide emeği geçen önemli kişilerin yanında, çekimleri 55 gün süren ve şimdiden televizyon/sinema tarihinin en uzun savaş sekansı olarak anılmaya başlayan bölümü de detaylıca anlatacaklarını düşünebiliriz.

Dizi finalinden bir hafta sonra yayınlanacak belgeseli İngiliz film yapımcısı Jeanie Finlay yönetiyor. Kendisini The Great Hip Hop Hoax, Seahorse ve Orion: The Man Who Would Be King gibi belgesel projelerinden tanıyoruz.

Siz ne dersiniz? Böyle görkemli bir projenin finalinde, dolu dolu bir belgeseli zaten hak etmiyor muyduk?

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

nightwing rebirth 1 ust

Nightwing Cilt 1: Boynuz Kulağı Geçer mi?

T rex iskeleti

Dünyanın En Büyük ve En Yaşlı T-Rex’i Bulundu