in

Game of Thrones Finalinde Unutulan Su Şişesi Olay Oldu!

Game of Thrones büyük finali nihayet yayınlandı. The Iron Throne adlı bölüm ise yine içeriğinden çok hatalarıyla gündem oldu. Bunlardan birisi de kadrajda unutulan su şişesiydi!

Game of Thrones
- Reklam -
- Reklam -

Game of Thrones 2011 yılında ilk yayınlanmaya başladığında dizi dünyamızı böylesine değiştirecek bir yapım olmasını belki de kimse beklemiyordu. Epik fantaziyi ekranlarda görmek bizim için her zaman büyük olay olsa da, ciddi yapımcılar için ilk tercih sebebi pek olmuyordu. George R.R. Martin’in Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan GoT bu bakışı değiştirdi. Şimdiyse yıllar süren maceraya noktayı koyma zamanı. Ama ne nokta!

Hayranlar 8. sezondan o kadar memnun kalmadı ki, sezonun başka yazarlarla yeniden çekilmesi için kampanya yürütmeye bile kalktılar. Kampanyaya şu ana kadar 1 milyon 200 binden fazla kişi katıldı.

Olması gerekenden daha karanlık sahneler, kadrajda unutulan kahve bardakları derken işler iyice karışmıştı. Nedense bu sezon hikâyenin, oyunculukların, atmosferin değil diğer tuhaf meselelerle gündeme gelmesi bizi pek şaşırtmadı.

- Reklam -

8. sezon 4. bölüm olan Siz The Last of The Starks ile kadrajda bir şeyler unutulma meselesini kapattık sanıyorduk. HBO da o görüntülerin kaldırıldığı başka bir alternatif hazırlamıştı çoktan. Biz de en azından büyük finali bu tip meselelerden uzakta izleme lüksüne sahip olabileceğimizi düşünmüştük.

Ancak dizinin büyük finali ne yazık ki bizlere bu zevki tattırmadı. The Iron Throne başlıklı 6. bölümde unutulan pet su şişesi, bizlere yine konuşacak çok önemli(!) meseleler verdi.

Kral’ın Toprakları’nda dikkatlere takılan pet su şişesi dikkatli hayranların gözünden kaçmadı. Belki de kahve bardağı serinin sadık hayranlarının bölümleri daha dikkatli izlemesine neden olmuştu. Öyle ya da böyle bunca sene büyük merak ve keyifle takip ettiğimiz yapımın, son döneminde bu kadar yalpalaması içimizi epey bir acıtmadı değil.

Game of Thrones hakkında spoiler’lı tartışmaları yürüttüğümüz başlığımıza BURADAN ulaşabilirsiniz.

Sizler bu kaza hakkında ne düşünüyorsunuz? Finalde bu tip ihmalkârlıklar aslında görünenden daha fazlasını mı temsil ediyor? Teknik ekip, seriyi hayranları kadar ciddiye almıyor olabilir mi?

Yorumlarınızı bizlerle paylaşmayı unutmayın!


Şamanizm Simya ve Game of Thrones

Taht Oyunları, Resimli Özel Baskısıyla Raflarda

Game of Thrones’tan 6 Mitolojik ve Tarihi Esinlenme

Game of Thrones’u Tahtından Etmesi Olası 8 Fantastik Dizi Uyarlaması

Game of Thrones Hayranları İçin 8. Sezon Neden Bu Kadar Kötü İlerliyor?

Game of Thrones’un Destansı ‘Karanlık’ Savaşı Hayranlar Tarafından Aydınlatıldı

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

10 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for okanakinci okanakinci dedi ki:

    Su şişesi, kahve bardakları, özensiz senaryo, özensiz çekimler, HBO’nun bu sezon bu diziyi hiç ciddiye almadığının ispatı. Neyse ki bitti.

  2. Avatar for kaanaskin93 kaanaskin93 dedi ki:

    Yeniden çekilir bu gidişle. HBO onurludur, meşakkatli olacağını bilse de GRR Martin’e dünyaları sunup yeniden yazdırabilir son sezonu ve kurtarır şerefini.

  3. Avatar for Pennywise Pennywise dedi ki:

    Oyuncular bile bitse de gitsek kafasındalar. Bu sezonunun çok vasat oldu. Yeniden çekilmesi için 1 milyon imza toplanmış.

  4. Avatar for Muhammed_Deger Muhammed_Deger dedi ki:

    Yeniden çekilesin yahu. Artık sırf spoiler yememek için başlıkları susturmaktan sıkıldım.

  5. Avatar for merveriii merveriii dedi ki:

    Hem kitaplara hem diziye okuyarak izleyerek emek vermiş biri olarak hakarete uğramış gibi hissediyorum. Bu kadar kötü bir sonu haketmiyordu dizi. Umarım kitaplarda daha iç açıcı bir son olur. Su şişesi falan hiç şaşırmıyorum artık.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

5 cevap daha var.

Nebula

2018 Nebula Ödülleri’nin Galipleri Belli Oldu

Deccal Korku Filmi

Korku Sinemasında Kadına Bakış I: Kesişen Cehennemlerin Kavşağında Kadın